Şimdi Ara

Nokia Lumia 625 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.541
Cevap
12
Favori
57.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çiçek32

Ben Nokia lumia 625 kullanıyorum iphone alıcam yerine çünkü mağazasında oyunlar çok az ve paralı depolama alanı hemen bitiyor 2 oyun yükledim depolama alanı bitti.

64 GB hafıza kartı alın, oyunları ona yükleyin o zaman. Dert ettiğiniz şeye bakın
  • Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben Nokia lumia 625 kullanıyorum iphone alıcam yerine çünkü mağazasında oyunlar çok az ve paralı depolama alanı hemen bitiyor 2 oyun yükledim depolama alanı bitti.

Mağazada çok güzel oyunlar var oyunlar hakkında konu bile açmışlardı oradaki oyunlara bakabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kalitesii nasıl arkadaşlar malum ppi cok düşük
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

64 GB hafıza kartı alın, oyunları ona yükleyin o zaman. Dert ettiğiniz şeye bakın

Hafıza kartına uygulama/8oyun yükleme olayı yoktu sanırım son güncellemeyle mi geldi bu özellik?

• quote:

Orijinalden alıntı: haldir54

ekran kalitesii nasıl arkadaşlar malum ppi cok düşük

Ekran çözünürlüğü iyi ama foto çekerken zoom yapınca pixel let sayılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Hafıza kartına uygulama/8oyun yükleme olayı yoktu sanırım son güncellemeyle mi geldi bu özellik?

Evet yeni geldi.

• Merhaba. Windows Phone kullanıcıları

olarak sorularımızı sorabileceğimiz, bir

sorunumuzu hep beraber çözebileceğimiz,

sohbet edebileceğimiz bir GroupMe grubu

oluşturdum.

Adı: "DH Windows Phone Kullanıcıları"

Gruba katılmak için GroupMe uygulamasını

indirin. Sonrasında ya bu konudan mail

adresinizi yazın, ben gruba ekleyeyim; ya

da linke tıklayarak gruba katılın.

GroupMe
    GroupMe | Group text messaging with GroupMe
    https://groupme.com/joi...4372

/hhibTW?source

• GrupMe wp kullanıcıları grubu iptal olmuştur

• telefomum cagrı sesını nasıl arttırabılırım .10 a kadar cıkardım ama ses sanki az gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cvtplz

telefomum cagrı sesını nasıl arttırabılırım .10 a kadar cıkardım ama ses sanki az gibi.

Bilmiyorum ama benimki de öyle

• 8.1 guncellemesınden sonra here drıve beta vehere maps ı acınca ana sayfaya dönüyor neden acaba.scılmıyor
  • 8.1 guncellemesinden sonra hiçbişey adam akıllı çalışmıyor ki zaten benim çok canımı sıktı bu güncelleme eskisi gibi performans alamıyorum telefondan özellikle şarj konusunda hiç memnun değilim.

Çok kişi memnun galiba ama artık ben biraz telefonla oynamaya akşama şarjı bitiyor, ayrıca bir çok programda sıkıntı veriyor. Bir vakit bulupta gdr1 yükleyemedim onu yükledikten sonra bakalım nasıl olacak ondan sonrada anlatıyım gördüklerimi

• quote:

Orijinalden alıntı: yassinfb

8.1 guncellemesinden sonra hiçbişey adam akıllı çalışmıyor ki zaten benim çok canımı sıktı bu güncelleme eskisi gibi performans alamıyorum telefondan özellikle şarj konusunda hiç memnun değilim.

Çok kişi memnun galiba ama artık ben biraz telefonla oynamaya akşama şarjı bitiyor, ayrıca bir çok programda sıkıntı veriyor. Bir vakit bulupta gdr1 yükleyemedim onu yükledikten sonra bakalım nasıl olacak ondan sonrada anlatıyım gördüklerimi

Pil Tasarrufundan gereksiz şeylerin arka planda çalışmasını kapattınız mı?
  • Evet arka planda herşey kapalı ama yine de çok gidiyor şarjım, neyse hayırlısı bakalım artık gdr1 yükleyebilirsem inşallah bu aralar ona göre yapayım Bi yorum

• Merhaba. Arkadaşlar benim telefonda wp 8.0 Black var sizce 8.1 e yükselteyim mi? Batarya performansında düşüş olur mu? Telefon da performans artışı olur mu?

• Bi tane satilik turuncu renk 625 var isteyenlere verebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: zebelek

Merhaba. Arkadaşlar benim telefonda wp 8.0 Black var sizce 8.1 e yükselteyim mi? Batarya performansında düşüş olur mu? Telefon da performans artışı olur mu?

Bence güncelle batarya performansı pek değişmez ama telefonun kullanışlığı artar

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

quote:

Merhaba. Arkadaşlar benim telefonda wp 8.0 Black var sizce 8.1 e yükselteyim mi? Batarya performansında düşüş olur mu? Telefon da performans artışı olur mu?

Bence güncelle batarya performansı pek değişmez ama telefonun kullanışlığı artar

Cevabınız için teşekkürler kısa zamanda güncellerim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

quote:

Cevabınız için teşekkürler kısa zamanda güncellerim

Önemli değil :)

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.