Şimdi Ara

Nokia Lumia 625 video inceleme 'Büyük ekranlı Lumia mercek altında' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teymiye38

quote:

Orijinalden alıntı: korkunçlukarı

22 dakika izlemek yerine ilk 5 dakikayı izleyip hiç bir halta yaramaz ama rengi güzel yorumunu anladığım için at çöpe gitsin boş boşuna zaman kaybı 1020 si varken bakmam bile buna

Sizin gibi insanları anlamak çok zor ve sizin gibilere bir şeyler anlatmakta çok zor.

Dediğin telefonun fiyatına bak bir de buna bak. Lumia 1020 üst segment bir telefonken bu orta hatta alt segment bile sayılabilir. Eleştirirken biraz usturuplu sallayın da bari komik duruma düşmeyin.

zoruna giden kısım ne oldu abi yaa gece gece güldürdün fiyatını mı eleştirdim ben hepimiz biliyoruzki nokia gözden düşmek üzere olan bir marka iken lumia ile ayakta tutunmaya çalışan bir marka bu kadar özensiz telefonmu kaldı fiyatıda özelliklerine göre gerçekden pahalı velhasılkelam herşeyi geçtim muhalefet olmaya karşı içinde barındırdığın bu isyankar ruhla ancak arabesk rap sölerisn

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eresist Cihazı 512 mb diye kötüleyenler genelde android kullananlar. Cihazda hiç donma kasılma yok 2 aydır 1 kez bile hata vermedi kilitlenmedi. Kamerası idare eder ekran çözünürlüğü kesinlikle yeterli. Arkadaşlar cihazı alın kullanın androide göre ne kadar rahat ve keyifli görürsünüz. General mobile ile ilk başta malzeme kaslitesi olarak devasa bir fark var. Karşılaştırma yapmak mümkün değil.
    Aynen katılıyorum kardeşim. Android kullanan birçok kişi wp bir telefonu alıp kurcalamadan hakkında en ufak bir bilgi sahibi olmadan kıyaslama yapıyorlar yazık. Kendi 1 gb lı telefonları donup, kendi kendini restleyip dururken ben önceki lumia 620de de bundada birkez bile şahit olmadım. Ağzı olan konuşuyor derler ya o hesap herkes birşeyler söylüyor.

Tabi kitlenmez ne diye kitlensin 600 liralık android bile en azından 720p ile çalıştırıyor artık herşeyi sen 400p ile arada ne kadar fark var.
    800 lira eder mi bu telefon biraz bırakın şu işi eynı evde discovery kullanan da var lg g2 kullananda var lumis 820 kullananda var ben hepsini bol bol kurcalıyorum test ediyorum 820 içlerinde en itici olan ki ilk görünüşte süper bir dış karizması olan bir telefon ancak bu kadar rezil edilebilir.

• korkunçlukarı kullanıcısına yanıt
    Herkesi kendin gibi sanıyorsun heralde komik çocuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtoyanik -- 27 Kasım 2013; 3:36:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

sırf can sıkıntısından izliyorum wp arayüzü ile ciddi problemlerim var.iphone 5s incelemesi neden yapımadı merak ediyorum doğrusu

Apple test ürünü göndermemiştir.

• Millet gelmiş RAM'e laf ediyor. WP8 bu sizin telefonlarınız gibi RAM yemez.

Bunları Lumia 625'ten yazıyorum.

• yine diğer konularda olduğu gibi basmışsınız burayı androidçiler kardeşim her konuda böyle olmasımı gerekiyor doğru düzgün kullanıcı yorumu okuyamıyacakmıyız burada sevmiyorsan sevmiyorsun izlemek istemiyorsan izleme ve burada gereksiz yorumlarda da bulunma bu arada fiyatı 750tl bence büyük ekranlı ve orta segment için normal gidip, s4 e 2 milyar verip 2-3 ay sonra 1,5milyara inecekse hiç almayın derim bir telefon alırken pazardaki fiyatının ne hızla düşüp düşmediği telefonun kalitesinide gösterir bence, bu arada son gelen programlar hakkında oyunlar hakkında bilginiz olmadan konuşmayıda çok seviyorsunuz, bu arada ben telefon alırken bir çok şekilde karşılaştırma yaptım ve neredeyse çoğu konuda samsung yerine lumia dedirten özellikleri var

bu arada anlamadıgınız bazı noktalar var mesela bazıları niye 512mb diye soruyorlar ben size soruyorum aslıdna eğer yüksek bir şey koyarsanız düşük modellere üst segmentlere dah yüksek ramler koymanız gerekir ve bu gidiş aynı samsungun yaptıgı gibi s5 de 3gb rame kadar gider dayanır bunun yerine microsoft 512 koyup sistemi daha az yiyecek bir yöntem izliyor ve son çıkacak telefonlarda 2gb ram bulunduruyor bu çogu kişiye göre iyi gelebilir bunuda sırf sizin gibi donanım aşığı kişilere hitap için yapıyor ve bana göre böyle bir şey çıkarması iyi degil niye derseniz eğer böyle giderse wp de ilerde bazı oyunlarda sorun çıkabilir düşük segmentlerde ancak 2gb rem yerine 1gb rem sınırında kalırsa ve sistemi daha az güç harcamaya giderse 512mb remli telefonlar bile çok uzun süre kullanımlarda sorun çıkarmaz siz bunu anlamıyorsunuz işde sonra gelip burda niye hala 512mb ram anlıyamazsınız siz zaten boşuna yormayın kendinizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadalar -- 27 Kasım 2013; 9:49:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

sırf can sıkıntısından izliyorum wp arayüzü ile ciddi problemlerim var.iphone 5s incelemesi neden yapımadı merak ediyorum doğrusu

Aynen çok basit ve karanlık bir arayüzü var, 5s de ise Apple Türkiye'ye örnek göndermediği için birisinin telefonu almasını bekliyorlar.Yani ben Mesut Çevik yayınların birinde öyle dedi diye hatırlıyorum :)

• Özelliklere vs takılmaktansa, alın bir s3, birde lumia 625 , acın iki telefondada asphalt:8 oynayın, arada performans farkı görürseniz, ozaman yazın buraya ki bu telefon dusuk ozellikli ve fiyatı afaki. s3 gibi bir donanıma sahip olan telefonla aynı programları onunla aynı stabilite ile calıstıran bir telefonun fiyatı niye 800 değil de 400 yada 500 olsun ? Bu 2.el bmw 330 almak yada 0 skoda superb almaya benzer. 330 yorgun olur klass aractır, superb te cok iyi araba ve inanın konfor ve kullanım acısından aynı, ve 0 araba..
  • bu arada remcilere ve 4-8 çekirdekli işlemcilere sesleniyorum tekrar mesela 1gb ram ile 512mb ramin dönüş hızları aynı degildir ve yüksek performans almak için bunların daha hızlı dönerler 512'lere göre buda sonuç olarak daha fazla güç demek buda dogal olarak daha az sarj süresi demektir işlemci kısmında da aynı yani siz 8 çekirdekli bir telefon alıp herşeyi var ancak bunun niye sarjını yüksek tutmuyorlar derseniz istedikleri kadar yüksek tutsunlar 10mm altı incelikte belirli bir performansa takılı kalırsınız sonra etrafta bagırmayın bunlar ne yapıyor ne ediyor pek konuyla alakası olmasada belirtmek istedim burada aynı performansı yakalamak ve pil ömrünü yükseltmek için yazılımla uğraşılmalı donanım yükseltme ile değil bunu artık anlayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadalar -- 27 Kasım 2013; 11:37:10 >
  • Gerçekten komik, biraz vizyon sahibi olmak lazım. Blackberry kullanıyorum. Ama iphone 4s sonrasında, s3 sonra lumia 920 sonra note II sonra s4 telefonlara sahip oldum ve kullandım uzun sürelerce. Simdi hepsini sattım, idare ediyorum. (Fan boy değilim onun için yazdım bunları)

Ram ve islemci vs diye tutturan arkadaslar, tüm dünya su tasarrufu yapmaya calısıyor , veya benzin tasarrufu. Neden ? Çünkü fazla tüketim az ömür demek. Dolaylı olarak, zamanında bir mercedes SLK 230 sahibiydim, kompresor, mükemmel gidiyordu arac, ancak benzini içiyordu, ve karadüzen motoru vardı simdiki yeni araclara göre, 2.0 dı arac. Ancak simdi bakıyorum 2.0 değil 1.6 olan yeni araclar daha az tüketmesine ragmen cok daha hızlı ve rahatlar. Ozaman yeni aracta almayın siz, donanım ve güç potansiyeli olarak eski araclar daha yüksekler, v8ler yok 2.0 litreler. Neden 1.6 veya 1.8 araclara yöneliyorsunuz aynı performansı alırken daha az öderken ve daha yeniyken? Calısıyorlar optimasyon saglıyorlar ve tüketimi azaltıyorlar. İste WP bunu yaptı benim gozumde, daha az güç tüketimi ile aynı performansı sagladı daha güclü donanımlar karsısında.

Kaldı ki özellikler galaxy s4 mini ve one mini ile aynı, bu iki telefonda o uygulamaları 625 te acabileceginiz kadar hızlı acıp oynayamazsınız ve kullanamazsınız, Dip not!!! : s3 mini : 700 TL, s4 mini: 1000 TL , one mini : 1100 TL civarı !! Gelin birde bu telefonlarla karsılastırın fiyat ve performası, olması gereken o çünkü, orta düzey telefonlar bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napolyon07 -- 27 Kasım 2013; 12:06:42 >

• the macmifiil eviting yu cen kontrol

• quote:

Abbowww bu laf sokma cabalarına bakılırsa ergenlikde diz boyu biz bu espirileri orta okulda biraktik lan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Abbowww bu laf sokma cabalarına bakılırsa ergenlikde diz boyu biz bu espirileri orta okulda biraktik lan

v yerine w kullanmana ve de imzana bakacak olursak kimin ergen olduğu açıkça ortada

• quote:

quote:

quote:

v yerine w kullanmana ve de imzana bakacak olursak kimin ergen olduğu açıkça ortada

:) ifşa ekibi devrede sandim di ama yemedi abi yaa o imzadaki okulun uni olabileceği aklına gelmedi hic demi gerci görmemissindirki uniyi tahmin edesin öle bi yer oldugunu

• quote:

quote:

quote:

quote:

:) ifşa ekibi devrede sandim di ama yemedi abi yaa o imzadaki okulun uni olabileceği aklına gelmedi hic demi gerci görmemissindirki uniyi tahmin edesin öle bi yer oldugunu

yav he hee tamam sen haklısın aslansın kaplansın aynen devam böyle.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yav he hee tamam sen haklısın aslansın kaplansın aynen devam böyle.

eyvallahhh

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon07

Gerçekten komik, biraz vizyon sahibi olmak lazım. Blackberry kullanıyorum. Ama iphone 4s sonrasında, s3 sonra lumia 920 sonra note II sonra s4 telefonlara sahip oldum ve kullandım uzun sürelerce. Simdi hepsini sattım, idare ediyorum. (Fan boy değilim onun için yazdım bunları)

Ram ve islemci vs diye tutturan arkadaslar, tüm dünya su tasarrufu yapmaya calısıyor , veya benzin tasarrufu. Neden ? Çünkü fazla tüketim az ömür demek. Dolaylı olarak, zamanında bir mercedes SLK 230 sahibiydim, kompresor, mükemmel gidiyordu arac, ancak benzini içiyordu, ve karadüzen motoru vardı simdiki yeni araclara göre, 2.0 dı arac. Ancak simdi bakıyorum 2.0 değil 1.6 olan yeni araclar daha az tüketmesine ragmen cok daha hızlı ve rahatlar. Ozaman yeni aracta almayın siz, donanım ve güç potansiyeli olarak eski araclar daha yüksekler, v8ler yok 2.0 litreler. Neden 1.6 veya 1.8 araclara yöneliyorsunuz aynı performansı alırken daha az öderken ve daha yeniyken? Calısıyorlar optimasyon saglıyorlar ve tüketimi azaltıyorlar. İste WP bunu yaptı benim gozumde, daha az güç tüketimi ile aynı performansı sagladı daha güclü donanımlar karsısında.

Kaldı ki özellikler galaxy s4 mini ve one mini ile aynı, bu iki telefonda o uygulamaları 625 te acabileceginiz kadar hızlı acıp oynayamazsınız ve kullanamazsınız, Dip not!!! : s3 mini : 700 TL, s4 mini: 1000 TL , one mini : 1100 TL civarı !! Gelin birde bu telefonlarla karsılastırın fiyat ve performası, olması gereken o çünkü, orta düzey telefonlar bunlar.

Maalesef hocam. Gözü dönmüş kişilere anlatabilmek mümkün değil. İos da güzel ancak donanıma özel olduğundan iyi değil. Windows Phone kapalı ancak donanım olarak açık ve tüm şirketler üretebiliyor Microsoft lisansı altında. Ayrıca şirket batsa dahi bu cihazlar Microsoft tarafından en az 3yıl güncelleme almak "zorunda." Windows Phone cihazlar üreticiden değil geliştiriciden güncelleme aldığı için. Yani Microsoft batasıya kadar(ki kısa vadede imkansız) 3yıl aralıksız tüm güncellemeleri alacak Windows Phone 9 çıksa da almak zorunda.

Android hem açık kaynak(en büyük zaafı) hem de donanımı açık. 720p Allwinner A31 Quad Core (A9 2.2GHz) 2GB Ram tabletimde bile Real Racing 3u indirirken sürekli ya "uygulama yanıt vermiyor." ya da "yetersiz bellek" hatası alıyorum Cyanogen mod ile. Üstelik ayarlar yazıyor içerik abartısız 3saniyede açılıyor aşağı çekiyorum kasa kasa artık kapanır mı kapanmaz mı belirsiz. Aynı şey diğer Android cihazlar için de geçerli. Google bu yazılımı 4yıldır adam edemedi, ki bu saatten sonra sanal makine+Linux+özel algoritma ile stabil, hızlı, güvenli olması çok zor. Başından açık kaynak olmasından kaybetti android. Ben özel bir çekirdek, stabil ve kalan android olsaydı şu an android en iyi OS idi. Meego böyle idi. Maalesef bitirildi.

• Lumia 625'in makro çekim performansı. Resimlerde oynama yok. Sadece kırptım. Nokia Camera ile çekilmiştir.

Bu da flaşsız çekim.

Bunlarda dış mekan çekimleri.

Söylendiği kadar da kötü değil değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtoyanik -- 27 Kasım 2013; 15:11:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon07

Gerçekten komik, biraz vizyon sahibi olmak lazım. Blackberry kullanıyorum. Ama iphone 4s sonrasında, s3 sonra lumia 920 sonra note II sonra s4 telefonlara sahip oldum ve kullandım uzun sürelerce. Simdi hepsini sattım, idare ediyorum. (Fan boy değilim onun için yazdım bunları)

Hay ağzına sağlık hocam

• 625 kaç TL?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.