Şimdi Ara

Nokia Lumia 625 video inceleme 'Büyük ekranlı Lumia mercek altında' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tartismayi bir kenara birakalim herkes - yagmuruna tutulmus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknoseyirde de benzer şeyler söylendi. Fiyatı pahalı,çözünürlük düşük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore
    quote:

Orijinalden alıntı: ThePayne
    quote:

Şu üstteki yorumlarda e militarist haricinde hepsi saçmalamış. Lumia 625 aynı fiyatlı diğer rakiplerine göre büyük ekranlı bir cihaz. Nokia donanım habere sponsor olduğunu nereden çıkardınız, o zaman incelenmesin diye gönderilen her cihaz gönderen marka dh ye sponsor olması lazım

general mobile discovery 599 tl bunu alan adam çıktığı gibi her oyunu oynayacak adam 1520 alacak s800 adreno 330 2 gb ram var ama gta vice city dead trigger 2 gibi oyunları oynayamıyacak wp'nin daha çok gelişmesi lazım wp gelişecek diye bitmemiş işletim sistemine para bayılacak değilim

ama avatarın çok güzel :D

wp gelişecek diye bitmemiş işletim sistemine para bayılacak değilim

nolur kırın şu önyargıyı. Ayrıca general mobile discovery nin oyun performansının çok abartıldığını düşünüyorum. Lumia 720 ile aynı grafik seviyesinde açıyor asphalt 8i. Hem telefonu oyun için almıyoruz. Bu telefon arama yapmayacak mı, kamerası kullanılmayacak mı(general mobile discovery nedense 8mp değil 3mp gibi fotoğraflar çekiyor.), hiç mi haritalara bakılmayacak, internete girilmeyecek?

iyide mesele haritaya bakmak ya da internete girmek ise discovery harika bir telefon zaten şu 200-ppi ekranlı telefonla hele hiç kıyaslanamaz?

quote:

Cihazın neresini beğenmediniz? Telefonda sürekli Oyun oynamayan adam için ideal. Telefonla en çok oyun mu oynuyoruz Allah aşkına?

neresini beğenecem yahu 4.7" ekran 480p, daha söze gerek varmı?

samsung pentile nedeniyle nasıl ölü doğuyorsa bu telefon da ppi dğeri ile ölü doğmuş (1gb değil 2gb ram bile olsa farklı konuşmazdım)

şu düşük fiyat = düşük ppi rezaleti artık son bulmalı. her telefon minimum 300ppi ile çıkmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 26 Kasım 2013; 21:31:48 >

• sırf can sıkıntısından izliyorum wp arayüzü ile ciddi problemlerim var.

iphone 5s incelemesi neden yapımadı merak ediyorum doğrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

quote:

video da direkt olarak: "almayın" sözcüğünü kullanmadan nasıl almayın denilir dersi verilmiş

Bence sen anlamamışsın. S4, HTC One, Note 3 incelemeleri de öyle olması lazım senin dediğine göre.

İncelemede anlatılmak istenen: İhtiyaçlarınızı belirleyin-değerlendirin ona göre alın.

alakası yok da bana niye salladın şimdi onu anlamadım ayrıca kusura bakma ama yanlış düşünüyosun bu konuda.

adamalr hiçbir incelemede alenen bir telefona kötü bişey söylemiyolar. ama şunu iyi düşünün bunu göz ardı etmeyin diye nekadar fazla konuşuyolarsa anla ki o bahsettiği olumsuzluklardan dolayı aslında sana mesaj veriyor.

mesut çevik mesela z1 incelemesinde bu telefon kötüdür demedi ama 50 kere ekranı iyi düşünün dedi, kapakları iyi düşünün dedi, ama kendi evinden yaptığı haftalık yayında z1 sorulduğu anda hiç tereddüt etmeden z1 kötü bir telefondur dedi.

bunu hep yapıyor zaten.

Bende sana katılmıyorum.

Mesut beyi tanırım, hatta kendisiyle bizzat buluşma şansı elde ettim. (konuyla alakası yok. Farkındayım.)

Ayrıca eksiklerini söylemesi almayın dediği anlamına gelmez. Lg g2 nin de Gm nin de eksiklerini söyledi ama alın diyor?

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ThePayne
    quote:

Şu üstteki yorumlarda e militarist haricinde hepsi saçmalamış. Lumia 625 aynı fiyatlı diğer rakiplerine göre büyük ekranlı bir cihaz. Nokia donanım habere sponsor olduğunu nereden çıkardınız, o zaman incelenmesin diye gönderilen her cihaz gönderen marka dh ye sponsor olması lazım

general mobile discovery 599 tl bunu alan adam çıktığı gibi her oyunu oynayacak adam 1520 alacak s800 adreno 330 2 gb ram var ama gta vice city dead trigger 2 gibi oyunları oynayamıyacak wp'nin daha çok gelişmesi lazım wp gelişecek diye bitmemiş işletim sistemine para bayılacak değilim

ama avatarın çok güzel :D

wp gelişecek diye bitmemiş işletim sistemine para bayılacak değilim

nolur kırın şu önyargıyı. Ayrıca general mobile discovery nin oyun performansının çok abartıldığını düşünüyorum. Lumia 720 ile aynı grafik seviyesinde açıyor asphalt 8i. Hem telefonu oyun için almıyoruz. Bu telefon arama yapmayacak mı, kamerası kullanılmayacak mı(general mobile discovery nedense 8mp değil 3mp gibi fotoğraflar çekiyor.), hiç mi haritalara bakılmayacak, internete girilmeyecek?

iyide mesele haritaya bakmak ya da internete girmek ise discovery harika bir telefon zaten şu 200-ppi ekranlı telefonla hele hiç kıyaslanamaz?

quote:

Cihazın neresini beğenmediniz? Telefonda sürekli Oyun oynamayan adam için ideal. Telefonla en çok oyun mu oynuyoruz Allah aşkına?

neresini beğenecem yahu 4.7" ekran 480p, daha söze gerek varmı?

samsung pentile nedeniyle nasıl ölü doğuyorsa bu telefon da ppi dğeri ile ölü doğmuş (1gb değil 2gb ram bile olsa farklı konuşmazdım)

şu düşük fiyat = düşük ppi rezaleti artık son bulmalı. her telefon minimum 300ppi ile çıkmalı.

Telefonun PPI düşük olabilir ancak ClearBlack katmanı+ Puremotion+ Teknolojisi ile hissetmiyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

video da direkt olarak: "almayın" sözcüğünü kullanmadan nasıl almayın denilir dersi verilmiş

Bence sen anlamamışsın. S4, HTC One, Note 3 incelemeleri de öyle olması lazım senin dediğine göre.

İncelemede anlatılmak istenen: İhtiyaçlarınızı belirleyin-değerlendirin ona göre alın.

alakası yok da bana niye salladın şimdi onu anlamadım ayrıca kusura bakma ama yanlış düşünüyosun bu konuda.

adamalr hiçbir incelemede alenen bir telefona kötü bişey söylemiyolar. ama şunu iyi düşünün bunu göz ardı etmeyin diye nekadar fazla konuşuyolarsa anla ki o bahsettiği olumsuzluklardan dolayı aslında sana mesaj veriyor.

mesut çevik mesela z1 incelemesinde bu telefon kötüdür demedi ama 50 kere ekranı iyi düşünün dedi, kapakları iyi düşünün dedi, ama kendi evinden yaptığı haftalık yayında z1 sorulduğu anda hiç tereddüt etmeden z1 kötü bir telefondur dedi.

bunu hep yapıyor zaten.

Bende sana katılmıyorum.

Mesut beyi tanırım, hatta kendisiyle bizzat buluşma şansı elde ettim. (konuyla alakası yok. Farkındayım.)

Ayrıca eksiklerini söylemesi almayın dediği anlamına gelmez. Lg g2 nin de Gm nin de eksiklerini söyledi ama alın diyor?

bak ben şunu diyorum hocam;

bir incelemede sadece bir kez: şunu da göz önünde bulundurun, demek vardır;

bir de 50 kere dönüp dönüp aynı şey hakkında;
    - şunu göz ardı etmeyin
    - keşke şöyle olsaymış
    - bu şöyle olmuş olsaydı şunun için olumlu konuşabilirdik

diye diye gözüne sokmak vardır.

bu adamlar her telefon incelemesinde eksi yan söylerler (çünkü üreticiler zaten kötü niyetli ve eksisi olmayan teleofn kimse üretmiyo) ama o eksi yanın üzerinde nekadar duruyolar ona dikkat.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bunu hep yapıyor zaten.

Bende sana katılmıyorum.

bak ben şunu diyorum hocam;

bir incelemede sadece bir kez: şunu da göz önünde bulundurun, demek vardır;

bir de 50 kere dönüp dönüp aynı şey hakkında;
    - şunu göz ardı etmeyin
    - keşke şöyle olsaymış
    - bu şöyle olmuş olsaydı şunun için olumlu konuşabilirdik

diye diye gözüne sokmak vardır.

bu adamlar her telefon incelemesinde eksi yan söylerler (çünkü üreticiler zaten kötü niyetli ve eksisi olmayan teleofn kimse üretmiyo) ama o eksi yanın üzerinde nekadar duruyolar ona dikkat.

625te durduğu nokta uygulamalar. Adam açık açık demiş zaten ekstra olarak kötülemesine gerek yok.

• Discovery sadece bir örnek şuan f/p kralı olduğu için. Yani buna vereceğin parayla bir dünya android alabilirsin seçenek çok. + lumia 625 4.7inc 480*800 = 199ppi ekran var discovery de 720p 320+ppi hala neyi tartışıyoruz öyle bahsettiğin gibi kasma da yok.

Tartışmaya gerek yok zaten dünya genelinde smartphone satışının %81i android alanlar mal, cihazlar hep kasıyor çok sorunlu , %4 wp8 alanlar da... anladınız siz onu

• Oyundan fazla bisey beklemeyenler alabilirler ama daha erken az daha gelismesi lazim WP'nin.

• quote:

Orijinalden alıntı: foz54

Discovery sadece bir örnek şuan f/p kralı olduğu için. Yani buna vereceğin parayla bir dünya android alabilirsin seçenek çok. + lumia 625 4.7inc 480*800 = 199ppi ekran var discovery de 720p 320+ppi hala neyi tartışıyoruz öyle bahsettiğin gibi kasma da yok.

Tartışmaya gerek yok zaten dünya genelinde smartphone satışının %81i android alanlar mal, cihazlar hep kasıyor çok sorunlu , %4 wp8 alanlar da... anladınız siz onu

son kullanıcının almasının sebebi samsung reklamlarının etkisinde kalıp Android iyidir zihniyetine girmesi. Şu an samsung alan tüm arkadaşlarım birer birer Android + Samsung ikilisinden illallah edip Nokia-HTC One veya İphone a geçiyor. Samsung androidin yüz karası, android de Linux un yüz karasıdır. Normalde Linux a virüs bulaştırmak oldukça zordur ancak android algoritması sağ olsun bayağı kolaylaştırıyor.

Ekran PPI düşük olabilir ancak Puremotion+ Clearblack i denemenizi öneririm

• quote:

Windows Phone 8 Türkiye topluluk yöneticisi - yetkili geliştiricisiyim

Bu mesajı yeni gördüm hocam çok yüklendiysem özür dilerim tek başınıza wp8 savunuyorsunuz işiniz zor.
    Gta sa gelecek olması güzel olmuş uzun vadede tüm oyunlar gelir ama bizim androidde diretmemizin sebebi kelimeler ile anlatması zor en basitinden dosya yöneticisi gibi

• 512 mb ram'e takılan arkadaşların farkına varmadığı şey bu android değil canlar öyle 1 gb ram ile dahi kassın.Wp ram canavarı bir sistem olmadığından 512 mb ram ile androidde göremeyeceğiniz stabilliğe sahip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eksiler havada ucusuyor sakin beyler Nokia veya diğerleri babamizin mali değil.

• quote:

quote:

Windows Phone 8 Türkiye topluluk yöneticisi - yetkili geliştiricisiyim

Bu mesajı yeni gördüm hocam çok yüklendiysem özür dilerim tek başınıza wp8 savunuyorsunuz işiniz zor.
    Gta sa gelecek olması güzel olmuş uzun vadede tüm oyunlar gelir ama bizim androidde diretmemizin sebebi kelimeler ile anlatması zor en basitinden dosya yöneticisi gibi

Doğru. Eksiklerini reddetmiyorum. Ancak geç gelsin de tam oturmuş gelsin. Şu an Microsoft en iyi dosya yöneticisini yapan şirkettir Windows ile. En kısa surede bu tecrübesini mobil platforma da getirecek. Dediğim gibi eksikleri yok değil. Dosya yöneticisi de en kısa vadede tam oturmuş geleceğine göre ben alınmaması için bir sebep göremiyorum. Ayrıca Avrupa da 1yılda %13 pazar payı elde etmiş bir OS tan bahsediyoruz. İnternette android kullananların en yadırgandığı şeylerin 1.sırasında hız problemleri, uygulama çökmeleri var. Bunlar Windows Phone da yok. İos ise kapalının kapalısı. Yani donanıma özel. Windows Phone ise kapalının açığı. Yani herhangi bir şirket gelip ben şu donanımda şu özellikte Windows Phone cihaz üretmek istiyorum diyip kendi teknolojilerini yazılıma entegre edebiliyor. Ayrıca geliştiricilerin göz bebeği Windows Phone.

• Büyük pikseller ve kutucuklar şeklinde menü ile kutu kutu pense oynanacak bir alet. WM malesef kutulardan başka bişey sunamıyor şuan. Çok sıkıcı bir sistem. Telefon zaten hem az donanım hem kötü çözünürlük söylenecek çok fazla söz yok. Biz özetle "çöp" diye kısaltıyoruz.
  • Arkadaşlar ya bu telefonu ya da 720 alacağım hangisini alayım?

Bu arada Sanandreas 512MB RAM telefonlara gelir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: *Metin

Arkadaşlar ya bu telefonu ya da 720 alacağım hangisini alayım?

Bu arada Sanandreas 512MB RAM telefonlara gelir mi?

1- Lumia 625 almalısın. Hem daha büyük hem 4G destekli daha iyi bir SoC kullanıyor.

2- Kesin bir şey soylemek zor.

• quote:

Discovery sadece bir örnek şuan f/p kralı olduğu için. Yani buna vereceğin parayla bir dünya android alabilirsin seçenek çok. + lumia 625 4.7inc 480*800 = 199ppi ekran var discovery de 720p 320+ppi hala neyi tartışıyoruz öyle bahsettiğin gibi kasma da yok. Tartışmaya gerek yok zaten dünya genelinde smartphone satışının %81i android alanlar mal, cihazlar hep kasıyor çok sorunlu , %4 wp8 alanlar da... anladınız siz onu

312 ppi discovery bilginin dogruluğu açısından yazdım ekran sorunsuz ram canavarı denilen android kaymak gibi discoveryde

• quote:

Orijinalden alıntı: Elektrofx320

quote:

Discovery sadece bir örnek şuan f/p kralı olduğu için. Yani buna vereceğin parayla bir dünya android alabilirsin seçenek çok. + lumia 625 4.7inc 480*800 = 199ppi ekran var discovery de 720p 320+ppi hala neyi tartışıyoruz öyle bahsettiğin gibi kasma da yok. Tartışmaya gerek yok zaten dünya genelinde smartphone satışının %81i android alanlar mal, cihazlar hep kasıyor çok sorunlu , %4 wp8 alanlar da... anladınız siz onu

312 ppi discovery bilginin dogruluğu açısından yazdım ekran sorunsuz ram canavarı denilen android kaymak gibi discoveryde

Kaymak gibiden kastınız nedir? Rehberi 3 saniyede açması mı, yoksa uygulama yanıt vermeyi kesti demesi mi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.