Şimdi Ara

Nokia Lumia 720 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.133
Cevap
17
Favori
179.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hımmm doğru..bence bunlar ya hediye çekinin aktifleşeceği 15 mayısı yada önsiparişde yazan 10 mayıs tarihini bekliyorlar..
    acaba beyaz mı alsa idim diyede düşünmüyor değilim.Mavide iyidir sizinde mavi idi değil mi?
  • evet bende mavi sipariş vermiştim,
    ve bende beyazı görünce çok hoşuma gitti, L620 deki mat olur kir tutar diye hiç beyazı düşünmemiştim,
    beyazın parlak yüzey olması çok güzel olmuş, yeni alacaklar mutlaka bu seçeneği dikkate almalı
  • siz siparişi ne zaman vermiştiniz
  • Ben de hepsiburada 200 tl Çek + 50 tl wp kampanyasını kaçırmanın verdiği pişmanlıkla, 03.05 te kliksadan 999 tl - 99 tl wp karşılığında sipariş verdim. Ancak 2. İşgünü de geçmesine rağmen kliksa ürünü kargoya vermeyip üstüne üstlük her sorduğumda şablon cevabı (1-3 işgünü içerisine kargoya verilir) verince sinirlenip işlemi iptal ettim. Ürünü yaklaşık yarım saat önce n11 sitesinden 929 tl - 11 bonus - 11 indirim karşılığı sipariş verdim. Satıcı ile irtibata geçtim ve ürünü yarın gün içerisinde elden teslim alacağım yerlerinden.
    Renk konusunda çok kararsız kaldım. Tüm renkleri çok canlı olmasına rağmen klasik bir tavır sergileyerek siyah renk olanını tercih ettim:)
    Beklentim, şarjı uzun gitsin, çok büyük olmasın, farklı olsun, akıcı bir işletim sistemi olsun şeklinde sıralanmakta. Kullandığım applicationları da marketten araştırdım hemen hemen hepsi var. ( watsapp, yandex, Twitter, Facebook, garanti bankası, ibb trafik, shazam) telefonda zaten oyun oynayacağımı düşünmüyorum, video vs izlemek ya da geniş kapsamlı web gezintileri için de zaten gün içerisinde yanımda hep ipad taşıyorum.
    Gsmarena pil testlerini de karşılaştırarak(konuşma + web ) bu fiyatlara alınabilecek en yeni çıkan ve en makul ürün olduğuna karar verdim. Ayırabilecek bütçem olsaydı htc one tercih herhalde.
    Ram olayına falan çok fazla takılmıyorum sonuçta önemli olan işletim sistemini akıcı bir şekilde çLıştırması. Umarım uzun süre aradan sonra nokia beklentimi karşılar :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mcabar

Ben de hepsiburada 200 tl Çek + 50 tl wp kampanyasını kaçırmanın verdiği pişmanlıkla, 03.05 te kliksadan 999 tl - 99 tl wp karşılığında sipariş verdim. Ancak 2. İşgünü de geçmesine rağmen kliksa ürünü kargoya vermeyip üstüne üstlük her sorduğumda şablon cevabı (1-3 işgünü içerisine kargoya verilir) verince sinirlenip işlemi iptal ettim. Ürünü yaklaşık yarım saat önce n11 sitesinden 929 tl - 11 bonus - 11 indirim karşılığı sipariş verdim. Satıcı ile irtibata geçtim ve ürünü yarın gün içerisinde elden teslim alacağım yerlerinden.
    Renk konusunda çok kararsız kaldım. Tüm renkleri çok canlı olmasına rağmen klasik bir tavır sergileyerek siyah renk olanını tercih ettim:)
    Beklentim, şarjı uzun gitsin, çok büyük olmasın, farklı olsun, akıcı bir işletim sistemi olsun şeklinde sıralanmakta. Kullandığım applicationları da marketten araştırdım hemen hemen hepsi var. ( watsapp, yandex, Twitter, Facebook, garanti bankası, ibb trafik, shazam) telefonda zaten oyun oynayacağımı düşünmüyorum, video vs izlemek ya da geniş kapsamlı web gezintileri için de zaten gün içerisinde yanımda hep ipad taşıyorum.
    Gsmarena pil testlerini de karşılaştırarak(konuşma + web ) bu fiyatlara alınabilecek en yeni çıkan ve en makul ürün olduğuna karar verdim. Ayırabilecek bütçem olsaydı htc one tercih herhalde.
    Ram olayına falan çok fazla takılmıyorum sonuçta önemli olan işletim sistemini akıcı bir şekilde çLıştırması. Umarım uzun süre aradan sonra nokia beklentimi karşılar :)

Hayırlı olsun ram konusuna takılmayın 2gb ramlı androidten daha hızlı ve stabil renk olarak keşke beyaz alsaydınız arkası parlak hiç iz kalmıyor şarj konusunda bana göre gayet iyi normal kullanımda 2 gün rahat gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim kliksa'dan önsiparişler aldığım aldığım kırmızı lumia 720'im dün geldi :) ilk izlenimlerim şöyle, korktuğum gibi turuncuya kaçan bir renk değil, normal bir kırmızı, windows phone 8'i ilk defa kullanıyorsanız alışmak biraz zaman alabilir ancak bana çok kullanışlı ve rahat geldi. Hız ve yavaşlama konusunda neredeyse en ufak bir şey yaşamadım, sadece nokia music uygulaması sadece 1 sn gecikmeyle açılıyor, ancak bu da optimizasyonla halledilebilir diye tahmin ediyorum. Telefonun kısa zamanda da olsa en hayran kaldığım özelliği şarj süresi olsa gerek, sabah 9'da şarjdan çıkardım, whatsapp ve wifi sürekli açık, internet ve arada oyunla birlikte gece 11'de şarjı %70'teydi ki bence ağır kullanımda 1 günü çok rahat çıkaracak gibi güzüküyor. Kamera performansını da gayet yeterli buldum, uygulama konusunda şöyle bir sıkıntım var, örneğin original dropbox uygulaması yok, client şeklinde uygulamalar var ancak çok yeterli değil, onun dışında en acil gözüken bir dosya yöneticisi var, o da windows phone 8'in problemi, lumia 720'nin değil sadece. Yardımcı olabileceğim bir sorusu olan varsa ben de yardımcı olabilirim :)

• Benimde aklımda beyaz vardı aslında fakat diğer renkleride çok güzel olduğu için insan kararsız kalıyor.
  • ayın 28 de verdim hocam.
    şimdi baktım paketleme işlemi yapılıyor diyor cumaya elimizde olur inşllh herhalde galiba..
    ben ilk defa kullanacağım akıllı telefon senkronizasyon sorunu vs olmasın diye neler yapacağız tel rehberi ,face, hotmaildeki kişiler karman çorman olmaz değil mi?
    ne yapmam lazım sağlıklı bir senkronizasyon için.?
  • windows 8 bende ilk defa kullanıcam
    kesinlikle yeni bir hesap aç ve onunla kaydol, yoksa tamda dediğin gibi herşey birbirine girer
    fakat düzenli bir hotmail adresin varsa onları görmek adına iyi olabilir, ama bence iyi fikir değil heleki kişi sayın fazlaysa
    birde hotmailde garip isimler kullanan arkadaşların varsa telefon çorba olur
  • hesabınızı kontrol edin, benimki kargoya verildi olarak görünüyor,
    muhtemelen sizinkide verilmiştir
  • aynen üstadım benimkide kargoya verilmiş gözüküyor.
    yeni hesap fikride güzel eyvllh.
  • Konuda 100 mesaj var , 90'ı renk ile alakalı Yahu 820'de , 920'de kullanılan renklerin aynısını kullanılıyor Sizin zevkiniz , isteğiniz neyse onu alın. Yok siz hangisini aldınız , yok şu şöyle mi , yok bu böyle mi Gidin bi bimeks'e , teknosa'ya , gold'a , nokia shop'lara bakının biraz

• yanlış düşünüyorsunuz, elbetteki almak isteyenler elinde olanlarla yada rengi görmüş olanlarla bilgi alışverişi yapacak
    mesela ben beyazın parlak yapıda olduğunu yeni öğrendim, mat sanıyordum, belki parlak olduğunu bilsem direk beyaz alacaktım
    mesela L820 deki kırmızı parlak buradaki mat bu fark değil mi?
    yeni bir model çıkıyor, tabiki herkes en iyi rengini belki en kullanışlı rengini almak ister, şuda varki telefon bu hafta herkesin eline geçmeye başladı, ondan önce zaten yoktu renginden tasarımından başka neyi konuşulabilir ki
    herhalde daha kullanmadan rami 512'miş iş yapmaz gibi donanımsal yorumlar konuşulacak değil, bakalım şöyle bi kullanalım neymiş ne değilmiş anlayalım insanlar kullanmaya başladıkça donanım , program gibi konular konuşulmaya başlayacaktır,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinkarabal -- 8 Mayıs 2013; 14:16:41 >
  • selam arkadaşlar boş hafıza nekadar kalıyor acaba.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seven44

selam arkadaşlar boş hafıza nekadar kalıyor acaba.?

Dostum benim cihazda marketten 10 tane uygulama yüklü onlarla birlikte bütün sistem dahil 3Gb dolu 4.2Gb boş görünüyor toplamda 7.2Gb kullanılabilir görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: web101

quote:

Orijinalden alıntı: seven44

selam arkadaşlar boş hafıza nekadar kalıyor acaba.?

Dostum benim cihazda marketten 10 tane uygulama yüklü onlarla birlikte bütün sistem dahil 3Gb dolu 4.2Gb boş görünüyor toplamda 7.2Gb kullanılabilir görünüyor

iyimiş tşk dostum
  • Renk konusunda kararsız kalanlara beyazı öneririm arkası parlak mat değil ve kir, el izi tutmayacağı kanısındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LadyLola

Renk konusunda kararsız kalanlara beyazı öneririm arkası parlak mat değil ve kir, el izi tutmayacağı kanısındayım.

kesinlikle katılıyorum, beyazı görmeden bu telefonu almayın,
  • Cihaza yüklenmesini tavsiye ettiğiniz programlar varsa burada paylaşalım. Kendim için olmazsa olmazlar,

Connectivity shortcuts: Bluetooth wireless ve şebeke interneti açmak için masa üstüne kısa yol ekleyebiliyorsunuz.
    Camera 360: Başarılı bulduğum fotoğraf programı
    Whatsup, skype facebook,twitter zaten olmazsa olmazlar
    Lock & Hide: Bu fotoğraf albümü gibi bir albüm oluşturmanızı ve şifre koyarak görünmesini istemediğiniz fotoğrafları içerisine atarak gizleyebiliyorsunuz. Bilgisayara cihazı bağladığınızda dahi görememiyorsunuz o fotoları.
  • sadece beyaz olani mi parlak , sarı , mavi ve siyah olanı mat mı arkadaslar?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.