Şimdi Ara

Nokia Lumia 720 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.133
Cevap
17
Favori
179.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pascal.Nouma

Cihaza yüklenmesini tavsiye ettiğiniz programlar varsa burada paylaşalım. Kendim için olmazsa olmazlar,

Connectivity shortcuts: Bluetooth wireless ve şebeke interneti açmak için masa üstüne kısa yol ekleyebiliyorsunuz.
    Camera 360: Başarılı bulduğum fotoğraf programı
    Whatsup, skype facebook,twitter zaten olmazsa olmazlar
    Lock & Hide: Bu fotoğraf albümü gibi bir albüm oluşturmanızı ve şifre koyarak görünmesini istemediğiniz fotoğrafları içerisine atarak gizleyebiliyorsunuz. Bilgisayara cihazı bağladığınızda dahi görememiyorsunuz o fotoları.

Aklımızda bulunsun cihazı aldığımızda yararlı olacaktır teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: komazec

sadece beyaz olani mi parlak , sarı , mavi ve siyah olanı mat mı arkadaslar?

Ben sadece beyazı inceleyebildim beyazın arkası parlak, yukarıda linkte kırmızı olanı da var ve sanırım arkası mat Turkcell merkezine gidip inceleyebilirsiniz
  • Cihazı alır almaz uygulama yüklemek yerine, cihazı iyice inceleyip tanımanızı öneririm.Programların acelesi yok sonra istediğinizi yüklersiniz zaten.
  • quote:

sadece beyaz olani mi parlak , sarı , mavi ve siyah olanı mat mı arkadaslar?

beyazı parlak, çok şık duruyor
    mavi ve kırmızı mat,
    emin değilim ama muhtemelen sarı ve siyahta mat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinkarabal -- 9 Mayıs 2013; 14:29:12 >
  • mat olan sanki ileride kir tutacakmıs gibi geliyor htc 8x deki gibi ama yanılıyor da olabilirim , siyah olani insallah parlaktır
  • quote:

mat olan sanki ileride kir tutacakmıs gibi geliyor htc 8x deki gibi ama yanılıyor da olabilirim , siyah olani insallah parlaktır

mat olanların kir tutma ihtimali bayağı kuvvetli,
    siyah olanın mat olduğunu düşünüyorum
  • Arkadaşlar,telefonda uyarı ışığı/Led'li uyarı varmı; diğer lumialarda yoktu varsa bende siparişi geçeceğim ve ayrıyeten yoksa nedeni nedir sizce??
  • "glam me" ozelligini kullanan deneyen arkadaslar tecrubelerini yazabilirler mi , instagramdan farklı bir uygulama sanırım
  • quote:

"glam me" ozelligini kullanan deneyen arkadaslar tecrubelerini yazabilirler mi , instagramdan farklı bir uygulama sanırım

Ön kameradan fotoğraf çekip, efekt verme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deren05

Arkadaşlar,telefonda uyarı ışığı/Led'li uyarı varmı; diğer lumialarda yoktu varsa bende siparişi geçeceğim ve ayrıyeten yoksa nedeni nedir sizce??

Bir mesaj ya da çağrı geldiğinde ekran kilitliyken ışık yanıp sönmesinden bahsediyorsan öyle bir durum yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama yan tarafındaki tuşa basıp ekrana ışık gelen duvar resmimin olduğu o ekranda arama sms whatsup vb uygulamalardan bildirim var mı görebiliyorsun. Yani resmi yukarı kaldırıp detaylıca ne gelmiş diye bakmana gerek yok

• Telefonu alan arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun. Boştaki ram miktarı yaklaşık 300 mb var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: web101

Çok teşekkürler dostlar buldum Adı HERE City lens

bunu mağazadanmı indirdiniz
    L720 de bilengöz ön yüklü değil mi? şimdi baktımda göremedim
  • hocam önyüklü değil
    ben whatsup here city lens ve ibb trafik i yükledim mağazadan.
    telefon hafif bayağı ince 820 ve 620den ince
    ayrıca mavinin rengi mat parlak değil.Kullanımı bana kolay geldi her şey bir tık yanınızda sadece zil sesi değiştirirken dinleyemedim,uygulamaları ön ekrana atıp kişişelleştirmeyi beceremedim,internet data wifi bluetut giibi önemli ayarları tek hamlede bir yerde çıkaramadım ön ekranda.
    yazım klavyesi çok iyi algılaması koca parmaklarımla sorun yaşamadım.renkler görüntüler resim kalitesi çok canlı vs.
    nokia müzik kısmını biraz anlamadım.kullandıkça çözeceğiz inşllh
  • 720 sahipleri bir de ortalama kullanımda batarya performansları nasıl gidiyor o konuda da bilgi verseler keşke...

• Ben 30 mayıs tarihinde sipariş vermiştim hepsiburada.com'a ve ürün bugün elime geçti.

Kırmızı aldım ama telefon bana gelmeden önce bir mağazada siyahını gördüm ve çok beğendim. Keşke siyahını alsaydım dedim yani içimden. Siyahı tercih etmememin tek sebebi de "çok klasik" olur düşüncesiydi. Kırmızı kötü denmez ama bir erkeğe siyahı daha çok yakışır diye düşünüyorum. Tabi herkesin kendi zevki, tarzı var orası ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BORATAKAR -- 10 Mayıs 2013; 6:45:01 >
  • Happy Block, çok eğlenceli yeni bir oyun ve ücretsiz, tavsiye ederim. LİNK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heward -- 10 Mayıs 2013; 2:59:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslymn

hocam önyüklü değil
    ben whatsup here city lens ve ibb trafik i yükledim mağazadan.
    telefon hafif bayağı ince 820 ve 620den ince
    ayrıca mavinin rengi mat parlak değil.Kullanımı bana kolay geldi her şey bir tık yanınızda sadece zil sesi değiştirirken dinleyemedim,uygulamaları ön ekrana atıp kişişelleştirmeyi beceremedim,internet data wifi bluetut giibi önemli ayarları tek hamlede bir yerde çıkaramadım ön ekranda.
    yazım klavyesi çok iyi algılaması koca parmaklarımla sorun yaşamadım.renkler görüntüler resim kalitesi çok canlı vs.
    nokia müzik kısmını biraz anlamadım.kullandıkça çözeceğiz inşllh

teşekkür ederim
    here city lens yükledim gayet başarılı
    bende mavi tercih ettim, ağır bir rengi var, telefona yakışıyor

• telefon dün 12 sularında elime geçti hemen kartımı takıp kullanmaya başladım yüzde 54 şarj vardı
    akşam 10,30 sularında tamamen bitirdim ibb trafik whatsup here city lens yükledim müzik vs dinşedim temaları felan hesapşarı oluşturdum derken bitirdim şarjı
    şimdi son şarjdan sonra geçen süre 6 saat diyor ve yüzde 96 gözüküyor ve kalan tahmini süre 1 gün 10 saat yazıyor. internet paketim var maillerim düşüyr ekrana vs
    maviyi şu ana kadar gören herkes çok tatlı rengi var dedi..görenler ekran canlılığına kutuların renklerinin canlı olmasına ve görselliğini çok sevdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslymn

telefon dün 12 sularında elime geçti hemen kartımı takıp kullanmaya başladım yüzde 54 şarj vardı
    akşam 10,30 sularında tamamen bitirdim ibb trafik whatsup here city lens yükledim müzik vs dinşedim temaları felan hesapşarı oluşturdum derken bitirdim şarjı
    şimdi son şarjdan sonra geçen süre 6 saat diyor ve yüzde 96 gözüküyor ve kalan tahmini süre 1 gün 10 saat yazıyor. internet paketim var maillerim düşüyr ekrana vs
    maviyi şu ana kadar gören herkes çok tatlı rengi var dedi..görenler ekran canlılığına kutuların renklerinin canlı olmasına ve görselliğini çok sevdiler.

İlk kullanım günleri için oldukça iyi görünmekte zamanla daha da iyi olacaktır eminim.

512 MB RAM ile uygulamalar ve genel kullanım konusunda nasıl onu da bir kaç gün geçtikten sonra yazabilirsen sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.