Şimdi Ara

Nokia Lumia 720 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.133
Cevap
17
Favori
179.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok garip hocam Allah kolaylık versin ne diyim. 8.1 in bir kazığıdır bu bize. Benim bir de kararlı sürüm kullandığım halde (beta kullananlar bile rastlamamışlar) karıncalı ekran,kilitlenme sorunları baş gösterdi. Bir umut bekliyorum yeni güncellemeyle düzelir diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    Siminiz özgün micro sim mi, keserek mi micro sim yaptınız? Bazen, kesilen simler düzgün kesilmediği zaman sim zarar gördüğü için çalışmayabiliyor. Her yolu denediniz baktınız olmuyor bayiye gidip, yeni micro sim alın. Arkadaşımın Z1'de aynı olay başına gelmişti simi tazeledi sorun bitti.
  • @kurtar72 Sanırım mesaj banaydı :) Simi sonradan kestirdim. Onuda deneyeceğim yakın zamanda.

@fsh77 Bir fırsat bulupta deneyemedim onu. onada bakmak lazım dediğiniz gibi.

@emre_fan_club hayır neyin sıkıntısı onuda anlamış değilim birkaç kez sıfırladım. Birsürü yol denedim ama olmuyor düzelmiyor bazı sıkıntılar. belki sim karttan belki bataryadan ama can sıkıcı yani. sizinkide kötü bir durum aslında böyle arada microsoft kazığı yiyenleriz sanırsam bizler :) umarım sim karttandır yoksa satıp başka lumia alcam :)
  • egowest kullanıcısına yanıt
    İnşallah sim karttandır dediğiniz gibi ama neden sim böyle bir sorun teşkil eder ki ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarda yazdım sanırım anlamadın :) baz istasyonu geri bir teknolojide ise zayıf sinyal yollar.Bunu almak icinde senin cebin daha çok güç yani pilini harcar.
  • Onu yazan ben değildim ama olsun bende ona benzer birşey yazacaktım :) Yeni sim kart için ücret istiyorlarmı ?
  • 15-20 tl arası bence turkcell al en iyisi odur her zaman.
  • Turkcellede bakıyorum ama çok pahalı. Doğrudur en iyisi odur ama fiyat olarak vodafone göre kat kat fazla. Faturasız için konuşuyorum tabi.
  • konturlu hat al o zaman ortalama hemen hepsi aynı zaten artısı en iyi net turkcellde var.
  • Avea da Turkcell gibi şarj konusunda 3 aşşa 5 yukarı. Bu problemi sadece vodafoneda duydum ben. Aveaya da bakabilirsiniz.
    Yok mu bir tanıdığınız vodafone harici microsimi olan. Kısa sürede farkededilir hattan kaynaklıysa.
  • Var elbette ama bunu net anlamam için 2-3 gün bende kalması lazım hattın kimsede bu işe gelmez :)
    2-3 güne gerek yok hocam. Gece 12den sabah 8e kadar koyun kenara bekleme modundaki ayarlar falan aynı şekilde 2sinin yediği şarjı kıyaslayın. Zaten sorun hattansa sizinki %20 iken diğeri %10 civarı yer belli eder kendini o sürede rahat olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egowest

Turkcellede bakıyorum ama çok pahalı. Doğrudur en iyisi odur ama fiyat olarak vodafone göre kat kat fazla. Faturasız için konuşuyorum tabi.

Aynen. Türksel vicdansızlıkta altın madalyayı kimseye kaptırmaz. Baz istasyonu haksızlığını biliyorsunuzdur. Normal bir ülkede tüm baz istasyonları kamunun yani devletindir. İşletmenler ancak, kiralayabilme hakkına sahiptir yani, tapulu mülkü değildir. Oysa güzel ülkemde bir işletme çıkıp zorbalık yaparak istasyonlara el koyuyor ve diğer işletmenler boşu boşuna akan kan misali kör yatırım yapıyorlar bizler gereksiz zararlı yayınıma maruz kalıyoruz. Oysa olması gereken noktalara gerektiği kadar istasyon kurulsa gereksiz istasyon enflasyonu olmayacağı gibi ülke ekonomisi boşa akıtılmamış olacak tüketiciye ucuz hizmet sunulmuş olacak ama nerede bu gavurların elinde çok zor çok.

• Şansmıdır tesadüfmüdür bilemem ama bugün turkcellden aradılar 25 tl ye 500 dk 2 gb ve 1000 sms 25 dediler tabi ondan önce ben pahalı geçmek istemiyorum filan dedim ama adam anlattı baya konuştu işte en son 2009 yılında turcelldeymişsiniz filan o pahalı dönemi eskiden dediler bende vodafonede şu fiyata şunları alıyorum bende geçmek isterim ama turkcellde o fiyata yok maalesef dedim olmaz olurmu şu var diyince tamam geçiyorum dedim haftaya turkcelle geçmeyi planlıyorum bu sayade :) baktım şarj aynı kampanya bitene kadar turkcellde kalırım ondan sonra geri vodafone dönerim :)
    Oldukça iyiymiş. Sitesinde bu fiyatlar yok çünkü. Ben Vodafon'da 500 Dk. konuşma, 500 Mb. ve 500 Sms için 30,35 TL. veriyorum. Tek olumlu yanı duran tarife diye geçiyor ve limiti aşmıyor. Yani kaptırıp ta limiti geçtiğini anlamayıp astronomik ücret ödeme riski yok. Limit dolunca 5 TL.ye tüm verilere tekrar başlatıyor. Yakın bir arkadaşımın kullandığı bir operatör var. PTTCell. Avea altyapısını kullanıyor. Ayda 14 TL.ye her yöne 200 Dakika, PTTCell arası 3000 Dakika, 200 Mb 3G hızında internet. Bu kota dolunca 3 GB.a kadar 64 Kb.a düşüyor. Bir de her yöne 200 SMS. Aslında benim kullanım kriterlerimi rahat rahat kapsıyor. Tek ikilemde kaldığım konu Avea çekim gücü ve konuşma kalitesi. Çünkü 2009 yılında bu şikayetlerim yüzünden Turkcell'e geçmiştim. Bu süre içerisinde düzelmiş midir bilemiyorum.
  • Aslında şehir merkezlerinde ben avea da çok sıkıntı yaşamamıştım. tabi etrafınızda kalın duvarlar yoksa yada yerin 2 mt altında değilseniz :) babam pttcel kullanıyor ve bir sıkıntı dile getirmedi şimdiye kadar. çalıştıgım yerde avea çekmiyor diye ben vodafone geçmiştim. şimdi turkcelle geçme fikri varken turkcellin arayıpta bunu söylemesi çok mutlu etti beni. ayrıca pttcell deki 200 mb internet 3g ile 5 gün gibi bir sürede oda kullanıma dikkat ederek çok çabuk bitirilir benim için. ve 64 kb internette sadece whatsapp için yeter sanırım.
    Ben İzmir kent merkezinde (Hıfzısıhha'da) oturuyorum. AveA Jet'i çekmediği için geri vermiştim yeterli istasyonu yoktu bunu kendi bayileri de, kabul etti. Bir önceki iletimde belirttiğim Türksel zorbalığı yani haksız tekelleşme durumu olmasa gerçek rekabet ortamı oluşarak hizmet sunumu ucuzlaşacak. Ama ne yazık ki, böyle bir durum olmadığından milletin Türksel mahkumiyetinin daha uzun yıllar süreceği anlaşılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazıkki millet olarak hala bunları göremiyoruz. görenlerse birşeyi değiştiremiyor maalesef. Allah sonumuzu hayretsin...
  • kurtar72 kullanıcısına yanıt
    maalesef çok haklısın dostum
    elimiz mahkum işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

maalesef çok haklısın dostum
    elimiz mahkum işte

İnsanlar da, şaşırdı ne yapacağını haklı olarak. Tam iki ucu pis değnek hesabı almasan her yerde çekmeyen hatla baş başa kalıyorsun, alsan zorbaya boyun eğmiş oluyorsun ne desem bilemedim egowest arkadaşın dediği gibi Mevla sonumuzu hayır eylesin.
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.