Şimdi Ara

Nokia Lumia 720 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.133
Cevap
17
Favori
179.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lumia 720de 8.1 güncellemesinden sonra şarj durumu çok kötüye mi gitti batarya kaç gün gider sizce 735 mi yoksa 720 mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerli1965 F kullanıcısına yanıt
    Her iki model arasında 370 TL. fark var. Daha güncel olduğu için tavsiye istersen sanıyorum herkes 735 al diyecektir. Tabi ki 370 TL. lik fark sorun olmayacaksa. Batarya olarak yakın zamanda gelmesini tahmin ettiğimiz Denim güncellemesi ile kayda değer bir iyileştirme sağlanacaktır.Çünkü PFD kullanıcısı olarak bu güncellemeyi önceden test ediyorum ve 8.1 Cyan güncellemesi ile "Ne olacak bu bataryanın hali" durumuna düşmüştüm. PFD olarak Beta Denim ile bu sorun rafa kalkmış görünüyor. Kararlı sürüm ile de umuyorum ki böyle devam eder. Bu güncellemeden sonra çok yoğun kullanımda günü, normal kullanımda iki günü, benim eşim gibi kullanırsan 10 günü rahat çıkarırsın.
  • Peki işlemci hızı yeterli mi 512mb ram ne gibi sorun oluşturabilir oyunlarda 1gb ramden başka ne sıkıntısı var

• Arkadaşlar merhaba telefonumun ekranı kırıldı. Ankarada ki nokia servisi ( demirtepedeki yer ) aradım ve 380 tl fiyat verdiler(!) Cidden anlamıyorum telefonun sıfırı ne kadar ki de böyle fiyat verdiler. Ankarada güvenilir ekran değişimi için önerebileceğiniz yerler var mı?
    Şimdiden teşekkürler.
  • fenerli1965 F kullanıcısına yanıt
    Eşimde 720 kızımda 925 var. Aralarında internet bağlantısı esnasında sayfa yükleme hızı ve çoklu sayfa açılımı olarak bariz fark var. Her iki telefonda da oyun olmadığı için bu konuda bir yorum yapamam. En son PFD güncellemesini yaparken de yükleme hızı olarak 925'in farkı belli oldu. Ancak 720 batarya süresi olarak 925'in gömlek gömlek üzerinde.
  • quote:

mrdurden
    kardeş geçen ay benim ekran kırılmıştı adamlar içtende sorun olduğunu söyledi ona rağmen 280 liraya tamir ettirdim . Diyarbakırda veos servis diye bir yer var ankara da var mı bilemiyorum araştır istersen ayrıca kvk falan oluyosa onlara gonder sana biçtikleri fiyat yüksek yapma ordan.

• buda benim pil göstergem yalnız hiç internete girmedim ilk çıktığında aldım nerdeyse 2 seneye yakındır
    kullanıyorum telefonu
  • 8 günlük bir süre . Abi yayınlama şu değerleri diyorum. Nazar değdirecekler
  • Kaç saat şarjda kalıyo nasıl becerdin boyle olmasını ya

• Değmez mehmet kardeşim belki millet inanmaz diye koydum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • %25 lere inince şarja takıyorum
    Tam 2.5 saat şarjda bırakıyorum
  • Arkadaslar bu lumia 720 yi sifir olarak aldigimizda yazilim olarak ne ile geliyor 8.0 mi yoksa 8.1 mi.

• 8.0 Geliyor. Ama bazı yerlerde güncel olanlarınıda gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

buda benim pil göstergem yalnız hiç internete girmedim ilk çıktığında aldım nerdeyse 2 seneye yakındır
    kullanıyorum telefonu

Öylede. Bizim telefonda batarya süresini koysam ,24 gün falan yazıyor.benimkinde güncellemeden sonra bu saat kalibrasyonu kendinden geçtiiii

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• attci kullanıcısına yanıt
    son şarjdan sonra ki geçen güne bakman gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 11 Aralık 2014; 12:05:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

%25 lere inince şarja takıyorum
    Tam 2.5 saat şarjda bırakıyorum

Gece takıp sabah şarj dan aldığımda 4-5 günü geçiyor orta yoğunlukta kullanımda...

Gün içi 2-3 saat şarj etmişsem yaklaşık aynı kullanımda 2-3 gün civarı oluyor...

Nedeni konusunda en ufak fikrim yok lakin uzun süre şarj da kalınca pil ömrü uzuyor...
  • Arkadaslar iyi gunler .Elimde lg l9 var sıkıldım artik degistirmek istiyorum. On ve arka kamera iyi olsun istiyorum ve internette takilma olmasin oyun oynamam l720 beni goturur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: redandyellow

Arkadaslar iyi gunler .Elimde lg l9 var sıkıldım artik degistirmek istiyorum. On ve arka kamera iyi olsun istiyorum ve internette takilma olmasin oyun oynamam l720 beni goturur mu ?

1gb ramli cihaz al kendine hocam,internette sıkıntı yaşıyorum,sekmeleri baştan başlatıyor.ram hariç cihaza diyecek bişey yok
    Bunu değiştirecek olursam 2gb ramli modellerden alırım ki değiştirdiğime deysin

Bugun hepsiburada da 925 in fiyatı 699tl ve 50tl World puan veriyor,f/p olarak alınası bir cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt059 -- 12 Aralık 2014; 9:19:38 >
  • Arkadaslar elımdekı cıhazı takas yolu degıstırerek lumıa 720 aldım cıhaz cok temız garantılı vs cok da memnunum suana kadar fakat sıze bı sorum olacak uzerındekı yazılım suan da black wındows 8.0 gorunuyor sanırım baya eskı bı sürüm acaba guncelleme yapmalımıyım ne artıları yada eksılerı olur bırde markettekı lumıa camera beta surumu uyumsuz gorundugu ıcın yukleyemedım bu durum cıhazla mı yoksa yazılımlamı alakalı.
  • yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    Bulunduğun sürüm batarya süresi olarak oldukça iyi değerler yakalayabileceğin bir sürüm. Bu ayın sonu veya yeni yıl ile birlikte Denim güncellemesi gelecek. Bu güncelleme ile batarya katili Cyan (8.1) güncellemesi düzeltilecek. Ben bekle derim.
  • 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.