Şimdi Ara

Nokia Lumia 720 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.133
Cevap
17
Favori
179.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düştükten sonra dokunmatik panelde sıkıntı oluşmuş olabilir sağ alt köşeye baskı yapıyorsa.
  • deneyeyim teşekkür ederim cevabın için
  • Arkadaşlar merhaba,

Ben 720'yi Turkcell ile kullanmaktayım ama bir türlü anlayamadığım şu durumu yaşıyorum:

Ayarlardan hep 3G seçili;

E sembolü gözüktüğünde 2G yani düşük hızlı veri transferi modunda oluyoruz.

H sembolü gözüktüğünde 3G yani yüksek hızlı veri transferi modunda oluyoruz ve gerçekten de çok farkediyor, film falan izleyebiliyorum.

Buraya kadar herşey normal!

H+ sembolü göründüğünde; öğrendiğim kadarıyla 3.5G olması gerekiyor. Yani 3G'ye (H) göre daha hızlı bir protokol olmalı. Ama bende tam tersine, H+ ikonu göründüğünde, Edge-E (2G) hızı gibi bir hızda oluyorum ve ne internet çalışıyor ne bir şey!

Bunun açıklması nedir?
    Benzer durumu yaşayanlar var mı?
    Telefonda veya şebeke üzerinde bir ayar mı yapmam lazım?
    Normalde H+ modun H'a göre daha hızlı olması gerekmez mi?

Bu konuda deneyimi ve bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırlarsa çok sevinirim. Açıkçası interneti aradığımda durumunu açıkyacak bir bilgiye de ulaşamadım. Turkcelli aradığımda da...

• Alehar kullanıcısına yanıt
    telefonun ayarlar kısmında hücresel+sim kısmını tıkla orada veri bağlantısını kapalı yap

sonra internet paylaşımını tıkla onuda kapalı yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

telefonun ayarlar kısmında hücresel+sim kısmını tıkla orada veri bağlantısını kapalı yap

sonra internet paylaşımını tıkla onuda kapalı yap

Anlayamadım,
    veri bağlantısını kapatırsam internet e nasıl gireceğim?
    Bağlantı hızının internet (veri aktarımı) dışında ne önemi var ki?..

Herhalde ya ben sıkıntımı anlatamadım ya da ne kastettiğinizi anlamadım...
  • 2. el durumu nasıl? 1320 almayı düşünüyorum, biraz sıkıldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alehar kullanıcısına yanıt
    özür dilerim ben yanlış algılamışım arkadaşım
    ben interneti kapatıldığında E modunun görünmesi
    için neti kapatama olayını anlattım
    sizin sorununuz başkaymış benim telefonda mail ve face dışında fazla bir işim olmadığı için
    size bu konuda cevap veremiyeceğim
  • Arkadaslar telefonun kamerasından memnunmusunuz?Ben aksam ev ortamında ışık altindaki cekimleri pek begenmiyorum.Yada kullandığınız bi uygulama varmı önerebileceginiz.Daha önceden xperia L kullanıyordum sanki biraz daha iyi gibiydi.Karsılastırma testlerine ve yorumlarına baktığımda ise lumia 720 her türlü daha iyi görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik modda loş ışıklı ortamlarda, kapalı mekanlarda filan çekim biraz kötü. Lumia camera ile bulunduğunuz ortama göre ayar yapmanız güzel sonuçlar çıkarmanıza imkan veriyor. Tabi önce biraz kurcalamak lazım ayarları :)
  • Evet dediginiz gibi manuel ayar ile daha iyi fakat keske otamatik modda daha iyi olsaydı ayar yapmakla flan ugrasmazdık birde bu durum yazılım kaynakli olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

özür dilerim ben yanlış algılamışım arkadaşım
    ben interneti kapatıldığında E modunun görünmesi
    için neti kapatama olayını anlattım
    sizin sorununuz başkaymış benim telefonda mail ve face dışında fazla bir işim olmadığı için
    size bu konuda cevap veremiyeceğim

rica ederim...
    bilgi sahibi olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alehar

Arkadaşlar merhaba,

Ben 720'yi Turkcell ile kullanmaktayım ama bir türlü anlayamadığım şu durumu yaşıyorum:

Ayarlardan hep 3G seçili;

E sembolü gözüktüğünde 2G yani düşük hızlı veri transferi modunda oluyoruz.

H sembolü gözüktüğünde 3G yani yüksek hızlı veri transferi modunda oluyoruz ve gerçekten de çok farkediyor, film falan izleyebiliyorum.

Buraya kadar herşey normal!

H+ sembolü göründüğünde; öğrendiğim kadarıyla 3.5G olması gerekiyor. Yani 3G'ye (H) göre daha hızlı bir protokol olmalı. Ama bende tam tersine, H+ ikonu göründüğünde, Edge-E (2G) hızı gibi bir hızda oluyorum ve ne internet çalışıyor ne bir şey!

Bunun açıklması nedir?
    Benzer durumu yaşayanlar var mı?
    Telefonda veya şebeke üzerinde bir ayar mı yapmam lazım?
    Normalde H+ modun H'a göre daha hızlı olması gerekmez mi?

Bu konuda deneyimi ve bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırlarsa çok sevinirim. Açıkçası interneti aradığımda durumunu açıkyacak bir bilgiye de ulaşamadım. Turkcelli aradığımda da...

...

• arkadaşlar ekran çatladı ama dokunmatik sağlam daha önce değiştiren olduysa yardım edebilir mi ne kadar değişti
  • Eğer tamiri şu videodaki gibi ise kendiniz yapamazsınız :) fiyat içinde şu facebook linkindeki arkadaştan yardım alabilirsiniz. nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama fiyatı söyler sanırım. Link
  • egowest kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Arkadaşlar Merhaba,

Bugün Lumia 720 cihazıma yazılım güncellemesi geldi. Bende indirip kurdum telefon kapandıktan sonra bir daha açılmadı. Başta şimşek ve çark işareti göründü. Ses kısma ile açma kapama düğmesine bastım açılıştaki Nokia yazısı göründü sonra telefon kapandı tekrar nokia yazısı göründü. Sürekli böyle oluyor. Bir kaç yere baktım şarzı da doluydu hard reseti de denedim ama fayda etmedi. Bana yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarık-16

Arkadaşlar Merhaba,

Bugün Lumia 720 cihazıma yazılım güncellemesi geldi. Bende indirip kurdum telefon kapandıktan sonra bir daha açılmadı. Başta şimşek ve çark işareti göründü. Ses kısma ile açma kapama düğmesine bastım açılıştaki Nokia yazısı göründü sonra telefon kapandı tekrar nokia yazısı göründü. Sürekli böyle oluyor. Bir kaç yere baktım şarzı da doluydu hard reseti de denedim ama fayda etmedi. Bana yardımcı olur musunuz?

benimde benzer bir şey başıma gelmişti. telefonu şarja taktım bir süre sonra açılıp kendisi güncellemeyi kurmaya devam etmişti.
  • Şarjınız %50 altındaysa yüklemeyi durduruyor diye biliyorum.
  • Arkadaşlar, dün telefon montun cebinden düştü. fiziksel olarak bir problem görünmüyor. Fakat telefon görüşmesi yaparken karşı tarafın sesini ben net duyuyorum. Karşı taraf ise benim sesimi çok gürültülü bir ortamda (hışırtılı, sanki rüzgarlıymış gibi) alıyor ve ne dediğim anlaşılmıyor. Bu düşmeden dolayı mikrofon arızalanmış olabilir mi?
  • hocam servis pahalıya yapıyor, ebayde 10 dolar civarı bulursun, cihazı satmak istersen ilgilenirim bu arada
  • 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.