Şimdi Ara

Nokia Lumia 720 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.133
Cevap
17
Favori
179.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ebay da ne olarak bakmam gerek. mikrofon mudur gereken parça

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brl266 B kullanıcısına yanıt
    hocam doness nickli arkadaş için yazmıştım, ekran ile ilgli,
    http://www.ebay.com/itm/Replacement-Touch-Screen-Digitizer-Glass-lens-Repair-Parts-For-Nokia-Lumia-720-/181291181489?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item2a35cbe5b1

senin mikrofona gelince örnek olarak şu linki vereyim, serviste çok maliyeti olacağını sanmam
    http://www.ebay.com/itm/100-Genuine-Nokia-Lumia-720-USB-charge-port-flex-mic-microphone-power-antenna-/301236458169

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackdiamond16 -- 25 Aralık 2014; 20:49:29 >

• Arkadaşlar öncelikle yeni yılınızı kutlar, sizlere mutluluk sağlık ve başarı getirmesini dilerim. Yılın son gününde "Kliksa"dan "Nokia Lumia 720 " ısmarladım umarım sorunsuz bana ulaşır ve kullanırım. Bir çömez olarak ilk aşamada nelere dikkat etmem gerekiyor bir de, "Hepsiburada.com"da bir yorumda: "Ürünü güncelledikten sonra formatlayarak fabrika ayarlarına döndürmeyi önermiş. Böylece tekrar güncellendiğinde hem telefondaki artık uygulamalar ve dosyalar temizlenmiş olup; hem de, yaklaşık iki gün dayanan pil süresi elde ediliyormuş. Bunun gerçeklik payı var mı sizce, son olarak haritalar telefona yüklü mü geliyor yoksa, biz mi sonradan yüklüyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

Arkadaşlar öncelikle yeni yılınızı kutlar, sizlere mutluluk sağlık ve başarı getirmesini dilerim. Yılın son gününde "Kliksa"dan "Nokia Lumia 720 " ısmarladım umarım sorunsuz bana ulaşır ve kullanırım. Bir çömez olarak ilk aşamada nelere dikkat etmem gerekiyor bir de, "Hepsiburada.com"da bir yorumda: "Ürünü güncelledikten sonra formatlayarak fabrika ayarlarına döndürmeyi önermiş. Böylece tekrar güncellendiğinde hem telefondaki artık uygulamalar ve dosyalar temizlenmiş olup; hem de, yaklaşık iki gün dayanan pil süresi elde ediliyormuş. Bunun gerçeklik payı var mı sizce, son olarak haritalar telefona yüklü mü geliyor yoksa, biz mi sonradan yüklüyoruz?

Yeni yılınız kutlu olsun hocam,cihazınızda hayırlı olsun 1,5 senelik 720 kullanıcısıyım,size tavsiyem hazır fiyatları düşmüşken 1gb lı modelleri tercih etmeniz,dahili hafıza avantajınızda olur.512 mb ram internette sıkıntı yaratıyor sekmeler arası geçişte sayfaları hafızada tutamıyor yeniden başlatıyor,benim en buyuk sorunum bu.8 GB dahili hafıza yetersiz hafıza kartı kullanıyorum ama hata verip duruyor,uygulamaların performansını etkiliyor,dahili hafızanızın yuksek olması çok önemli bence
    720 şuan 600tl civarlarında sanırım,100tl daha verip 925 falan almanız ram ve dahili hafıza için daha mantıklı,diğer kamera tasarım avantajlarını saymıyorum
    Gelelim sorularınıza cihaz gelince 2 saati geçik güncelleme yapıyor son surume gelene kadar,batarya performansı düşüyor wp8 e göre yapacak bişey olduğunu sanmıyorum,haritaları siz indiriyorsunuz 426mb falan Türkiye haritası,navigasyonu gayet başarılı

• Ram konusunda haklısınız. Eğer ki, L925 64GB'lik bellek kartı desteği olsa idi kesinlikle L720'yi almazdım ama ne yazık ki, değil. WP8,1'de yanılmıyorsam uygulamalar bellek kartına kurulabiliyormuş böylelikle 8GB'lik telefon belleğini şişirerek kasma ve donma durumlarını aşmış olurum. 64GB'lik bellek kartı ile toplamda 72GB'lik bellek genel anlamda yalnızca 16GB belleği olan L925'e göre sorun oluşturmaz sanırım. Aslında son aşamada L720 ve L925 arasında kararsız kaldım ancak, dediğim gibi L925 donanım olarak üstün olmasına karşın, bellek cephesinde çok zayıf kalıyor.
  • quote:

Ram konusunda haklısınız. Eğer ki, L925 64GB'lik bellek kartı desteği olsa idi kesinlikle L720'yi almazdım ama ne yazık ki, değil. WP8,1'de yanılmıyorsam uygulamalar bellek kartına kurulabiliyormuş böylelikle 8GB'lik telefon belleğini şişirerek kasma ve donma durumlarını aşmış olurum. 64GB'lik bellek kartı ile toplamda 72GB'lik bellek genel anlamda yalnızca 16GB belleği olan L925'e göre sorun oluşturmaz sanırım. Aslında son aşamada L720 ve L925 arasında kararsız kaldım ancak, dediğim gibi L925 donanım olarak üstün olmasına karşın, bellek cephesinde çok zayıf kalıyor.

Hocam hafıza kartı muhabbetini açıkladım yukarıda,ben 16gb toshiba Class10 kullanıyorum,kartın yarısı uygulama yüklü fakat istediğim randımanı alamıyorum 500gb hafıza kartı takılsa ne olacak,dahili hafızanın yerini tutmuyor.cihazı açıp kapatınca sd kart hata veriyor,cihaz açılıyor dahili hafızadaki uygulamalar anında kullanılabilir olurken karttaki uygulamalar 15-20 sn sonra aktif oluyor
    Ben şahsım adına bundan sonra hangi cihazı alırsam alayım dahili hafızası yuksek olacak ve wp için enaz 1gb ram olmalı nette sorun yaşamamak adına

• quote:

Orijinalden alıntı: tanseltan

quote:

Ram konusunda haklısınız. Eğer ki, L925 64GB'lik bellek kartı desteği olsa idi kesinlikle L720'yi almazdım ama ne yazık ki, değil. WP8,1'de yanılmıyorsam uygulamalar bellek kartına kurulabiliyormuş böylelikle 8GB'lik telefon belleğini şişirerek kasma ve donma durumlarını aşmış olurum. 64GB'lik bellek kartı ile toplamda 72GB'lik bellek genel anlamda yalnızca 16GB belleği olan L925'e göre sorun oluşturmaz sanırım. Aslında son aşamada L720 ve L925 arasında kararsız kaldım ancak, dediğim gibi L925 donanım olarak üstün olmasına karşın, bellek cephesinde çok zayıf kalıyor.

Hocam hafıza kartı muhabbetini açıkladım yukarıda,ben 16gb toshiba Class10 kullanıyorum,kartın yarısı uygulama yüklü fakat istediğim randımanı alamıyorum 500gb hafıza kartı takılsa ne olacak,dahili hafızanın yerini tutmuyor.cihazı açıp kapatınca sd kart hata veriyor,cihaz açılıyor dahili hafızadaki uygulamalar anında kullanılabilir olurken karttaki uygulamalar 15-20 sn sonra aktif oluyor
    Ben şahsım adına bundan sonra hangi cihazı alırsam alayım dahili hafızası yuksek olacak ve wp için enaz 1gb ram olmalı nette sorun yaşamamak adına

bende 32 gb harici hafıza kartı var çoğu uygulamalarda bu hafıza kartında
    hiç bir sorun yaşamıyorum kingston hafıza kartım

• Hafıza kartının hız değeri çok önemli bence. Önceden class 4 8 gb bir hafıza kartı kullanıyordum uygulamarın simgeleri bile geç geliyordu geçenlerde teknosada indirim yakaladım kingston 32 gb class 10 hafıza kartı aldım gerçekten hız olarak farketti. hafıza kartında olan uygulamarın açılış süreleri olsun, simgelerin yüklenmesi olsun vs. Tavsiyem her daim class 10 birhafıza kartı almanız.
  • egowest kullanıcısına yanıt
    Ben bellek kartı olarak 79. Sayfada belirttiğim kartı almak istiyorum diğer satıcılara göre uygun fiyatlı HB'de. "Team 64GB MicroSDXC UHS-I Class 10 40MB/Sn Hafıza Kartı + SD Adaptör (TMMSD64GUHS)" yorumlar da, olumlu idi fiyatı da, uygun (100TL.) diğer yerlerde 120-150TL. arası satılıyor.

http://www.hepsiburada.com/liste/team-64gb-microsdxc-uhs-i-class-10-40mb-sn-hafiza-karti-sd-adaptor-tmmsd64guhs/productDetails.aspx?productId=ftflshteam64gb&categoryId=60003724

• Kart gerçekten güzel. Fakat bazı telefonlar bu XC olayını desteklemiyor bilginiz olsun. açıklama kısmında tüm telefonlar için diyor ama orda SDHC ifadesi kullanılmış. XC ifadesi yok. bir araştırın derim bu olayı. benim aldığım kart bu linkteki.

o açıklama kısmıda şu şekilde zaten o verdiğiniz linkteki kartta

Nokia Lumia 720 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egowest -- 2 Ocak 2015; 0:31:01 >

• egowest kullanıcısına yanıt
    Şimdi anımsayamadığım gene yabancı bir sitede desteklediği yazıyordu. Aşağıda verdiğim bağlantıda da, Sandisk markalısını 63 dolara satıyor ve L720 resmi var Team, Sandisk'inmiş zaten. Sorun çıkartmaz sanırım

http://shop.windowscentral.com/nokia-lumia-720-64gb-microsdxc.htm
  • O zaman sorun yok. Hayırlı olsun diyelim fiyatta uygun zaten kartta çok güzel :)
  • Ne zaman geliyor güncelleme.şu 10 gelse sıkıntı biter mi orasıda var ama...

Asıl gelmesi gereken MAĞAZA uygulamaları.yetersiz ve aynı programların İOS ve ANDROİD için olanlar bol özellikli iken WİNDOWS Phone'da yavan ki yavan..bir el atsalar şu uygulamalara o bile yetecek var ya..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu telefondan genel anlamda memnunum fakat bır tek kamerası hoşuma gıtmıyor oda arastırdıgım kadarıyla suan ıcın yazılımsalmış ve dıger bazı lumıa modellerı ıcınde durum aynı oldugu soylenıyor fakat bu durum sanırım black guncellemesı ıle oluşmus amberde kı kamera nın daha ıyı oldugu belırtılıyor sonuc olarak sırf gorme ve deneme amaclı ambere donmek ıstıyorum bıraz arastırdım navifirm programı nı buldum fakat lumıa 720 ıcın amber kodu lazım bı turlu bulamadım yardımcı olabılırmısınız
  • Bunlar olması lazım hocam

059S4L1 RM-885 VAR TR CV BLACK
    059S504 RM-885 VAR TR CV YELLOW
    059S505 RM-885 VAR TR CV RED
    059S506 RM-885 VAR TR CV WHITE
  • quote:

Orijinalden alıntı: egowest

Bunlar olması lazım hocam

059S4L1 RM-885 VAR TR CV BLACK
    059S504 RM-885 VAR TR CV YELLOW
    059S505 RM-885 VAR TR CV RED
    059S506 RM-885 VAR TR CV WHITE

059S4L1 RM-885 VAR TR CV BLACK bu rom şuan Nokia software update for retaıl dekı son sürüm cyan a aıt guncelleme bunu gecen hafta NSU dan yuklemıstım dıger yellow,red ve whıte ıse sanırım telefon rengıne gore yıne aynı romlar, yada bırısı amber romu da olabılır ama bunu nasıl anlayabılırız yınede cevabınız ıcın tşk ederım.
  • Bırde denememiş olanlar ıcın Proshot kamera uygulaması baya ıyı iş cıkartıyor kendi kamerası ve lumıa kamera puslu sarımsı cekerken proshot daha keskın ve net sonuclar verıyor tavsıye ederım.
  • brl266 B kullanıcısına yanıt
    Dostum bendede aynı sorun var. Telefon 3-4 kere sağlam düştü diyebilirim, ondan sonra oldu heralde bilmiyorum. 2 aydır öyle benim de. Çözebildiniz mi sorumu, servise filan götürdünüz mu ne dediler.

• Telefonun bataryası nasıl arkadaşlar. Kapak açılmadığı için serviste değiştirilmesi gerekiyor sanırım bu çok maliyetli birşey mi? 512 ram benim için sorun değil zaten lumia 520 kullanıcısıyım hazır fiyatlar dip yapmışken 820 veya 720 almayı düşünüyorum. Hangisini tavsiye edersiniz?

• Dr. Hannibal Lecter kullanıcısına yanıt
    520'den yine benzer donanımda bir telefona geçiş anlamlı değil bana göre. hangi amaçla almak istediğin önemli tabi..520'den 720'ye geçiş için geçerli sebeplerin batarya süresi, kamera ve flaş, incelik, şık görünüm vs..olabilir. bunlar yeterli diyorsan geç ama benim tavsiyem 1 gb ramli telefon al. ram her şeyi etkliyor çünkü sadece oyunda değil, internette, uygulama geçişlerinde, güncellemelerde vs.. ben de ilerde 720'den 830 veya 930'a geçme niyetindeyim.
  • 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.