Şimdi Ara

Nokia Lumia 720 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.133
Cevap
17
Favori
179.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladığım kadarıyla denim dişe dokunacak bir güncelleme olacak. Bekleriz sorun değil. Wi-fi yi kapatıp telefonu sıfırladım zaten yeni daha birşey yok. Win 8 ile devam
  • Yok denim dişe dokunacak bir güncelleme değil. PFD ile denimin getirdiği özelliklere sahip olabilirsiniz. Ama 8 kullanıyorsanız size yetiyorsa bekleyin zaten gelcek denim uğraşmayın PFD filan. Bu arada Colt gözümden kaçmadı severim Coltu
  • Durum anlaşıldı Teşekkürler. F/P araçtır colt. Candır. Nam-ı diğer pikaçu yada yavru köpek balığı.

@egowest
  • Geçen sene kafaya koymuştum almayı fiyatları şimdiye nazaran çok uygundu. Fakat bazı sebeblerden ötürü alamadım.Sonra almak istediğimdede fiyatalar uçmuştu zaten piyasada fazla olmayıncada vazgeçtim. Almayı olanladığım zaman sabah akşam araştırıyordum coltu her dökümanı her bilgiyi topluyordum ama nasip olmadı :)
  • Arkadaslar daha önceki mesajlarımda da bahsetmiştım kamera black ıle cok kotüleşmişti bende arastırmaya basladım ve yabancı forumların bırınde 720 ye aıt amber öncesındekı romu buldum yanı cıhaz ılk alındıgındakı rom hemen flasladım cıhazı sonuc olarak , ınanın telefonun kamerası yenıden dogdu cok canlı ve keskın cekıyor artık fakat lumıa camera yuklenmıyor cunku amber ıstıyor ama nokıa camerada gayet ıyı ve suan denım yada w10 la camera duzeltılmezse bu sekılde kullanıcam.
  • P.M ile link atabilirmisin hocam o konuyu. Birde şarj durumunu nasıl şuanda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Robotun rami verimli kullandıgı lafına seyimle gulmek geldi :) adamlar ozel ram temizleme programı koyuyorki ram sismesin diye 3000 tl lik cihazda da 500 tl lik cihazda da var bu program kullanmazsan en fazla bir iki hafta sonra sapıtıyor cihaz illa acıp kapıcaksın, WP verimsiz kullanıyormus rami :)) bilgi sahibi olmadan işkembeden sallamayın ,sayfa yenileme konusu tarayıcının mekanigi ile ilgile yeni gelicek tarayıcı(spartan) ile oda degisicek.
    Buraya yazanlar sanırsın Microsofta da teknik muhendis olarak calısıyor kıt bilgi ve gorusleri ile soylediklerinin son soz oldugunu sanıyor:) bu ulke coktan bitmis lise talebeside sallıyor universite bitirenide :)

chip sitesinde bazen haber okuyorum , yorumlarında senin yazına benzer adsız yazarlar görüyorum. Sanırım orayada dadandın
    nickin yazmasa bile yazım şeklinden kendini belli ediyorsun.Kendini bu kadar tekrar etme arkadaşım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıkıldıysan yazdıklarımdan okumazsın dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Sıkıldıysan yazdıklarımdan okumazsın dostum.

Yok sıkıldığımdan değil sadece yazım tarzıyla kendini çok belli ediyorsun. Her lafının sonunda gülücük işareti ve iğneli konuşmayla hangi sitede yazarsan yaz senin yazdığın belli oluyor : ) Tanımak için nicki bilmeye gerek yok : ))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna sevindim, takipci kitlem olsun isterim :)
  • bugün turkcell bayine gittim 735 almak için siyah yoktu beyaz vardı almadan çıktım adam beni çağırdı
    telefonumu aldı yarın siyahını getirticem abi sana dedi faturama yansıyacak 55-tl 24 ay
    bence çok iyi bunca ay taksit gibi göze görünmez bu miktar öderim

720 mimi alalı tam mayıs 2013 den bu yana 21 ay olmuş nerdeyse 2 sene hanımda bi 2 sene kullanır kesin eder 4 sene
  • abi hayırlı olsun..o 55 tl'nin içinde kaç dakika konuşma, internet, sms var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerbuga

abi hayırlı olsun..o 55 tl'nin içinde kaç dakika konuşma, internet, sms var ?

sadece 250MB internet var sanırım o fiyata.
  • Abi oparatörden telefon almak sıkıntı. Taksit gibi oluyor ama hesabını yaptığın zaman daha pahalıya geliyor.
  • kerbuga K kullanıcısına yanıt
    teşekkürler o 55 tl sırf taksit fiatı gibi olucak bende ben platinyum kullanıcısıyım 85-tl
    1500-dakika-----1000-sms-----4gb net
  • quote:

Orijinalden alıntı: egowest

Abi oparatörden telefon almak sıkıntı. Taksit gibi oluyor ama hesabını yaptığın zaman daha pahalıya geliyor.

hayır benim için sıkıntı değil
    asıl benim için 500-tl yi bile peşin vermek sıkıntı
    çünkü ben emekli adamım 1000-tl gibi toplu bir parayı
    götürüp telefona veremem doğrusu
    tamam 24 ay bana 1320-tl ye gelicek hiç sorun değil
    benim için

çünkü benim sigaram yok kahvem yok
    binde bir arkadaşlarla mangal partisi yaparız
    ondada 2 duble rakı içerim yani diyeceğim oki günde bir paket camel içsem
    ayda 250 -tl yapar çaktınmı mevzuyu şimdi olayı burdan yırtıyorum
  • O konuda haklısın tabi abi. 720 yi bende avedan alcaktım zamanında öyle ama tarife hariç telefon ederinden 370 tl daha pahalıya geliyordu. Tabi o zaman taksit imkanı vardı telefonlara bende taksit yoluna gitmiştim.
  • youtubedan video izlerken ekranı renkli karıncalı bir şekilde donakaldı. hard reset atınca düzeldi. bu sorunu yaşayan var mı? bir hafta olmadı alalı.

ekran aynen böyleydi
  • egowest kullanıcısına yanıt
    zaten bende 720 yi on takside elektroworlddan almıştım 2013 mayıs sonuydu 1050-tl ye
  • Merhaba Arkadaşlar,

Geçtiğimiz hafta telefonum cebimden çıkarırken yere düştü ve ekranında çatlaklar oluştu.
    Telefonumu yaptırmak istiyorum ama şuan 250-300 TL maliyet görünüyor.
    Ekranı sağlam çalışmayan cihazı olan arkadaşlarım varsa ekranlarına talip olmak istiyorum.

Alternatif bir onarım önerisi olan arkadaşlar varsa bilgilerinizi rica ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.