Şimdi Ara

Nokia Lumia 720 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.133
Cevap
17
Favori
179.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu linke bir bakın hocam. max 20-25 günde elinizde olur. Fiyatıda uygun. Aldıktan sonra kendiniz yapamasanız bile uygun bir ücrete telefoncularada yaptırabilirsiniz.

Link
  • Dr. Hannibal Lecter kullanıcısına yanıt
    Hayır çözülmedi.Telefonu abim kullanıyordu. Şuan kapanıyor ve bir daha açılmadığını söyledi. Yeni ROM'da yükletmiş ama sorunlar devam ediyor. Buradaki arkadaşların bir fikri varmıdır? Neler yapılabilir?
  • Ali abi. L735'in şimdiden hayırlı olsun diyelim. Biliyorsun ben de eşimin telefonu için bu forumdayım. Favorilerim de bir çok forumu takip ediyorum. Ama bu forum gerçekten içlerinde en fazla zevk alarak takip ettiğim oldu. Bunun sebebi de katılımcıların objektif ve seviyeli arkadaşlar olmasından kaynaklanıyor. O yüzden buraları da boş bırakma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terliklihayvan

youtubedan video izlerken ekranı renkli karıncalı bir şekilde donakaldı. hard reset atınca düzeldi. bu sorunu yaşayan var mı? bir hafta olmadı alalı.

Nokia Lumia 720 Kullananlar Kulübü | Ana Konu
    ekran aynen böyleydi

Bu L720 değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biliyorum 720 olmadığını da ekran aynen böyleydi.
  • Mehmetcim sağolasında yok ya stoklarında yokmuş bende beyazı almadım
    Avcılarda hiç bir turkcell oparatörlerinde bırakın 735 i nokıa lumıa hiç yok
    Şimdi windowsphone geçtiği için nokıa herkes ellerindekini erittikten sonra
    Almamışlar

Doğrusu telefonada gidip bin tl nakit vermem başka yerde bulursam
    Alırım bulamassamda 720 yi kullanmaya devam ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılan hikayesine dönen Denim güncellemesini beraber karşılayacağız demek ki.
  • büyük bir ihtimalle aynen öyle olacak
  • benim 720 de siyah ama bir sonraki telefonum beyaz olacak heralde..fotolardan gördüğüm kadarıyla beyaz daha çok yakışmış. hepsiburada denizbank kredisi ile 36 taksit yapıyormuş gerçi orda da sadece beyaz var.

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=telcepnoklu735&categoryId=371946&sku=TELCEPNOKLU735-B&wt_gl=cpc.elk.telefon.urun.pla&gclid=CI3U7d68o8MCFaHHtAod9mEA0Q

• quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

büyük bir ihtimalle aynen öyle olacak

evet bugün sabahtan bir türkcel oparatöründe buldum lumıa 735 i
    avcılar pelikan mall avm nin içindeki Türkcell bayisinde buldum
    ilk 5 ay ücret ödeme yok sonraki 19 ay 46 tl ödeyeceğim
    toplam1.116-tl bir paraya almış oldum çok iyi bence

indirmeler falan çok seri oluyor 1gb ram de
    720 den biraz uzun biraz dar ve ince çok hoş denim güncellemesiyle geldi
    bildiğiniz Windows phone işte her şey aynı
    bi tek 1 gb ram in hızlı yükleme avantajı var
    ha birde resimler çok iyi ön kamera 5 mp arka 6.7 mp çekiyor
    siyaha yakın koyu gri aldım

kutudan ne kulaklık çıkıyor nede veri kablosu
    bir tek şarj aleti oda prizle tümleşik 720 deki gibi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 21 Ocak 2015; 16:01:23 >

• Hayırlı olsun abi. Güzel günlerde güzel sohbetlerde kullanman dileğiyle. Hadi kulaklığı geçtim de, bilgisayar bağlantı kablosunun olmaması çok abes geldi. Hoş sendeki 720 kablosu ile ihtiyacını görürsün ama olmayan ne yapacak. Bilgisayarcılarda uygun kablo mu arayacak. Microsoft'un satış karakteri ne yazık ki ürünlere yansımaya başladı. Benim emektar E7'nin kutusu hala duruyor. HDMI ve dişi USB dönüştürücüler, kulaklık için silikon kulak içi set (dört faklı boy), USB bilgisayar bağlantı kablosu, şarj aleti oooo say say bitmedi. Gün geçtikçe kar marjı müşteri memnuniyetinin üzerine çıkmaya başladı.
  • Merabalar, acil bir sorum olucak. Dns değiştirme hala gelmedi mi geldiyse yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitit Güneşi

Hayırlı olsun abi. Güzel günlerde güzel sohbetlerde kullanman dileğiyle. Hadi kulaklığı geçtim de, bilgisayar bağlantı kablosunun olmaması çok abes geldi. Hoş sendeki 720 kablosu ile ihtiyacını görürsün ama olmayan ne yapacak. Bilgisayarcılarda uygun kablo mu arayacak. Microsoft'un satış karakteri ne yazık ki ürünlere yansımaya başladı. Benim emektar E7'nin kutusu hala duruyor. HDMI ve dişi USB dönüştürücüler, kulaklık için silikon kulak içi set (dört faklı boy), USB bilgisayar bağlantı kablosu, şarj aleti oooo say say bitmedi. Gün geçtikçe kar marjı müşteri memnuniyetinin üzerine çıkmaya başladı.

kardeşim sağol kesinlikle haklısın utanmasalar telefona pilde koymuyup
    ayrı satacaklarmış hani

• Denim geldi. (Ayarlar>Telefon güncellemesi>Güncellemeleri denetle)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Denim geldi. (Ayarlar>Telefon güncellemesi>Güncellemeleri denetle)

kritik güncelleme dedi ben de yükle dedim. denim'i falan araştırmadım. yüklemeli mi ne diyorsunuz? ne getirir ne götürür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S3datt

quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Denim geldi. (Ayarlar>Telefon güncellemesi>Güncellemeleri denetle)

kritik güncelleme dedi ben de yükle dedim. denim'i falan araştırmadım. yüklemeli mi ne diyorsunuz? ne getirir ne götürür?

Yükleyin, detayları bilgisayara geçince eklerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim telefon güncel diyor hala, bana gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinikYas

Benim telefon güncel diyor hala, bana gelmedi.

aynen benim 720 de de telefonun güncel diyor
  • benim telefon konum ve dil olarak amerika şeklinde ayarladım. belki o yüzden erken gelmiştir. fakat siteden kontrol ettim, Türkiye için de Denim dağıtılmaya başlanmış.

güncellemeyi indirdim fakat kurmadım. alet şu anki haliyle gayet stabil geliyor. (cyan yüklü)

millet bir yüklesin yorumlara göre kurarım artık.
  • Denim güncellemesi gelmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.