Şimdi Ara

Nokia Lumia 720 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.133
Cevap
17
Favori
179.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 gündür güncellemeleri kontrol ediyorum, telefonunuz güncel diyor. kimlere geliyor kimlere gelmiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihc

3 gündür güncellemeleri kontrol ediyorum, telefonunuz güncel diyor. kimlere geliyor kimlere gelmiyor?

Arkadaşım daha önce betayı yuklediysen güncelleme gelmez.güncelleme gelmesi için eski surumde olman gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi hatırlarmısın 720 mi ilk aldığım zaman bende burda bu sürekli durduk yere şarj yiyor diyordum :) Ama zamanla batarya oturdu sanırım şimdi şarj sıkıntım hiç yok. Her geçen gün dahada iyiye gidiyor sanki. umarım yeni telefonundada öyle olur. bu arada hayırlı olsun güle güle kullan bizden kopma abi :)
  • fatihc F kullanıcısına yanıt
    PFD olup Beta kullanıcı iseniz kararlı sürümü bilgisayar ile yüklemeniz gerekli. Fakat bu durumda telefondaki bütün uygulama,
    rehber, ayarlar vb. silindiği için, önce tam bir yedekleme yaparak bu işleme başlamanız gerekli. Büyük ihtimal halihazırda beta
    ile kararlı sürüm arasında fark bulunmuyor. Beta ise beta kalsın dokunmayın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

aldığım cihaz denim güncellemesiyle geldi
    yalnız bu gün sabahtan şarja taktım 2 nci şarjdı 3.5 saat
    herşey kapalıyken wifide dahil güncelleme hazır dedi
    kur diye yazdı kurdum bende şarjdayken zaten üstünde aldığımda denim vardı
    bu neyin güncellemesi oldu anlamadım mehmet

Abi L720'de Beta iken ufak bir güncelleme almıştı hatırlarsan. Muhtemelen Denim'in küçük düzeltmesinden biridir. Tadını çıkarmaya devam et.
  • Preview for Developers yüklü olan arkadaşlar bir sitede yazana göre biz zaten denim güncellemesini almışız. Pfd programına girip tiki kaldırırsanız, yani programdan çıkarsanız ayarlardan ekstralar+bilgi'ye girip yazılım sürümünü kontrol edebilirsiniz. Bende denim yüklü diyor.. Kameranın adının değişmesi için desanırım reset atmamız gerekiyormuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitit Güneşi

quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

aldığım cihaz denim güncellemesiyle geldi
    yalnız bu gün sabahtan şarja taktım 2 nci şarjdı 3.5 saat
    herşey kapalıyken wifide dahil güncelleme hazır dedi
    kur diye yazdı kurdum bende şarjdayken zaten üstünde aldığımda denim vardı
    bu neyin güncellemesi oldu anlamadım mehmet

Abi L720'de Beta iken ufak bir güncelleme almıştı hatırlarsan. Muhtemelen Denim'in küçük düzeltmesinden biridir. Tadını çıkarmaya devam et.

sağolasın aynen dediğin gibi Mehmet kardeşim
    lakin gece %82 de bıraktım bataryayı sabahtan beri
    wifi açıp bi Google translate yaptım birde maillere baktım
    %81 e indi
    sanki batarya boşalması yavaşladı gibi artık

herhalde 3 ve 4 ncü dolumlardan sonra iyice rayına oturur batarya dediğin gibi

• sağolun arkadaşlar söylemeseniz denemeye devam edecektim, yedekleyip bilgisayardan yüklücem diye uğraşmaya gerek yok bu şekilde dursun. son zamanlarda tam şarj olmamaya yada aniden şarj düşüşleri yaşamaya başladım, denim yüklersem acaba çözüm olur mu diye düşünmüştüm ama zaten denim kullanıyormuşum.
    Bataryan için bir önerim var. Önce Insider'ı kaldır. Sonra batarya tam olarak bitip cihaz kapanana kadar kullan.
    Cihaz kapanınca açma tuşuna 15 saniye kadar bas. Açılmazsa bilgisayardan USB ile şarj etmeye başla.
    Tahminen dört saat veya daha fazla sürecektir. Sonra Insider'ı tekrar yükleyebilirsin. Bataryan kendine gelecektir.
  • insider ve pfd aynı program oluyor sanırım değil mi? Bugün yarın denerim önerini. Umarım işe yarar. Teşekkürler
  • pfd yi bende 735 e kurdum
    Hayır Insider Telefonun bir çok özelliğini tek tuşla kullanabilmeni sağlayan bir kısayol programıdır. Eğer yüklü değilse, sadece bataryanı sonuna kadar
    bitir öyle USB'den şarj et. Yüklüyse Insider'ı kaldırıp batarya kalibrasyonunu öyle yap demek istedim.
  • Mehmet kardeşim telefonda wifi açık şarjdan çıkaralı bugün 3 ncü gün % 65 de bence muhteşem sonuç

Lakin en gerçekçi batarya verisini 2-3 kere daha şarj ettikten sonra alıcağım o zamanda test edip buraya not düşüceğim almak isteyenler için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi ön veriler çok güzel. Sanıyorum bir kaç hafta içerisinde daha objektif sonuçlara ulaşacaksın. Şu an deneme aşamasında olan WP10 güncellemesi ile
    neler değişecek ve neler eklenecek merakla bekliyorum. En basitinden telefonu sessize almak için tek tuş işlemi yapamıyoruz (PFD olarak bu konuyu
    defalarca Microsoft'a rapor ettim ve istekte bulundum). Microsoft, bir çok özelliği kontrol eden Insider'a bile kıskanıp bu özelliği vermemiş. Mağaza da
    bir çok bankanın mobil uygulaması yok. Giyilebilir teknoloji olarak Samsung Galaxy Gearwatch/Gearfit, Sony Smartwatch/Smartband ile parsayı toplarken
    (ki Smartband IOS ile de kullanılabiliyor) Microsoft uyuyor. Tamam yeni bir işletim sistemi biraz sabır diyoruz ama hiç bir hareket göremiyoruz. Şu haliyle,
    basit arayüzü ile bayanların hoşuna giden bir işletim sistemi adayı olarak görünüyor. Halen eşim ve kızım, mutlu mesut bahtiyar kullanıyorlar. Ancak, bir yıl
    sonra benim emektar E7'mle vedalaşma zamanım gelince, Microsoft'un bu zihniyetine para vermek hiç ama hiç içimden gelmiyor açıkçası.

• eğer ms a para vermiyeceksen tek alacağın telefon iphone olmalıdır
    oda bataryayı durmadan şarj işini göze alırsan tabi
    aman gidipde androide sakın para verme adı üstünde droid
    ne zaman ne yapacağı belli değil
  • Ben de kararsız kaldım. Gerçi daha bir sene var. Forumlarda gelişmeleri yakinen takipteyim. iPhone için o muhteşem fiyatlara çıkabilecek bütçem var.
    Ancak kucak dolusu parayı bir telefona vermeye kıyamıyorum. Bir telefon için iki asgari ücretten fazlası isteniyor. Günah.
  • bende iphone hakkında senle aynı fikirdeyim
    yeme içme git 2500 tl iphone yatır yazık valla
    1000-tl den fazlası çalışmaz oda taksitle
    bu durumda en iyisi yine lumıa lar valla memed kardeşim
  • Haklısın abi. Mesaj bombardımanına tutacağım Microsoft'u. Türkiye şubesi "Önerileriniz alınmış, gereken yerlere gönderilmiştir. Teşekkür vs." masal masal masal.
    Neyse azimle istemeye devam.
  • aynen ms a prese devam mehmed kardeşim
  • Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.lumia 720 kullanıcısıyım ıkı yıl olmak üzere ılk yıl 4-5 günden asagıya dusmeyen şarjım 1 güne dustu.onceden wi-fi konum acık tutardım şimdi onlarda kapalı.mesajlardan anladığım kadarıyla herkesın sarjı 3 gunu geçiyor.ıkı defa servise gönderdim sonuncusunda bataryanızı değiştirdik dediler ama sonuç aynı..bu konuda bana yardımcı olurmusunuz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.