Şimdi Ara

Nokia Lumia 720 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.133
Cevap
17
Favori
179.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    8.1 ile batarya performansının kötüleştiği gerçeği var. Her ne kadar son güncelleme ile iyileştirme olsa da ben de 3 günlük kullanım süresi göremiyorum. 2g ile kullanırsam max 2 gün... Ama 3 günü görmek için gün içinde epeyi az kullanmak gerektiğini sanıyorum. 3 günü çıkaranlar sadece arama yapmak için telefonu kullananlar sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar...

Telefonumun yan kısımdaki ses kısma tuşu neredeyse çalışmıyor açma tuşunda problem yok dokunduğun anda açılıyor ama kısma tuşu çalışmıyor..Çok fazla baskı uygulamak lazım o şekilde çok zor şekilde sesi kısılıyor .. 1-2 kademe ses kısmak için 15-20 kere tuşa basıyorum ... Yaklaşık 6.5 ay oldu aldığım günden beri daha kılıfından çıkarmadım 5 dakika bile ne bir düşme ne bir darbe söz konusu bile değil.. Fiziksel olarakda tuş gayet sağlam ama sadece işlevini yapmıyor :( :( Servise götürsem büyük ihtimalle açmaya falan kalkışırlar gibime geliyor o yüzden çekiniyorum..

Artı olarak galeriye girip çektiğimiz bir fotoğrafı açıp 3-4 saniye bekledikten sonra fotoğraf sanki buğulanıyor çok dikkatli bakınca fark ediyorum biraz bekleyince fotoğraf biraz bulanıklaşıyor ince detaylar daha zor görünür gibi oluyor ? Böyle bir sorunu olan varmı ?? Rahatsız edici bir şey değil ama hep takılıyorum bu detaya illa ki bir sebebi olmalı

• Müşteri Hizmetleri ısrarla 1 gün diyor ve batarya tasarrufunu ac diyorlar.sizlerden kullananlarda durum nasıl?

• Arkadaşlar merhaba elimde g2 var abime vereceğim bende 720 alacağım kendime 512 mb olması bir dezavantaj mı ayrıca g2 den sonra 720 de şarj problemi yaşarmıyım lütfen cevaplarınıza göre geçiş yapacağım

• cadde19 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle farklı bir platforma geçiyorsun. İşletim sistemleri oldukça farklı. Androidde kullandığın uygulamaların WP Market'te olup olmadığını bir kontrol et. Ayrıca eğer oyun meraklısı isen L720 seni tatmin etmeyecektir. Denim güncellemesinden sonra internet olarak belli bir seviyeye geldi ama oyun performansı yine de telefonda 512 Mb.lık RAM olduğunu hatırlatıyor. Ama batarya süresi olarak Lumia'ların en pintisi ünvanını kesinlikle hiç bir modele bırakmaz. Yani performans tan kaybederken batarya süresi olarak seni mutlu edecektir.
  • Kımse fotograf koymuyor sanırım hava oldukca kapalıydı

Nokia Lumia 720 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

buda ev içi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz32 -- 28 Ocak 2015; 0:07:24 >

• bu kablonun 720 icin olanına alıyorsun, sonrada burdaki videonun basında o kabloyu nasıl cıkarıp takıcağını goruyorsun tabi nette 720 icin olanına bakıcaksın. video

• 535 oneririm yeni tel alıcaksın zira w10 dan sonraki guncellemeyide alır ve motoru daha saglam.
  • Buda benden olsun o zaman. Amasra

• Cok guzel bı yere benzıyor ..fotografda ayrı guzel.
  • Arkadaşlarla 2 günlük bir gezi için gitmiştik amasra girişte çekmiştim bu fotoğrafı. Hem çok güzel, hemde ankaraya nazaran çok ucuz bir yer. Biz yıllardır ankarayı memur, emekli şehri sanırdık. Meğerse amasraymış. Dağın başında yeşilliklerin arasında, efil efil esen rüzgar eşliğinde deniz manzaralı bir cafede çay sadece 50 kr. Ankarada gelde 50 kr. a çay bul.
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    Onun Bataryası iyi mi acaba

• 535 i 5 inc ekranı ve bu fiyata o donanımı verdigi için alıcaksın bu yüzden hindistanda en cok satan telefon su an.Uzerine 3 sene guncelleme alıcak w11 de senin olucak yani.
  • Sanırım pil tasarrufu kafayı yedi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egowest -- 28 Ocak 2015; 22:29:36 >
  • cadde19 kullanıcısına yanıt
    5" ekran ve 1905 mAh batarya ile geliyor. Günü ancak çıkarır, ekstra bir performans beklememek gerekir.

Bunun dışında L535 genelinde bir dokunmatik ekran probleminden bahsediliyor forumlarda. Dokunma gecikmeleri ve multitouch özelliğinin ekstra parmakları algılamaması gibi sıkıntıları var.
  • yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    Soluk ve kumlu çekme olayına bir çözüm bulamadılar hala. Carl Zeiss merceğine güvenip almıştık...

• quote:

Orijinalden alıntı: FikirLideri

Soluk ve kumlu çekme olayına bir çözüm bulamadılar hala. Carl Zeiss merceğine güvenip almıştık...

Ben 8,0 a geri dondum kumlanma ve netlık sorunu kalmadı.Fakat guncellemelerı alamıyorum bazı ozellıkler kısıtlı.
  • Nasıl döndün
    E 8 e geri dönmüşsün alamazsın tabiki güncellemeyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • On gündür sessizlik hakim. Ben biraz karıştırayım ortalığı . L720'nin de içinde bulunduğu bütün Lumia'lara WP10 güncellemesinin geleceği kesinleşti. İlgili Link için TIKLAYINIZ
  • Arkadaşlar, L720 telefonum kapandı ve açılmıyor. Hard reset almıyor ve NUS görmüyor. ne yapabilirim. benzer durumla karşılaşan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.