Şimdi Ara

Nokia Lumia 720 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (249. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.133
Cevap
17
Favori
179.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şarj aletini bağladığında da açılmıyorsa servis yolu gözüküyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brl266

Arkadaşlar, L720 telefonum kapandı ve açılmıyor. Hard reset almıyor ve NUS görmüyor. ne yapabilirim. benzer durumla karşılaşan varmı?

nokıa softwareyi indir pc ye bağla aynısı bende olmuştu software programıyla açmıştım

boşuna servise verme onlarda aynı işi yapacaklar
    nokıa software programını pc ne indir sonra direk bağla usb kabloyla
    sonra o zaten yönlendiriyor seni
    yalnız içindeki hafıza kartını çıkart silinmesin bağlamadan önce
  • telefonu güzel bir fiyata satabilsem lumia 820 ye geçmek istiyorum yada biraz daha ekleyip 925 alayım diyorum.. aldığım günden beri hiç bir şikayetim yok telefondan ama 512 ram olayı biraz da olsa sıkıyor.. En azından 1 gb ram olan bir model olursa oyunda programda kafam rahat olur bakalım şu an 820'ler gayet iyi bir fiyata satılıyor.. Ekran çözünürlüğü olarak fark yok sanırım zaten arada kamera biraz daha üst düzey ve 1 gb ram farkı var.. Yada 925 fiyatları biraz daha düşse o hem estetik hem özellik konusunda benim için en şahane olanı ama bakalım :)
  • Ram konusunda haklısınız da 720 nin de en az sorunlu serilerden biri olduğu için ben memnunum. Şimdi 820 de 925 de batarya performansı 720 ye su dökemez priz yanından ayrılmayacaksam ben neden cep telefonu kullanayım ki
    Ama ihtiyaçlar doğrultusunda hele ki bu fiyatlar olunca geçilebilir tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PFD kullanıcıları için bir haber daha. Bu sefer link değil haberin kendisini kopyaladım. Forumun basın danışmanı mı oldum ne

Son dönemlerde Windows 10'un 512 MB RAM'li telefonlarda test edileceği söyleniyordu. Az önce aldığımız bilgiler bu söylentileri doğrular nitelikte. Aldığımız bilgiye göre Microsoft, Windows 10'u HTC One M8, Lumia 1520 ve Lumia 1020'de test etmeye başladı.
    Joe Belfiore attığı bir tweet'inde Windows 10'un 512 MB RAM'li cihazlar için test edildiğini ve bu testlere Lumia 520'nin de dahil edildiğini açıkladı. Belfiore bu cihazlar için Windows 10'u daha kullanılabilir hale getirmeyi hedeflediklerini belirterek, Windows 10 önizlemesinin gecikebileceğini ve bazı özelliklerin değişiklik gösterebileceğini söyledi.
    Yukarıdaki iyi bilgilerin yanında aldığımız kötü haber ise; Windows 10 önizleme sürümünün bazı sorunları beraberinde getirdiği. Geliştirici önizleme sürümünden farklı olarak cihazlara özel hazırlanacak olan Windows 10'ın erken sürümünde Hızlı pil tüketimi ve aşırı ısınma, HTC One M8'de Softkey tuşlarının gizlenememesi, göz atma ekranının çalışmaması ve sessiz saatlerin çalışmaması gibi sorunlar yaşanıyor.
    Telefonlar için Windows 10'un ilk sürümü yeni başlayan kullanıcılara önerilmiyor. Ancak PC'de yer alan Rollback (Geri dönme) özelliğinin telefonlar için Windows 10'da bulunduğunun altı çiziliyor.

• merhaba arkadaşlar L720 ler benım gıbı sorunla karsılasan var mı acaba?akşam yuzde 55 de bıraktıgım sarj sabah yuzde 25 de buluyorum...benım telde mı var sorun yoksa herkesde mı boyle?bu aralar bırde kendı kendıne sesı kesmeye başladı.hata kodu verıyor kapatıp acınca ses gelıyor..oyle cok karıstıran bı kullanıcıda değilim fakat sarj olayı benı olduruyor..
  • L720'den L820'ye geçmeyi upgrade olarak düşünmeyin. Ram dışında hiçbir artısı yok. Bataryanın günü çıkarmayacak kadar kötü olması da cabası.

L925 bir ara 625 liraya kadar düşmüştü. Benzer bir indirimde düşünebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankemir

L720'den L820'ye geçmeyi upgrade olarak düşünmeyin. Ram dışında hiçbir artısı yok. Bataryanın günü çıkarmayacak kadar kötü olması da cabası.

L925 bir ara 625 liraya kadar düşmüştü. Benzer bir indirimde düşünebilirsiniz.

geçilecekse 720 ye en yakın telefon olan 735 e geçin
    batarya verileri 720 ye çok yakın hatta şu durumda aynı bile
    interneti hiç açmadan tam 9 günü geçirdim hala %15 şarj vardı
    1gb ram olmasına rağmen ön ve arka kamera mp leride cabası

alıcaksanız mutlaka 735 alın

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karahacı -- 14 Nisan 2015; 12:08:01 >
  • Resimler bi garip geldi ama bence böyle daha sanatsal oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

quote:

Orijinalden alıntı: brl266

Arkadaşlar, L720 telefonum kapandı ve açılmıyor. Hard reset almıyor ve NUS görmüyor. ne yapabilirim. benzer durumla karşılaşan varmı?

nokıa softwareyi indir pc ye bağla aynısı bende olmuştu software programıyla açmıştım

boşuna servise verme onlarda aynı işi yapacaklar
    nokıa software programını pc ne indir sonra direk bağla usb kabloyla
    sonra o zaten yönlendiriyor seni
    yalnız içindeki hafıza kartını çıkart silinmesin bağlamadan önce

dediğinizi yaptım. lumia software'e bağladım.açılmayan cihazı seçtim.karşıma resimdeki ekran çıkıyor. cihazı bir türlü görmedi.

• brl266 B kullanıcısına yanıt
    bu pencerenin çıkmaması gerekir bende böyle bir pencere açılmamıştı
    sadece verileriniz silinecek yedek aldınızmı diye uyarı gelip devam etmiştim

peki siz bu penceredeki işlemi yapıncada açılmadımı
    açılmadıysa bence telefon da mutlaka büyük bir sorun oluşmuş olabilir
    o zaman kesin servis yolu göründü size
    pil değişimi yapabilirler büyük ihtimal pil iflas etmiştir
  • quote:

bu pencerenin çıkmaması gerekir bende böyle bir pencere açılmamıştı
    sadece verileriniz silinecek yedek aldınızmı diye uyarı gelip devam etmiştim

peki siz bu penceredeki işlemi yapıncada açılmadımı
    açılmadıysa bence telefon da mutlaka büyük bir sorun oluşmuş olabilir
    o zaman kesin servis yolu göründü size
    pil değişimi yapabilirler büyük ihtimal pil iflas etmiştir

yapınvada açılmadı.bir telefon bağlayın diyor bağlıyourum.3-4 dakika sonra aynı yere geliyor. pili şoklamak çare olabilirmi?
    olabilir belki bide pili şoklayıp bu şekilde softwareyle açmayı deneyin
    olmadı mutlaka pilde büyük bir sorun var demektir
  • quote:

olabilir belki bide pili şoklayıp bu şekilde softwareyle açmayı deneyin
    olmadı mutlaka pilde büyük bir sorun var demektir

sorun pilden midir? ses ile ilgili bir sorun yaşamıştık.telefon açıldı.parça değişti.bir süre çalıştı sonra kapandı kapanış o kapanış.
    siz bu telefonu sıfırmı almıştınız

artı sesle alakalı bir sorun telefonun açılmasını engelleyeceğini sanmıyorum
    siz en iyisi servise verin telefonu bu telefonda bayağı bir sorun var gibi
  • quote:

siz bu telefonu sıfırmı almıştınız

artı sesle alakalı bir sorun telefonun açılmasını engelleyeceğini sanmıyorum
    siz en iyisi servise verin telefonu bu telefonda bayağı bir sorun var gibi

evet yurtdışından getirtmiştim. cebimden düştü ve karşı tarafa ses çok gürültülü gidiyordu. tamire verdim. düzeldi ama sonra bu sorunla karşılaştım. sanırım servise vermem gerekecek. ilginiz için çok teşekkür ederim.
    keşke yardımcı olsaydık düzeltseydik
    bence servise verilmesi gerekir telefonunuzun
    geçmiş olsun
  • arkadaşlar eşim kullanmak istemediğinden elimde boşta duran lumıa 720 telefonumu satılığa çıkarttım
    ilgilenenler aşağıdaki linke bakabilir

http://forum.donanimhaber.com/m_102627582/f_//tm.htm#102627582
  • Beyler iyi akşamlar. Bir sorunumla yine karşınızdayım. Bilgisayara bağladığımda gözüken ama kendi müzik dosyasından baktığımda eksik gözüken bir müzik albümüm var. Sizce sorun nedir nasıl düzeltirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.