Şimdi Ara

Nokia Lumia 720 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.133
Cevap
17
Favori
179.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb arkadaşlar denim güncellemesi geldiğinden beri cihazda reset atma yavaşlama sorunları ortaya çıktı,bazı uygulamalarda mesela maçkolikte 3-5 dk gezinince reset atıyor cihaz.insider,gps termometre,accuweather gibi uygulamalar yenilemiyor kendini,sabah şarjdan alıyorum %100 akşama kadar aynı,uygulamaya girince yeniliyor.klavyede yazarken,kendi kendine yazmaya başlıyor,ekranı kapatıp açmadan durmuyor.sinirlerimi bozmaya başladı iyice

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rayman jungle run oynayıp bitiren var mı. ben de aşırı kasılıyor oyun.sizde de öyle mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barackobamaa

Arkadaşlar 5 aydır Lumia720 kullanıcıyım. Keşke windows sürümünü 8.1'e yükseltmeseydim. Şarjın az gitmesini geçtim, telefon zaman zaman kapanıyor kendi kendine ve açılıyor. Bu bazen elimde arama yapmam gereken zamanda oluyor bazen de sabah kalktığımda kapanıp açılmış halde buluyorum telefonu. Sürümü 8.1 kullananlardan illaki daha önce başına gelen olmuştur. Bu sorunu nasıl çözdünüz arkadaşlar?

format bende atcam gibi format. mağaza sıkıntısı var bende de.
  • rayman jungle run oynayıp bitiren var mı. ben de aşırı kasılıyor oyun.sizde de öyle mi ?

• Bugün kilit ekranım saat 15:00 gibi dondu ve ne yaptıysam bir türlü düzeltemedim. Biraz önce telefonumun şarjı bitti kapandı ve açtığımda normaldi. !0 dakika kullandım kendi kendine kapandı ve bu kaçıncıya! 1 hafta oldu windows8.1 e geçeli, başıma gelmeyen kaldı. Şimdi fabrika ayarlarına döneceğimve telefonumu sıfırken nasıl aldıysam öyle kullanmaya devam edeceğim. Şarjı az giden, sorunsuz telefonumdan ben memnundum ne geçtiysem 8.1 'e! Benim de size tavsiyem bu telefonda windows 8 çok iyi ve üst sürümüne geçmenize gerek yok arkadaşlar bu şekilde kullanmaya devam edin derim.
  • barackobamaa B kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz sorunlar yok bende..garantisi devam ediyorsa servis ile bir görüşün.. ayrıca 8.1'in getirdiği yenilikler ile telefon daha kullanışlı hale geliyor. ayrı ses denetimleri, bildirim merkezi, cortana vs..
  • Upgrade öncesi / sonrası cihazı sıfırlarsanız birçok problemin önüne geçiliyor. Bir süredir Lumia Denim ile kullanıyorum ve en küçük bir sorun ile karşılaşmadım.

Ortalama yoğunlukta kullanım ile 2G modunda ve Wifi sürekli açık ikinci gün akşamına kadar şarjım idare ediyor.
  • Arkadaşlar eşimin telefonunda Denim güncellemesinden sonra hiç bu zamana kadar olmamış sorunlar çıkmaya başladı sıkca.Daha az önce telefon dondu ve soft resetle bile açılıp kapanmadı.Telefonu şarja takıp öyle soft reset attım ve öyle açıldı.Telefonun şarjı olduğu halde oldu bu durum.Hafta içide 2-3 kere bu sorunu yaşadık.Ne olabilir acaba bu sorunun sebebi.İnanın çok can sıkmaya başladı ve windowsphone soğğutur oldu.Bende L1520 var ama böyle sorunlar yok.Acaba denim ağırmı geldi telefona bir anlam veremiyorum.
  • Windows 8.1 kullananlar windows8'e geçmek için boşuna telefonu fabrika ayarlarına getirmesin, tekrar windows 8.1'den devam ediyor sadece uygulama ve yüklenilen program içeriklerini siliyor.
  • excitee kullanıcısına yanıt
    evet aynısını bende de oldu..şu ana kadar bir sorun yok diyordum ama benim de başıma geldi.. cebimdeydi baktım kapanmış reset attım açılmadı heralde farkında olmadan şarjı bitti diye düşündüm ama telefonunun şarjı %30 gibi filandı..dediğiniz gibi şarja takınca oldu. ben de merak ediyorum sorunun sebebini
  • quote:

Orijinalden alıntı: excitee

Arkadaşlar eşimin telefonunda Denim güncellemesinden sonra hiç bu zamana kadar olmamış sorunlar çıkmaya başladı sıkca.Daha az önce telefon dondu ve soft resetle bile açılıp kapanmadı.Telefonu şarja takıp öyle soft reset attım ve öyle açıldı.Telefonun şarjı olduğu halde oldu bu durum.Hafta içide 2-3 kere bu sorunu yaşadık.Ne olabilir acaba bu sorunun sebebi.İnanın çok can sıkmaya başladı ve windowsphone soğğutur oldu.Bende L1520 var ama böyle sorunlar yok.Acaba denim ağırmı geldi telefona bir anlam veremiyorum.

Dediğiniz gibi hocam,denim lumia 720 ye yaramadı,cihaz reset atıp duruyor,internet yavaşladı,face ve whatsap arası geçiş yapmaya çalışıyorum yükleniyor diyor ana ekrana dönüyor,2-3 dk sonra giriyor ancak.ram yetersiz geliyor sanırım,android gibi olmaya başladı

• iphone 512 mb ram ile neler başarıyor görüyoruz..windowsphone için kasmıyor vs..deniliyor da arkadaş arka planda birşey çalışmasına izin vermiyorsunki tabiki stabil olacak iki-üç uygulama açıp geçiş yaptığımızda ya kasıyor ya uygulamadan çıkıyor ya da reset atıyor..ilk alanlardan biriydim biraz daha araştırsaydım 1 gb'lı modellere bakardım. gerçi bizdeki kadar olmasa da benzer sorunlar onlarda da var.

batarya süresi, hafifliği gibi nedenlerle tahammül ediyorum yoksa 512 ram'e sahip lumia insanı çıldırtacak hatalar veriyor bazen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerbuga -- 28 Şubat 2015; 15:00:21 >
  • arkadaşlar önceden de yazmıştım ama çığrından çıktı mesele.

şimdi bu telefonun altında ki tuşlar varya arama windows ve geri tuşu, dokunmatik olanlar. ben telefonu düşürdüm köşelere denk geldi( köşe derken plastiğine yani ekranın köşesine değil) ve bu tuşlar kafasına göre çalışıyor ya geri çıkıyor ya arama yapıyor vs. Şimdi ben bunu teknik servise götürsem ne olur. ne kadar para çıkar vs. bir fikri olan var mı ?
  • Arkadaşlar bugün sabah fark ettim telefonla görüşürken karşı tarafa ses gitmiyor kulaklıkla denedim sorun yok ama kulaklığı çıkarınca yıne aynı format atıp fabrika ayarlarına geri döndüm yıne düzelmedi sorun ne olabilir garanti ye göndermeli miyim yardımcı olursanız sevinirim

• yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Eğer fabrika ayarlarına dönünce bile düzelmediyse yapacağın iki şey var. Öncelikle konuşma deliğini bir kürdan yardımıyla biraz kurcala. Başka bir telefonu arayarak sesin gidip gitmediğini kontrol et. Ses az bile olsa gidiyorsa mikrofon deliği toz vb. nedeniyle tıkanmıştır. İkinci olarak ses her durumda gitmiyorsa ne yazık ki servis yolu gözüküyor demektir.
  • Tşk ederim, az önce vıdeo kaydı yaptım sesi net şekilde kaydedıyordu acaba görüşme mikrofonu ıle kayıt mıcrofonu aynımı şayet öyle ise mıcrofonda sorun yok sanırım dogrumudur?

• Servis için nereye ve nasıl göndermem gerekiyor adres telefon bilgisi varmı acaba?

Telefonu aldığın yer garanti konusunda önem kazanıyor. İnternet sitelerinden aldıysan yani paralel ithalat ise farklı, telefon operatöründen aldıysan farklı servisler bakıyor. Sen telefonun kutusunu karıştır. İçinde hangi garanti olduğunu ve servis noktalarını belirten bir belge olacaktır muhakkak.
  • Telefonu bulunduğum şehirde Bi telefoncudan aldım fatura var sadece aksam eve gidince bu bakayım ama şimdi standart bu yer yokmu gonderebılecegim sehır olarak burdurdayım.

Telefonu aldığın yere gidip sorarsan daha iyi yardımcı olur. Garantisinin nereden olduğunu sana bildirecektir.
  • 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.