Şimdi Ara

Nokia Lumia 720 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (252. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.133
Cevap
17
Favori
179.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lumia software ile eski sürüme geçebiliyormuyuz öyle bir imkanımız var mı acaba?bu sorunlardan kurtulma açısından bir faydası olurmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia Software Recovery Tool ile kurtarma işlemi sonrası cihaz "CYAN" sürümüne dönüyor.

Denim ile sorun yaşayanlar bu yöntemi kullanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

GSM Arena'daki verilere göre 808 ve L720'nin ses verileri neredeyse aynı bu durum hoşuma gitti. Yani, 808'den ses konusunda bir eksikliği yok demek ki. geriye 512MB ileride sorun oluşturur mu ve WP10'u alır mı?

NOKIA LUMIA 720 - Hoparlör Ses Gücü: 72 Desibel, Hoparlör Gürültü Gücü: 66 Desibel, Zil Sesi Gücü: 75 Desibel
    Kulaklık Ses Gücü: 83,1 Desibel, Görüşme Sesi Gücü: 80,9 Desibel

NOKIA 808 PureView - Hoparlör Ses Gücü: 71 Desibel, Hoparlör Gürültü Gücü: 64 Desibel
    Zil Sesi Gücü: 78 Desibel, Kulaklık Ses Gücü: 89,7 Desibel, Görüşme Sesi Gücü: 89 Desibel

nokia 1520,nin höparlör değerleri nedir bilen varmı almayı düşünüyorumda

• Arkadaşlar nokia lumia 720 almayi düşünüyorum tavsiye eder misiniz ???

• Beklentilerin nedir? Şöyle ki telefonla çok oyun oynarım diyorsan 512 RAM sana yetmeyecektir. Bir çok oyunu çalıştırıyor ama bazılarında kasma yapıyor. Onun haricinde batarya kullanım süresi olarak seni oldukça tatmin eder. Fiyat olarak ta gerçekten uygun seviyelere geldi. Microsoft'un açıkladığı kadarıyla bütün Lumia'lar gibi WP10 güncellemesini de alacak.
  • Beyler bu denim ne zaman geldi ben kaçırdım sanırım ama 1 haftadır iphone kullanıcısı gibi şarjıma ağlıyorum resmen. günde iki kez şarja takmasam çıkartamıyorum.
    Şimdi güncellemeden mi yoksa benim pil mi bozuldu acaba
  • Oyun çok oynamiyorum kardeşim genelde internete falan takilirim. Yani kullanis olarak işlemci olarak nasıldır hocam

• İnternette sayfa açılış süresi, sayfa geçişleri ve çoklu sayfa açılması esnasında 512'lik RAM'in negatif etkisi hissediliyor. Isınma sorunu 920-925 kardeşler gibi yok. Zaten ısınmadığı için batarya süresi oldukça iyi değerlere ulaşıyor. Kamerası gerçekten çok başarılı işler yapıyor. Bütçen dahilinde ise ve bu olumsuzlukları önemsemezsen alınabilir. Ama daha iyisi var L735. 300 TL daha pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chivas06

Oyun çok oynamiyorum kardeşim genelde internete falan takilirim. Yani kullanis olarak işlemci olarak nasıldır hocam

İnternet için kullanacaksan 720 alma hocam,512mb ram yetmiyor artık cihaz yavaşladı iyice.en az 1gb ram şart artık wp de.512mb ramda sekmeler arası geçişte yeniden başlatma sorunuda var,işkence oluyor.
    Bende arayış içindeyim değiştiricem cihazı ama karar veremiyorum.

• Teşekkür ederim Hocam :)

• Anladım hocam 820 de mi aynı sorun var peki ?

• quote:

Anladım hocam 820 de mi aynı sorun var peki ?

820 de kullandım,onda nette sorun yaşamazsın ama şarj sorunu var onda da bataryası küçük

• Hocam sen önce isteklerini ve butçeni belirle ona göre tavsiye verelim,şuan hangi cihazı kullanıyorsun

• Kardeşim ben galaxsy s2 kullanıyorum eşime alicam telefonu.

• quote:

Kardeşim ben galaxsy s2 kullanıyorum eşime alicam telefonu.

Şarj önemli değilse 820 al hocam,butçeyi arttırabilirsen 735 şarj ve donanım olarak iyidir

• Saol hocam teşekkür ederim hayırlı akşamlar

• quote:

Saol hocam teşekkür ederim hayırlı akşamlar

Rica ederim hocam hayırlı akşamlar

• hocam şu an için ben açıkçası windowsphone önermem..yok illa alacağım diyorsan mutlaka 1 gb'lı modellerden olsun. ama şöyle bir durum var telefonlar arasında. birinin bataryası iyiyken rami düşük oluyor diğerinin kamerası iyiyken bataryası düşük vs..bütçene ve beklentilerine göre seçim yapmalısın

ben 2 senedir kullanıyorum ama son güncellemelerden sonra iyice çekilmez hale geldi. denim güncellemesi yaramadı telefona. multitasking denilen çoklu uygulama açma çok kötü cihazda. 3-4 uygulama açtın diyelim geçişlerde kapatabiliyor uygulamayı veya internette 2-3 sekme açarsan geçişlerde yeniden yüklüyor. bunlar ram düşüklüğünden kaynaklanan sorunlar.

720, bataryası, inceliği, şık görünümü ve diğer 512 mb ramli modellere kıyasla daha iyi kamerası için tercih edilebilir. onun dışında mutlaka 1 gb'lı modellere bakmak gerek artık wp için.

yeri gelmişken şunu da belirteyim, bu telefonu aldığımda bize özel uygulamalar vardı. here drive, mix radio, office, msn uygulamaları vs..cortana. bunların hepsi android için de kullanıma açıldı/açılacak. yani lumia tercih etmemizi sağlayacak uygulamalar yok artık..üst düzey telefonları çok uygun fiyattan satmadıkça insanlar niye lumia alsın bilemiyorum. özelikle de mağaza çok gerilerde iken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerbuga -- 29 Mart 2015; 23:30:09 >

• Ustam maydonoz oluyor gibi hissettim ama bir öneridede ben bulunayım biraz butceniz varsa 700 tl civar 1320 ve 925-920 bu telefonlara bakabilirsiniz ben anneme 1320 aldım bayanlar geniş ekran seviyor ekran çok büyük olur derseniz 920-925 bunlar çok iyidir oyun falan oynamazsanız ısınma olmaz gerçi denimden sonra gözle görülür bir şarj performansı var yani demek istediğim 512mb ram artık bitik demektir bu arada yeni çıkacak 640 serilerinede bakabilirsiniz

• prayformetal P kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam dikkate alicam çok teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.