Şimdi Ara

Nokia Lumia 720 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (254. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.133
Cevap
17
Favori
179.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 gb ramli modelleri tercih edin. Şu anda L720 almak mantıklı değil.

İkinci el 1-2 aylık daha üst düzey cihazlar piyasada çok uygun bulunabiliyor.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Yaa ben telefonu düşürdüm ekran camı çatladı,
    dokunmatikte falan sıkıntı yok ama cam toz duman oldu değişmesi gerek,
    Acaba 50 tl ye falan camlar satılıyor alıp kendim değiştirebilirmiyim, az çok elim yatkındır bikaç video izledim.
    Veya ucuza halleden bir servis önerebilirmisiniz. yaptıranlar varsa eğer servis fiyatlarını hiç bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralbaykus

Merhaba arkadaşlar,
    Yaa ben telefonu düşürdüm ekran camı çatladı,
    dokunmatikte falan sıkıntı yok ama cam toz duman oldu değişmesi gerek,
    Acaba 50 tl ye falan camlar satılıyor alıp kendim değiştirebilirmiyim, az çok elim yatkındır bikaç video izledim.
    Veya ucuza halleden bir servis önerebilirmisiniz. yaptıranlar varsa eğer servis fiyatlarını hiç bilmiyorum.

Ekran ve cam birleşik. 50 liraya çok ucuz, yanlış bakmış olabilir misin. Telefonu tamamen parçalara ayırmam gerekli neredeyse. o kadar yakın mı elin, yoksa hiç girişme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kralbaykus K kullanıcısına yanıt
    Dostum bende seninle aynı duruma düştüm, cam çatladı 55 liraya aldım camı. kendim değişimi yaptım. Fakat Dokunmatik camı LCD den ayırmak gerçekten zor yapacaksan cok dikkatli olmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgttgt55

Dostum bende seninle aynı duruma düştüm, cam çatladı 55 liraya aldım camı. kendim değişimi yaptım. Fakat Dokunmatik camı LCD den ayırmak gerçekten zor yapacaksan cok dikkatli olmalısın.

Camı değiştirebilirim, bikaç video izledim, aşamalara uyarak söküp takma olayınıda yapabilim.

Ancak şimdi söktük herşeyi, yeni gelen camı direk takıp direk montajı oluyor değilmi? Yapıştırma yapmak lehim atmak gibi eksra bir sıkıntı varmı?

Söktüğüm gibi iste hertürlü geri toplarım. Servisler enaz 250 tl istiyor, beni sarsar o meblağ biraz onun için tamir setiyle beraber 55 lira falan bi cam almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralbaykus -- 5 Mayıs 2015; 16:26:47 >
  • Sen değişimi yaptın mı?

İnternetten izledim videoları ayırma işini falan halledebilirim ancak

Lehim olayı falan yok değilmi kablolarda falan filan,
    izlediğim kadarıyla sök tak olayını hertürlü halledebilirim ama lehim yapılması falan gerekirse bitirir beni.

Tekrardan cevabını bekliyorum :)
  • Dostum lehim yapacağın tek biryer var orasıda dokunmatik tuşlarının ışıklarını yakıyor , yapabilirsen yap.dokunmatik ile alakası yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: kralbaykus

quote:

Orijinalden alıntı: tgttgt55

Camı değiştirebilirim, bikaç video izledim, aşamalara uyarak söküp takma olayınıda yapabilim.

Ancak şimdi söktük herşeyi, yeni gelen camı direk takıp direk montajı oluyor değilmi? Yapıştırma yapmak lehim atmak gibi eksra bir sıkıntı varmı?

Söktüğüm gibi iste hertürlü geri toplarım. Servisler enaz 250 tl istiyor, beni sarsar o meblağ biraz onun için tamir setiyle beraber 55 lira falan bi cam almayı düşünüyorum.

Ve söylemeyi unuttum dokunmatik ile LCD arasına özel yapıştırıcı sürülüyor adı UV Loca Glue gittigidiyor.com'da bulabilirsin, ama sana tavsiyem dostum ebaydan hem dokunmatik hem LCD ikisi bi arada al hem yapıştırıcı ve lehim falan uğraşmassın fiyatı 80 - 100 arası değişiyor , ürünün gelmesi 15-20 günü bulur ama işini garantiye alırsın . Sana kalmış tercihin dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgttgt55 -- 5 Mayıs 2015; 20:21:03 >

• Dostum, seni bulduğum çok iyi oldu, bu ebaydan dediğin tl fiyatımı,yoksa 70 dolar falan mı?

• Dediğim tl fiyatı dostum

• Bizim cihaz için için en iyi performansa sahip sd kart hangisidir arkadaşlar.
  • YEDEK PARÇA DEĞİŞİMİ YAPILDI. DATA TEMİZLEMESİ YAPILDI. GENEL AYARLAR DÜZENLENDİ. FONKSİYON TESTİ YAPILDI. YAZILIM GUNCELLEME YAPILDI. GÖZLENEN KOZMETİK HATALAR KULLANICI KAYNAKLI OLUP İSTENİLDİĞİ TAKTİRDE ÜCRETLİ DEĞİŞİME TABİ TUTULABİLİR.

Telefonumu karincali ekran kendiliginden ekranin acilmasi vs gibi sorunlardan dolayi entye gondermistim. Bugun sorgulattigimda bu notu yazmislar. Rt islemleri devam ediyor derken parca degisimini neden yaptilar, sizce hangisi degismistir? Tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arama yaptığımda karşı tarafa ses gitmiyor, 15 sn geçtikten sonra sesim ulaşıyor. Başına gelen var mı, çozebilen oldumu?

• YEDEK PARÇA DEĞİŞİMİ YAPILDI. DATA TEMİZLEMESİ YAPILDI. GENEL AYARLAR DÜZENLENDİ. FONKSİYON TESTİ YAPILDI. YAZILIM GUNCELLEME YAPILDI. GÖZLENEN KOZMETİK HATALAR KULLANICI KAYNAKLI OLUP İSTENİLDİĞİ TAKTİRDE ÜCRETLİ DEĞİŞİME TABİ TUTULABİLİR.

Telefonumu karincali ekran kendiliginden ekranin acilmasi vs gibi sorunlardan dolayi entye gondermistim. Bugun sorgulattigimda bu notu yazmislar. Rt islemleri devam ediyor derken parca degisimini neden yaptilar, sizce hangisi degismistir? Tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lumia 720 yi ilk alanlardan biriyim aldığım günden beri lanet okuyorum defalarca servise gönderdim sürekli bir problem çıkıyor bıkmış durudayım şuanda da ekranı hiçbir şekilde işlemiyor dokunmatiği gitti 15 kere reset attım bana mısın demiyor. Benim gibi aynı durumu yaşayanlar varsa servis veya çöp dışında ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busra__boz -- 7 Haziran 2015; 10:31:04 >
  • Allah rızası için biri yardım etsin wp 10 önizleme sürümünü yükledim telefon çok yavaşladı 8.1 e geri döndürmek istiyorum ama windows recovery tool uygulaması bir türlü telefonu tanımıyor. Lumia software recovery tool uygulamasıyla da deniyorum onda da yazılım yüklemesi başarısız diyor ayrıca telefon bilgisayara bağlıyken sürekli kapanıp açılıyor ve lacivert ekranda kocaman bi nokia yazısıyla kalıyor umarım anlatabilmişimdir
  • Telefonun son kullanma tarihi gelmiş, anlaşıldığı üzere.
    Eşime aldığım telefonun sol alt taraftan camı çatlak olarak yaklaşık 6 aydır kullanıyoruz. Değişime 300 TL dediler. Sadece digitizer değil, bildiğin cam kırık. LCD sağlam.
    Ancak artık kendi kendine titremelere, program açıp kapatmalara başladı.

3 aylık iPhone 6 telefonumu ona verip kendim S6 Edge alıyor ve aranızdan ayrılıyorum.
    Size bol şans.
  • Yeniden başlatma sorunuyla ilgili bir güncelleme gelmiş..yükledik bakalım işe yarayacak mı

• Babama telefon alıcağımda sadece internetde haberlere bakar geriside normal kullanım. Şarj süresi çok önemli mümkün olduğunca uzun gitmeli şarjı. Lumia 720 düşünüyordum ama gördüğüm kadarıyla kimse memnun değil galiba? Babam için kullanımı kolay olur diye Windows Phone almak istiyordum 450 TL bütçem var ne yapmalıyım sizce?

• Baban için ideal telefon. Arayacağı kişilerin fotoğraflı kısayolunu ana ekrana koyarsın hiç bir zorluk yaşamaz. Telefonun eksisi RAM internet için yetmiyor. Ayrıca bağlantı hızı da düşük olduğundan sayfalar yavaş açılıyor ve çoklu sayfa açımında önceki sayfayı kapatıyor. Onun haricinde şarj süresi olarak oldukça tatminkar. Kullanıcı şikayetleri sadece bu saydıklarım. Onun haricinde kamerası, konuşma sesi, kullanım kolaylığı ve fiyatı gayet iyi.
  • 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.