Şimdi Ara

Nokia Lumia 720 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.133
Cevap
17
Favori
179.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 720'nin kamerası ilk aldığım zamanlar cidden iyiydi, 1 sene oluyor telefonu alalı. Şimdi nedense inanılmaz buğulu çekmeye başladı resimleri, birkaç aydır böyle aslında ama benim gözüme o kadar batmıyordu. Ne zaman diğer arkadaşların çektiği resimlerle kendiminkini kıyaslamaya başladım, o zaman fark ettim ki benim telefonun çektiği resmi 5 sene önceki telefon bile daha iyi çeker. Uygulama da indirsem bir farkı yok. Hatta ön kamera, arka kameradan 10 kat daha iyi çekiyor. Artık çoğu zaman ön kamerayı kullanıyorum resim çekerken.

Bunun sebebi sizce nedir, kameram mı çizildi acaba? Cam sil + diş macunuyla sildim biraz düzeldi gibi ama bunun bir çözümü yok mudur? Daha 3 gün önce fabrika ayarına çevirdim bu arada telefonu.
  • undermine kullanıcısına yanıt
    evet malesef ben de memnun değilim..geçen hafta bir düğündeydim arkadaşlarla foto paylaşımı yapınca fark ediliyor gerçekten..bizim telefon bir tek iphone 4'den iyiydi :)gerçi diğerleri 1-2 yıllık cihazlardı.

örnek fotoları yüklersen daha iyi yorum yapılabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimler leş kalitede gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermine -- 24 Eylül 2015; 19:00:17 >

Bariz bir sorun var bence kamera lensiyle alakalı yani donanımsal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bu normal değil..1 sene olmuş alalı garantisi devam ederken servise götürün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerbuga K kullanıcısına yanıt
    Garanti bunu kapsar mı? Ne kadar ücret öderim mesela.
    elbette karşılar ücretsiz olur büyük ihtimalle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerbuga -- 27 Eylül 2015; 20:47:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanalkas

Windows 10 yuklemeyi duşuneniz varmı aranızda

Arkadaşlar, Windows 10 yüklerseniz lütfen şarj süresini de paylaşın.Şarj süresi artıyorsa biz de yükseltelim.
  • Slow yüklersen fast a göre iyi gibi biraz daha

Yükleyip telefonu sıfırlarsanız temiz kurulum yaparak sıkıntı yaşamazsınız

Şarj a gelincede 8.1 ile biraz fark ediyo sonuçta kararlı surum değil

Kasma pek yok slowda 10166 fast a ise 10536 surumu slow yüklemenizi tavsiye ederim

• Teşekkürler arkadaşım bilgi için..Biraz daha bekleyelim bakalım w10 için.
  • Satan varsa ulassin

• Telefonumun ekran kalibre ayarini nasil yapabilirim? Yaris oyunu oynarken zorlaniyorum. Arabanin duz gitmesi icin telefonu yamuk tutmam gerekiyor bunu nasil duzeltebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkFun123 -- 12 Ekim 2015; 23:25:22 >
  • 2 seneyi aştı kullanıyorum, taş gibi hala maşallah. Haritası muhteşem, yurtdışına çıktığımda ekmeğini çok yedim açıkcası. Fakat 1 kere dondu tamamen ekran hiçbir şey yapamadım, şarjı bitti öyle düzeldi, o sorun da neyden kaynaklandı anlamadım.

Tamamen bozulana kadar kullanıcam sonra gene 4.7 inc olan üst modelini almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barackobamaa

2 seneyi aştı kullanıyorum, taş gibi hala maşallah. Haritası muhteşem, yurtdışına çıktığımda ekmeğini çok yedim açıkcası. Fakat 1 kere dondu tamamen ekran hiçbir şey yapamadım, şarjı bitti öyle düzeldi, o sorun da neyden kaynaklandı anlamadım.

Tamamen bozulana kadar kullanıcam sonra gene 4.7 inc olan üst modelini almayı düşünüyorum.

Takılınca telefon titreyene kadar güç+ses kısma tuşuna basarak telefonu yeniden başlatabilirsiniz
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    Onu da yaptım tabikide fakat ekran tamamen dondu, o an oyuncak bir telefondan farkı yoktu. Ekran yaptığm işlem sırasında öylece kadlı.
  • Arkadaşlar şu altyazı olayı ne oldu? Altyazılı video izleyebilmek için illa gömülü halde mi atmamız lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarık-16

Arkadaşlar şu altyazı olayı ne oldu? Altyazılı video izleyebilmek için illa gömülü halde mi atmamız lazım?

VLC ile izleyebilirsiniz gömülü olmadan da. MX Player, MoliPlayer, CC Playeri de deneyin.
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    VLC'ye son güncellemeden sonra bir şeyler olmaya başladı. Videoyu açar açmaz programdan atıyor.

CC Player'i denedim alt yazı seçeneği cidden çok güzel yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Çok sağ olun.
  • Arkadaşlar bu telefondan ablamda da var wifiyi açtığı anda interneti resmen sömürüyor. Oyunlarda inanılmaz ping artışı oluyor. Diğer cihazlardan neredeyse hiçbirşey yapamıyoruz. İnstagramda gezinse bile pc oyunlarında ping 400-500 seviyesine çıkıyor. Bu tarz sorunlar sizde de var mı?
  • Belli belirsiz zamanlarda telefonun sesi gidiyor. Sesli veya görüntülü uygulama farketmiyor ve yeniden başlatılana kadar telefonun sesi çalışmıyor. Benzer durumu yaşayan var mı?
    ( Yakın zamanda telefonu sıfırlamıştım düzelir diye)

• 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.