Şimdi Ara

Nokia Lumia 720 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.133
Cevap
17
Favori
179.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hitit Güneşi

Baban için ideal telefon. Arayacağı kişilerin fotoğraflı kısayolunu ana ekrana koyarsın hiç bir zorluk yaşamaz. Telefonun eksisi RAM internet için yetmiyor. Ayrıca bağlantı hızı da düşük olduğundan sayfalar yavaş açılıyor ve çoklu sayfa açımında önceki sayfayı kapatıyor. Onun haricinde şarj süresi olarak oldukça tatminkar. Kullanıcı şikayetleri sadece bu saydıklarım. Onun haricinde kamerası, konuşma sesi, kullanım kolaylığı ve fiyatı gayet iyi.

720, 820, 525, 620, 625 arasında hangisi tercih edilmeli sizce 820 şarj süresi iyiyse onunda 1 gb rami var o daha iyi olur sanirsam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saydıklarının arasında şarj olarak en iyi 720 tasarım ve kamera olarak da tatmin eder

• quote:

Orijinalden alıntı: StipMG

Saydıklarının arasında şarj olarak en iyi 720 tasarım ve kamera olarak da tatmin eder

ram konusunda korkuyorum internet kullanımı yapicak babam sadece ram dusuk olunca internetde dolasirken kasma sorunu falan oluyor diyorlar?

• Yok hocam ben de 720 kullanıyorum yaklaşık 1.5 sene oldu internette kastığını hiç görmedim ama şunu diyebilirim: İki tane sekme açınca diğerini ne yazıkki hafızada tutamıyor, kapatmıyor ama yeniden yüklüyor. Bu da şurada sıkıntı çıkarıyor mesela online bilet alırken veya form doldururken bir şey satın alırken vb devam edeceğin durumlarda başka bir işle uğraşıp geri döneyim dediğin zaman ram azlığı sebebiyle tekrar yükleyebiliyor ve en başa dönebiliyorsun. 1 gb ramli cihazlarda durum nedir bilmiyorum ama bunun dışında telefonun normal kullanımda bir sıkıntısı yok

• 820 değerleri oldukça tatminkar. Ancak 1650 Mah'lık bataryası ve kuvvetli işlemci uzun dayanacak bir şarj süresi sağlamıyor. Daha düşük işlemcili 720'nin 2000 Mah'lık bataryası ile 21 gün bekleme, 23 saat 20 dakika (2G ile) konuşma süresi sağlaması bu alanda öne geçiriyor. Çünkü 820 konuşma süresi olarak 14 saat gösteriyor. Onun haricinde ekran büyüklükleri ve özellikleri aynı. Aralarında 100 TL veya biraz daha fazla fark var. Kullanıma göre babanın önceliği hangisi ise onu seçsin.
  • bu telefonu da alabilirsin elbette ama bütçeni biraz daha yükseltirsen sıfırı 600 tl'ye düşen 735'i tavsiye ederim. eğer babanız internette haber sitelerinde gezinecekse ( genelde o sitelerde farklı sayfalara link verilir ) 720'de bir linke tıklayıp tekrar ana sayfaya döndüğünde ya sayfa komple kapanır ya da yeniden başlar..baban da sana bu sayfa nereye gitti diye dert yanar hadi ben alıştım fazla dert etmiyorum da baban ne yapar bilemem.

onun dışında kişileri, uygulamaları, büyük büyük ana ekrana sabitleme özelliği nedeniyle windowsphone, android'e oranla daha kolay bir kullanım sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerbuga -- 28 Haziran 2015; 20:03:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerbuga

bu telefonu da alabilirsin elbette ama bütçeni biraz daha yükseltirsen sıfırı 600 tl'ye düşen 735'i tavsiye ederim. eğer babanız internette haber sitelerinde gezinecekse ( genelde o sitelerde farklı sayfalara link verilir ) 720'de bir linke tıklayıp tekrar ana sayfaya döndüğünde ya sayfa komple kapanır ya da yeniden başlar..baban da sana bu sayfa nereye gitti diye dert yanar hadi ben alıştım fazla dert etmiyorum da baban ne yapar bilemem.

onun dışında kişileri, uygulamaları, büyük büyük ana ekrana sabitleme özelliği nedeniyle windowsphone, android'e oranla daha kolay bir kullanım sağlar.

+1 Biraz daha ekleyip L735 düşünmek en güzeli.

Bu saatten sonra 720 veya başka 512 Ram WP cihaz alınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankemir -- 29 Haziran 2015; 11:43:24 >

• Merhabalar,

Eşim için aldıgım ve ılk gunden bugune oldukca severek kullandıgı L720(denim), son bır kac gundur, Arama+SMS Filtresi uygulamasının acılmaması ve hata vermesı sebebıyle can sıkmaya basladı.

Google aracılıgı ıle yaptıgım arastırmalarda yurtdısında da baya sıkayetcısını gordum. Bazı yerlerde telefonun fabrıka ayarlarına dondurulmesı tavsıye edılıyor ama ıcındekı krulum ve bılgılerın ucmasını ıstemıyorum. Bazı cevapalrda Arama+SMS ve/veya Extralar+Bilgi uygulamalarının kaldırılıp tekrar kurulması tavsıy eedılmıs ama bu uygulamaları nasıl unınstall edecegımı/guncelleyecegımı bulamadım. Ulke(Region) ayarını degısıtr/Tarıh saat otomatık guncellemeyı kapatıp ılerı tarıhe al ve guncellemeyı kontrol et gibi tavsıyelerı de denedım ama bana mısın demedı.

Nasıl cozerız fıkrınız var mı? (Uygulamayı unınstall etmeyı veya guncellemeyı denedım ama ne unınstall butonu, ne de Store da guncelleme butonu goremedım)
  • Yako2k3 kullanıcısına yanıt
    Ekstralar+Bilgi ve Arama+SMS uygulama değil ayar menüsü elemanıdır. Bu nedenle kaldırılamaz. Senin sorununun çözümü ne yazık ki fabrika ayarları.
  • Merhabalar elimde dokunmatik ekran kırık lcd( iç ekran sağlam) bir nokia 720 var. Bu cihazın dokunmatik camı değişiyor mu bazı telefoncular 2 ekran değişmesi gerektiğini söylüyorlar. 170 tl ye 2 ekran değişiyor ancak bende lcd de ki kaliteyi kaybetmemek için değiştirmek istemiyorum. Başına bu olay gelen varsa yardım istiyorum sizden. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 yuklemeyi duşuneniz varmı aranızda

• Arkadaşlar bugün ekran kırıldı dokunmatikte sıkıntı yok mobilden yazıyorum zaten fiyatı nedir bilenler lütfen yazabilir mi?
    Not: Teknosa ile konuştum biz göndeririz dediler eleman iç cam ile dış cam birlikte ise fiyat fazla olur dedi o da bilmiyor

• Arka kapak nasıl çıkıyor

• StipMG S kullanıcısına yanıt
    eskiden hatırladığım kadarıyla 300 tl civarı bir fiyat veriyordu servis..çin'den çok daha ucuza alabilirsin..ya da gittigidiyor gibi yerlerden 100-150 tl arası temin edip bir telefoncuyla 30-50 arası işçilik fiyatına anlaşmak daha uygun sanki. ankara'daysan sıhhiye'deki balıkçıoğlu iş hanına uğra.
  • Sanırım hat taktığınız yeri çıkarıp küçük yıldız başlı bir civata bulunuyor onu sokup açabiliyosunuz ama istediğiniz zaman rengini değiştirmek zor kulaklık girişi nfc vs. Uzun iş Bi sorunu yoksa açmamanı öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanalkas

Sanırım hat taktığınız yeri çıkarıp küçük yıldız başlı bir civata bulunuyor onu sokup açabiliyosunuz ama istediğiniz zaman rengini değiştirmek zor kulaklık girişi nfc vs. Uzun iş Bi sorunu yoksa açmamanı öneririm

Kapakta darbe ve yıpranmalar var. Cihazı babama vereceğim için değişiyorum

• Youtube da ilgili videolar mevcut ama biraz uğraştırıcı izleyin elinizin yatkınsa değiştirirsiniz

• kerbuga K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam Anlara da oturmuyorum maliyet sanırım 200 felan olur hiç yaptırmamak daha iyi

• StipMG S kullanıcısına yanıt
    konu içerisinde arama yap daha önce yaptıranlar olmuştu sanırım onlara sor. orjinalini aratmıyorsa bir de uygun fiyat alırsan olabilir elbette. ama 720 artık eski bir telefon 512 mb ram yetersiz kalıyor, windows 10'u kısıtlı bir şekilde alacak, 4g yok vs..benim başıma gelse en fazla 100 tl verirdim. fazla isterlerse bir köşeye atıp sadece arabada navigasyon niyetine kullanırdım :)
  • kerbuga K kullanıcısına yanıt
    Aynen geçen aylarda 735 bile 550 tl ile alınabiliyordu araştırmama göre 200 tl civarı maliyeti olacak akıl karı değil yaptırmak. Telefon 1500 2000 tl olsa veririm 600 tl felan ama bu telefona değmez. Tek teselli dokunmatiğin çalışması kırık ekran rahatsız etse de idare etmeyi düşünüyorum. W10 beklediğim gibi çıkarsa wp ile devam ederim yoksa benim için de bahane olur

• 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.