Şimdi Ara

Nokia Lumia 720 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (253. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.133
Cevap
17
Favori
179.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokia Destek bozuk lumia 620yi 720 ile değiştiriyor. Aranıza katılıyorum
  • ağustos'da almıştım 8 ay falan oldu en ufak bir şikayetim yok her türlü fazlasıyla işimi görüyor telefon ama artık 512 ram işi biraz sıkmaya başladı bu bariz artık..sürekli sürdürülüyor vs yazısı biraz canımı sıkmaya başlıyor hafiften..Bu aralar lumia 640 çıkacak sanırım onu bekliyorum fiyat ve özellikler olarakda şahane duruyor 699 tl olacakmış ayrıca ekran kamera ram vs bir çok özelliği de 720'den bariz şekilde üstün onu bekliyorum artık
  • İyi akşamlar. Artık canımdan bezdirdiği için cihazımı servise göndermek istiyorum. Neresi ile nasıl iletişime geçmem gerekir? Teleservis harici bir yer önerirseniz sevinirim ordan şikayetçi çok kişi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    işlemci ve ram yönünden farklı olmasa da daha büyük bir ips ekrana, daha iyi bir kameraya, ve en önemlisi neredeyse 2 katı daha güçlü bir bataryaya sahip olacaksınız. ve elbette radyoya

hangi servis değişim yapıyor istanbul'da mı? kaçıncı arızadan sonra yaptılar..biraz zorlasaydınız 820 verirlerdi belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerbuga -- 3 Nisan 2015; 22:54:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerbuga

işlemci ve ram yönünden farklı olmasa da daha büyük bir ips ekrana, daha iyi bir kameraya, ve en önemlisi neredeyse 2 katı daha güçlü bir bataryaya sahip olacaksınız. ve elbette radyoya

hangi servis değişim yapıyor istanbul'da mı? kaçıncı arızadan sonra yaptılar..biraz zorlasaydınız 820 verirlerdi belki.

Direk Lumia Destek değişiyor cihazı. 5. gönderişimde değişiyor cihaz
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    Yeni telefonunuzda arızasız konuşmalar dilerim. 620'den sonra yabancılık çekmezsiniz. "Kerbuga" arkadaşımızın dediği gibi kamera ve batarya süresi ile seni mutlu edecektir.
  • 15 günlük full kutu,genpa garantili siyah renk lumia 720 380 tlye satıyorum,sahibinden sitesinde ilanım,satma sebebim windowsa alışamadım,tekrar androide dönmeyi düşünüyorum.
  • Kablosuz ekran yansıtma 720 de neden olmuyor bilen var mı acaba? Win10 ile gelecek mi yoksa donanımsal eksiklikle mi alakalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinikYas

Kablosuz ekran yansıtma 720 de neden olmuyor bilen var mı acaba? Win10 ile gelecek mi yoksa donanımsal eksiklikle mi alakalı?

Donanım ile alakalı. İşlemci desteklemiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: MinikYas

Kablosuz ekran yansıtma 720 de neden olmuyor bilen var mı acaba? Win10 ile gelecek mi yoksa donanımsal eksiklikle mi alakalı?

Donanım ile alakalı. İşlemci desteklemiyor

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

İyi akşamlar. Artık canımdan bezdirdiği için cihazımı servise göndermek istiyorum. Neresi ile nasıl iletişime geçmem gerekir? Teleservis harici bir yer önerirseniz sevinirim ordan şikayetçi çok kişi var.

Ben yaklasık 15 gun once şu lınktekı servıse gonderdım Burdur dan 1 hafta sonra arızası gıderılıp gonderıldı

http://www.entservis.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz32

quote:

İyi akşamlar. Artık canımdan bezdirdiği için cihazımı servise göndermek istiyorum. Neresi ile nasıl iletişime geçmem gerekir? Teleservis harici bir yer önerirseniz sevinirim ordan şikayetçi çok kişi var.

Ben yaklasık 15 gun once şu lınktekı servıse gonderdım Burdur dan 1 hafta sonra arızası gıderılıp gonderıldı

http://www.entservis.com/

Teşekkür ederim öncelikle ilginize. Ben de Afyondan göndereceğim ama kargo işi nasıl olacak? Telefon kutusu burda değil sadece cihaz ve fatura fotokopisi yeter mi?

• Rıca ederım,ben kutusuna fatura fotokopısını ve arıza durumunu belırtır not ekleyıp yurtıcı kargo ıle karsı odemelı gondermıstım zaten yurtıcı ıle anlasmaları var.
  • telefonu fabrika ayarlarına döndürdüğümüzde numaralar siliniyo muydu yoksa outlook hesabından dolayı kalır mı anlatabildim mi bilmiyorum ama beni anlayan biri varsa bana yardım edebilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jee Le Zara

telefonu fabrika ayarlarına döndürdüğümüzde numaralar siliniyo muydu yoksa outlook hesabından dolayı kalır mı anlatabildim mi bilmiyorum ama beni anlayan biri varsa bana yardım edebilir mi

https://people.live.com/ adresinden kontrol etmenizi öneririm

• eP_362 kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarlarına döndürdüm numaralar duruyor. Teşekkürler

• quote:

Rıca ederım,ben kutusuna fatura fotokopısını ve arıza durumunu belırtır not ekleyıp yurtıcı kargo ıle karsı odemelı gondermıstım zaten yurtıcı ıle anlasmaları var.

Hocam mentionlamadığınız için görmemişim mesajınızı. Bugün gönderiyorum Allahın izniyle de ent mi genpa mı karar veremedim. Ve cihazımın kutusu yok sadece fatura fotokopisi ve arıza bilgisi yetiyor değil mi?

• quote:

quote:

Rıca ederım,ben kutusuna fatura fotokopısını ve arıza durumunu belırtır not ekleyıp yurtıcı kargo ıle karsı odemelı gondermıstım zaten yurtıcı ıle anlasmaları var.

Hocam mentionlamadığınız için görmemişim mesajınızı. Bugün gönderiyorum Allahın izniyle de ent mi genpa mı karar veremedim. Ve cihazımın kutusu yok sadece fatura fotokopisi ve arıza bilgisi yetiyor değil mi?

Yeterli olur kutuyu sorun etmezler sanırım.yınede musterı hızmetlerını arayıp sorun ıstersenız.

• quote:

quote:

quote:

Yeterli olur kutuyu sorun etmezler sanırım.yınede musterı hızmetlerını arayıp sorun ıstersenız.

Tesekkür ederim ilginiz yardiminiz icin tekrar. En yetkili genpa dediler oraya gönderdim. Zaten sanmiyorum ki cözüp gönderecekler. Bir dahakine ente gönderirim. Tahminim format atip verecekler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar şuan da sıfırı 479 tl sizce alınırmı ilk defa wp kullanacağım için çok para vermek istemiyorum..
  • 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.