Şimdi Ara

Nokia Lumia 735 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.948
Cevap
26
Favori
95.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

Turkcell hattım var zaten bide vodafone hat alayım dedim 735 için, kaç yere sorduysam nano sim yok yarın da bulamazsam yine turkcell hat alıcam

normal kartı makasla kesebilirsin. yada onlar keserler var bi aleti
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    en eski hatsa imkazsız çalışması kessende şuan 735lerde iphona olan sim bar mikro olan değil yani android simlerden daha küçük sim varki kesmeyle çalışması imkansız ben turkcelden aldım 3ü bir arada aparatlar var ister android ister 735 ister iphone istersende eski tellerdeki tam sim karta dönüşüyor 19tl verdim anında kullanımda oluyor
  • mydonose2 M kullanıcısına yanıt
    ben makasla keserek iphone kullanmistim. 3 lu olan var simdi bende de cok iyi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 925 kullanıyorum.

Teknoloji ile aram iyi olduğu için arkadaşım benden telefon önerisi istiyor.

Kriterleri.

Şarjı iyi gitsin, güzel fotoğraf çeksin

Arada sırada belge resmi çekip e mail atar.( Bunlar için office lens, cam scaner gibi uygulamalar biçilmiş kaftan biliyorum.)

Akıllı telden beklentisi bu. Windows mağaza zayıflığı problem olmayacak.

Oyun ile uygulama ile işi olmaz.

Kendi telefonumu, bataryadan ötürü öneremedim.

Mtk işlemci onun işini görür diyerekten ben ona general mobile discovery 2 al dedim ama içim rahat değil.

-735, 720 gibi şarj dostu mu?

-Öz çekim odaklı bir telefon ama arka kamerası tatminkar mı? Gece çekimleri nasıl?

- Hepsiburadadan alacak, orada tel 999 tl. 1000 tlye 100 word puan veriyor. 1 tl lik ürün atsak sepete 100 tlden faydalanır mı? Yoksa tel 999tl olduğu için 50 tl mi alır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 10 Aralık 2014; 14:12:32 >

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    valla ben eski kartımı g3e koayacakken denedimki o tel için daha büyük kalıyor metal yinede olmadı hat komple gitti bence yeni alması mantıklı zaten yeni alcam şansımı deneyeyim diyorsa o ayrı:)
  • biuu kullanıcısına yanıt
    dostum ben hizli aldan aldım teli 999tlydi kargo bedavalı bi ürün ekledim 1000küsür oldu ve 100tl hediye puanı kaptım puanıda yine hızlı alda kullandım ihtiyacım olan başka şeyler aldım yorumları okudunmu bilmiyorum benim g3mde var ve 735mde şuan 735i daha çok kullanıyorum telefonun güzelliğini sen düşün şarj g3e fark atar şarjı çok iyi ekran iyi hız iyi takılma yok kamerası bana göre yeterli ama tabiki g3 orda fark koyuyor ama en az 8 10 megapisel gibi görüntü kalitesi yakalar android kameralarına göre ama daha iyi kamera ve biraz daha büyük olsun diyorsa 830 almalı bütçeden dolayı sıkıntı olur diyorsa 735 hertürlü discoveryden iyi bence yeri geliyor g3ten bile iyi:)
    735 düşünüyorum da şimdi bi sıkıntısı varmı yani şu yönü kötü dediğin yer varmı birde tasarımı nasıl ele oturuşu.

• quote:

Orijinalden alıntı: biuu

Lumia 925 kullanıyorum.

Teknoloji ile aram iyi olduğu için arkadaşım benden telefon önerisi istiyor.

Kriterleri.

Şarjı iyi gitsin, güzel fotoğraf çeksin

Arada sırada belge resmi çekip e mail atar.( Bunlar için office lens, cam scaner gibi uygulamalar biçilmiş kaftan biliyorum.)

Akıllı telden beklentisi bu. Windows mağaza zayıflığı problem olmayacak.

Oyun ile uygulama ile işi olmaz.

Kendi telefonumu, bataryadan ötürü öneremedim.

Mtk işlemci onun işini görür diyerekten ben ona general mobile discovery 2 al dedim ama içim rahat değil.

-735, 720 gibi şarj dostu mu?

-Öz çekim odaklı bir telefon ama arka kamerası tatminkar mı? Gece çekimleri nasıl?

- Hepsiburadadan alacak, orada tel 999 tl. 1000 tlye 100 word puan veriyor. 1 tl lik ürün atsak sepete 100 tlden faydalanır mı? Yoksa tel 999tl olduğu için 50 tl mi alır?

Sen araştırarak almışsın madem deyip, hepsiburada da 699a düşünce 50tl word puanla lumia 925 aldık.

• Dostum 1020 kadar boyutu ondan daha ince şarjı şaşırtıyor beni sabahtan akşama kadar oynuyorum yüzde 40 kalıyor uyuyamıyorum bitireyim diye tek beğenmediğim ve beğemeyeceğin olaki ips ekranlı bir tel kullandıysan bu telin beyaz ekranını beğenmeyeceksin ele oturuşu iyi benim el küçük biraz g3 büyük geliyor bu tam bana öyle duşun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mydonose2 -- 12 Aralık 2014; 21:54:40 >
    525 kullanıyorum ips var ama biraz kötü tabiki.benim için telde en çok aradığım şey şarj her telefon iş görüyo ama şarjı hepsi yapamıyo dediğin gibiyse ilk fırsatta geçicem.

• Dostum babamda 525 var onla kıyaslama lg ekranlarından sonra beğenmezsin 525ten sonra bu on numara gelir sana gerçekten şarjı ve ekranı güzel bitek bana göre beyazı sıkıntı amoled ekranın özelliği buymuş ve şarjı az yiyormuş hiç pişman olmaz ve oh be dersin teli al kılıf onercem ben sipariş verdim

Dostum sen kılıfı bana link olarak ver ben şuan araştırma aşamasındayım almam en az bir ayı bulur gibi wp10 u bekliyorum 21 ocakta konferans varmış ondan sonra almayı planlıyorum neyin ne olacağı belli olsun bi.

• Telefon için ekran filmi ve güzel bir kapak alabileceğim yer var mı ?
    Telefonu zor buldum zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterKill88 -- 13 Aralık 2014; 14:01:20 >
  • Renksizi aldım memnunumhttp://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/nokia-lumia-735-soft-kilif-2-film-136271875?urvid=19887911

Güzele benziyor hocam saolasın.

• MonsterKill88 kullanıcısına yanıt
    Renksizini aldım memnunum siteyi bir önceki mesajda paylaştım

• quote:

Orijinalden alıntı: mydonose2

Renksizini aldım memnunum siteyi bir önceki mesajda paylaştım

Aynısından bir tane de ben sipariş verdim bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterKill88 -- 13 Aralık 2014; 20:52:40 >
  • MonsterKill88 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

• N11 de 949 950 tl

55 tl bonus hediyeli

bende almayı düşünüyorum fıyatın braz daha düşmesini bekliyorum yeni yılda birazdaha ucuzlar inşallah
  • Otomatik ayarlarda sürekli wi-fi açık sürekli kurcalamayla beraber geçen şarj performansı:

Gayet yeterli olduğunu düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.