Şimdi Ara

Nokia Lumia 735 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.948
Cevap
26
Favori
95.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne kullanıyorsun bilmiyorum ama bu yel g3 göre çok iyi batarya sunuyor telin bataryasını bitirmek için normal saatinde yatamayan ayrıca yinede bitirip daha yüzde 20 yüzde 30 batarya var şarja taksammı diye dusunursun tel sürekli kullanımda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydonose2

735 aldım arkadaşlar tavsiye ederim pil performansı çok iyi
     Nokia Lumia 735 Kullananlar Kulübü | Ana Konu Nokia Lumia 735 Kullananlar Kulübü | Ana Konu Nokia Lumia 735 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

Bu diğer telefonlarda (ki şu an kullandığım telefon s4) ön kamera ile foto çekilince fotoyu ters alıyor uygulamalarla felan düzeltiliyo belki ama direk çektiğimiz gibi alsak daha iyi olur
    lumia 735 de bu durum nasıl ?

• seckinar kullanıcısına yanıt
    Dostum yanliş olmasin pin üstundeki boğum sayisi dimi 3tane beyaz şeritli boğum var sen bi resim koyarmisn ben koymaya calisiyorum yagmurdanmidir olmuyor milleti dogru bilgilendirelim

• MonsterKill88 kullanıcısına yanıt
    Dostum şimdi baktımda on kamerayla çekecekken ekrandaki goruntu gibi kaydetmiyor yani sanırım istemediğiniz gibi sanki arka kamerayla çekmiş gibi oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mydonose2

Dostum yanliş olmasin pin üstundeki boğum sayisi dimi 3tane beyaz şeritli boğum var sen bi resim koyarmisn ben koymaya calisiyorum yagmurdanmidir olmuyor milleti dogru bilgilendirelim

Beyaz jak mikrofonlu 4pin, siyah olan 3 pinli mikrofon yok ikiside çalışabiliyor. 3 pinli olanla telefon görüşmeside yaptım telefonun kendi mikrofonu devreye girmiş olmalı ki karşı taraf sesimi alabiliyordu.
     Nokia Lumia 735 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdalTanyeri -- 6 Aralık 2014; 22:43:02 >

• Benimki 4 pinmiş ozaman ama 3te çalışmış sıkıntı yok ozaman teşekkürler dostum

• 735 için kılıf almak istiyorum telefon daha piyasada olmadığı gibi kılıfı da bulunmuyor. İzmirde bazı mağaza ve dükkanlarda aradım bulamadım. N11.com'dan sipariş vercem kılıfla beraber 2 film ve st kalem yazmışlar. ST kalem nedir bilgisi olan var mı?
    http://www.n11.com/nokia-lumia-735-kilif-suet-flip-cover-kilif-2x-filmst-kalem-ka-P37408219?cid=604001&gclid=CjwKEAiA74qkBRCdrM-6or7U73QSJABCDL9p3saqUdKyoOy4tebN892vCA-L3nYeAt_TmOoB_5gu5xoCTwjw_wcB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdalTanyeri -- 6 Aralık 2014; 23:34:00 >

• Lumia 925e gore oyun performansı nasıl ?
    Isınma var mı ?
    Arka kamera nasıl ?
  • Bu telefonu almaya karar verdim ama heryerde siyah olanı var yeşil ya da turuncu olanı istanbulda nerde bulabilirim

• Bugün araya araya en sonunda bulup aldım telefonu
    Hayırlı olsun iyi bir seçim yapmışsınız.

• reodentreomantik R kullanıcısına yanıt
    DOSTUM 925İM OLMADI AMAUÇAK SİMULATORÜ İNDİRDİM OYNUYORUM SIKINTI YOK C130 FLİGHTLA FALCON 10 ARKA KAMERA TATMİNKAR ÇOK FOTOĞRAFA ÖNEM VEREN BİRİSİYSEN ZATEN BİLİYORSUNKİ 1020 VE YENİ KASA OLSUN DİYORSAN 830 BU BÜTÇELERE YAKIN AMA FOTO BANA YETİYOR ZATEN BUNU G3M VAR DİYE ALDIM AMA KAMERASINI KULLANMAMAZLIK ETMİYORUM BEĞENMESEYDİM G3LE ÇEKERİM DİYORDUM RESİMLERİ AMA SIKINTI YOK ISINMA KONUSUNDA ŞÖYLE SÖYLEYEYİM G3 KADAR ISINMA OLMUYOR BİDE G3 20 DAKKADA HİSSEDİLİR SICAKLIĞA ÇIKIYOR TABİ EKRAN FARKI VAR BU 50 DAKKAYI BULUYOR ISINMASI AZ KASA SAĞLAM VE GÖSTERİŞLİ PİL İYİ TEK BEĞENMEDİĞİM EKRANIN BEYAZ RENGİ
    HAYIRLISI OLSUN
  • mydonose2 M kullanıcısına yanıt
    teknko seyirde yapilan testte g3 den iyi cikti pil suresi. gunluk kullanimda nasil.

fiyat sanki biraz pahali gibi yani 109 150 tl asagi olsa tam olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

Bugün araya araya en sonunda bulup aldım telefonu

Hayırlı olsun

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    DOSTUM BEN ZATEN HEDİYE PUANLA ALDIM 900E GELDİ ŞÖYLE DİYEYİM 900LÜK TELLE ANDROİDDEKİ 2000TLLİK TELLERE KAFA TUTUYORSUN ASLINDA MAĞAZASI İOS KADAR SAĞLAM OLSAKİ SAĞLAM DERKEN TÜM SOSYAL PROLAR VAR BU TEL BU FİYATA SATILMAZ BENCE EN AZ 1400TL 1500TL İSTERLER BU FİYATA GÖRE BENCE İYİ BİR TEL G3 ELİME ÇOK BÜYÜK ONDAN BUNLA TAKILIYORUM AMA BÜYÜK EKRAN İHTİYACI OLUNCA G3 AÇIYORUM EKRAN OLARAK G3E YAKLAŞAMAZLAR 735LE NETİ G3 E VE PCME VERİYORUM NORMAL ZAMANLARDA ONLA NETE GİRİYORUM VE PİL ÇOK SAĞLAM ÖZELLİK GÖSTERİYOR DEDİĞİM GİBİ BİTEK AMOLEDİN BEYAZ RENGİNİ BEĞENMEDİM GERİYE KALAN HERŞEYİ GÜZEL BİR TEL BEN GECELERİ ŞARJA TAKIYORUM TELİ SABAH 6YI 20 GECE TEL ALARM ÇALARAK UYANDIRIYOR BENİ VE GÜNE BAŞLIYORUZ MESENGER FACE VİBER WHATSUP AÇIK EMAİL SENK AÇIK BUNLAR AKTİF SÜREKLİ BUNLARIN YANINDA YAZIŞMALAR TEL KONUŞMALARI İŞ YOKLUĞUNDA OYUN OYNUYORUM UÇAK SİMULASYONU ALIŞVERİŞİ TELDEN YAPIYORUM İNTERNET KULLANIMI ÇOK OLMASINA KARŞILIK YARI YOLDA KALMIYORUM BU TELLE IŞIK OTOMATİKTE BENCE PİL ÇOK İYİ HELEKİ 4.7YE 2600 PİL KOYSAYMIŞKİ KOYULABİLİYOR BUGUNUN ŞARTLARINDA ABARTISIZ 2 GÜN KULLANILIRDI TAKILMA KASMA YOK FAKAT ANDROİDDEKİ GİBİ GÜZEL MP3 İNDİRME PROGRAMI BULAMADIM O BENCE EKSİSİ SİSTEMİN AMA SANIRSAM SÜREKLİ WP VE ANDROİD KULLANACAĞIM İPHONE BÜYÜK BİR YENİLİK YAPANA KADAR BENİ ÇEKEMEYECEK SANIRIM ŞÖYLE BİŞEY VAR BENİM GÖRDÜĞÜM WPDE YAPTIĞININ TAMAMINI ANDROİDDE YAPAMIYORSUN ANDROİDDEKİNİDE WPDE YANİ ANDROİDDE TAKILMADAN TEL KULLANAMIYORSUN BENCE WPDEDE DAHA DOĞRU DÜRÜST MÜZİK İNDİREMİYORSUN GİBİ SIKINTILAR VAR VE ÖZGÜRLÜK KISITLAMALAR VAR AMA 2 SİSTEMİ OLANLAR İÇİN BENCE HERŞEY ONNUMARA OLUR

Edit: Mp3 programı buldum en sağlamlarından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mydonose2 -- 8 Aralık 2014; 20:59:28 >

• Telefon 2 günde 2 kere restart attı kendiliğinden sim kart takılı değil hala ondan olabilir mi

olma olasılığı olabilir sim tak bakalım ne olacak ayrıca ayar falan tanımlama yapar belki belki şebeke almadığından yazılımsal olarak şebeke bulabilmek için kendini baştan başlatıyorduk bunlar var sayım umarım sim olmadığındandır.
  • BİTANE MÜZİK UYGULAMASI BULDUM AMA HER MP3 YOK ONUN YERİNE COVERTER SİTELERİ VAR ARKADAŞLAR ONLARI TARAYICA SIK KULLANILANLARA EKLEDİM SORANLARA VERİRİM HER MÜZİĞİ İNDİRİLER.
  • Turkcell hattım var zaten bide vodafone hat alayım dedim 735 için, kaç yere sorduysam nano sim yok yarın da bulamazsam yine turkcell hat alıcam
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.