Şimdi Ara

Nokia Lumia 735 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.948
Cevap
26
Favori
95.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    100tl parapuan la 900tlye gelidi ebati bugun baktim 1020 gibi ama daha ince sarji g3e gore cok iyi soyle soyleyeyim g3sabah cikartip full oynamada sabah 8 oglen 13e kadar pert bu telde 1ekadar oynadim yuzde 68 kaldi disariya ciktim disarda whatsup falan eve geldim gncellemeleri yapiyorum g3e neti verdim suanda yuzde 40sarj varki mukemmel tel seri sanal tuslar var istediginizde sanal tuslari yok ediyonuz bende g3 oldugu icin kameraya onem vermedigimden bunu aldim memnunum elimede oyuruyor g3 biraz daha buyuk tutmasi zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: altı ok

quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Bravo Echo

quote:

Orijinalden alıntı: seckinar

burada pek çok arkadaşla beraber yazdık, söyledik yanlış fiyat bandında çıkıyor diye. hiçbir android ya da ios kullanıcısı gidip de Lumia 735'e 1000.tl vermez.. o fiyat bandında çok dişli, güçlü, tanınmış ve kemikleşmiş kullanıcısı olan cihazlar var..

Lumia 735 tanıtımıyla ilgili başlıkta bir sürü yorum var pahalı diye, hiç mi bir Microsoft çalışanı açıp okumaz ? biz kendi kendimize mi konuşuyoruz burada ?

şurada hiç "Oo, çok güzel telefon, androidi bırakıyorum..." ya da "..fiyat süper, yarın siparişi veriyorum.." diyen var mı, yoksa biz mi göremedik ?

bizler bile fiyatın düşmesini beklerken sen bu fiyatla bu cihazla nasıl pazar payını arttıracakmışsın ?

kızmamak elde değil, satış pazarlama işini kim yapıyorsa biraz zahmet edip de forumları, yorumları okumalı; hiç bilemediyse büyük mağazalardaki satış oranlarına, segmentlere ve modellere bakmalı..

syg.

1000tl'ye ne alternatifi var ki?

wp olarak 1320
    android olarak s4,g2 ve xperia z
    ios olarak 4s

hocam 4s sizce bu telefonun ön kamerasıyla yarışabilir mi?

• mydonose2 M kullanıcısına yanıt
    Telefonunuz hayırlı olsun ekranında herhangi bir sorun var mı güneş altında ekranın g3e göre parlaklığı nasıl,hafızanın kaç GB kullanılıyor bir de uygulamayı SD karta taşırken uygulamanın hepsi taşınıyor mu mesela asphalt 8 cevaplarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerli1965 -- 2 Aralık 2014; 22:47:34 >
  • fenerli1965 F kullanıcısına yanıt
    teşekkürler güneş ışığında deneyemedim ama sıkıntı çıkartmayacağını düşünüyorum en düşük ışıkta bile parlaklık ve renk çok iyi bu sebepten otomatik kullanımda güneşte sıkıntı olmaz ama g3 e göre kıyaslarsam ıps ekran hayranıyım amoledi sevmem samsungtan beri ama nokia sevdasına ve iyi pil ömrü sunmasından dolayı aldım ama beyazına alışamadım şöyle söyleyeyim bir site açarken arka ekran beyaz oluyorya bu telefonda krem gibi ama g3te yada ıps ekranda her renk on numara ama nokiayı almamdaki sebep yazılım uzun pil ömrü sağlam ve şık kasa kim göre bakayım bakayım diye elimden alıyor bunu her tel alan için yaparlarda sattırcan bize telimizi diyorlar şimdiden 2 kişiye nokiA aldırdım birine 1520 birinede 525 memnunlar oyun yüklemedim ama yüklediğim programlardan birine bu prgram sd karta yüklenemez tel hafızasına yüklensinmi dedi bende ok verdim şimdi hafıza yerine girdim programlara baktım programlar taşınsınmı dedi sd karta var oalnlara bastım bazılarını taşıyor bazısınada firma buna izin vermiyor uyarısı verdi 4 gb dolu alan gösteriyor 3.30 da boş alan sd kart var içinde haritalar sosyal programlar ıvır zıvır yüklü bu arada

• quote:

quote:

quote:

quote:

burada pek çok arkadaşla beraber yazdık, söyledik yanlış fiyat bandında çıkıyor diye. hiçbir android ya da ios kullanıcısı gidip de Lumia 735'e 1000.tl vermez.. o fiyat bandında çok dişli, güçlü, tanınmış ve kemikleşmiş kullanıcısı olan cihazlar var..

Lumia 735 tanıtımıyla ilgili başlıkta bir sürü yorum var pahalı diye, hiç mi bir Microsoft çalışanı açıp okumaz ? biz kendi kendimize mi konuşuyoruz burada ?

şurada hiç "Oo, çok güzel telefon, androidi bırakıyorum..." ya da "..fiyat süper, yarın siparişi veriyorum.." diyen var mı, yoksa biz mi göremedik ?

bizler bile fiyatın düşmesini beklerken sen bu fiyatla bu cihazla nasıl pazar payını arttıracakmışsın ?

kızmamak elde değil, satış pazarlama işini kim yapıyorsa biraz zahmet edip de forumları, yorumları okumalı; hiç bilemediyse büyük mağazalardaki satış oranlarına, segmentlere ve modellere bakmalı..

syg.

wp olarak 1320
    ios olarak 4s

özelliklerini değil, fiyatlarını karşılaştırdım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

syg.

wp olarak 1320
    ios olarak 4s

L1020 arka kamerada neyse, L735'de ön kamerada öyle. Hayır yani kısacası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

quote:

quote:

quote:

syg.

wp olarak 1320
    ios olarak 4s

L1020 arka kamerada neyse, L735'de ön kamerada öyle. Hayır yani kısacası.

Alıntıları Göster
    2007'den beri Nokia N70 kullanan biriyim. Artık değişim zamanının da çoktan geçtiğinin farkında olarak :D gözümü kararttım. Telefona her sene para vermeyi sevmeyen biri olarak hepsiburada'dan 1 Aralıkta Lumia 735 siparişi verdim, 3 Aralıkta ulaştı . Aslında bir süredir Lumia 625 almayı düşünüyordum. Dokunmatik telefonlara ve Windows phone'a yabancıyım. Androidli bir telefonda kullanmışlığım yok. O yüzden fazla bir değerlendirme-karşılaştırma yapmam mümkün değil. Telefonu incelerken özelliklerinde nanosim olarak görmüştüm ve microsimle aynı olduğunu zannediyordum. Sim kartı takma anına kadar farktan haberim yoktu açıkçası… Nanosim hakkında netten arama sonrası bir şablon yardımıyla, normal boyutta olan iç kısmı microsim kartımı keskin bir kretuar bıçakla kestim boyutlarının uygunluğunu da ölçtükten sonra telefona taktım. Aslında simkartı değiştirmek isterdim ancak akşam eve gelmişim ve bir çok yer kapanmış ve telefonu denemek heyecanı ve hevesiyle böyle bir şeye kalkıştım… Neyse simkart bir problem çıkarmadan çalıştı. Ekran güneşli havada iyi görünüyor bunuda soran bazı arkadaşlar için yazıyorum. Şimdi sizlerden pil tasarrufu hakkında tavsiyeler bekliyorum. Ne tür ayarlar yaparsam pilden tasarruf edebilirim? Farkettiğim bir şey var sanırsam facebook uygulaması sürekli bildirimler için internet bağlantısı kullanmaya çalışıyor (internet paketim var sorun değil aslında) . Bu batarya performansı için kötü bir durumu? Şebeke göstergesinin üzerinde bir ok beliriyor. Ayarlardan Hücresel veri bölümünden bir ayarı kapattıktan sonra bu ok artık çıkmadı ve facebook bildirimleride durdu. Üzerinde gelen birçok uygulama wifi bağlantısıyla kendini güncelledi. Navigasyon için Türkiye haritası 438MB ve Türkçe dil dosyasınıda indirdim. Yeni teknolojilere uzak biri olarak telefon hoşuma gitti
     Nokia Lumia 735 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdalTanyeri -- 5 Aralık 2014; 19:58:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darkness1981

2007'den beri Nokia N70 kullanan biriyim. Artık değişim zamanının da çoktan geçtiğinin farkında olarak :D gözümü kararttım. Telefona her sene para vermeyi sevmeyen biri olarak hepsiburada'dan 1 Aralıkta Lumia 735 siparişi verdim, 3 Aralıkta ulaştı . Aslında bir süredir Lumia 625 almayı düşünüyordum. Dokunmatik telefonlara ve Windows phone'a yabancıyım. Androidli bir telefonda kullanmışlığım yok. O yüzden fazla bir değerlendirme-karşılaştırma yapmam mümkün değil. Telefonu incelerken özelliklerinde nanosim olarak görmüştüm ve microsimle aynı olduğunu zannediyordum. Sim kartı takma anına kadar farktan haberim yoktu açıkçası… Nanosim hakkında netten arama sonrası bir şablon yardımıyla, normal boyutta olan iç kısmı microsim kartımı keskin bir kretuar bıçakla kestim boyutlarının uygunluğunu da ölçtükten sonra telefona taktım. Aslında simkartı değiştirmek isterdim ancak akşam eve gelmişim ve bir çok yer kapanmış ve telefonu denemek heyecanı ve hevesiyle böyle bir şeye kalkıştım… Neyse simkart bir problem çıkarmadan çalıştı. Ekran güneşli havada iyi görünüyor bunuda soran bazı arkadaşlar için yazıyorum. Şimdi sizlerden pil tasarrufu hakkında tavsiyeler bekliyorum. Ne tür ayarlar yaparsam pilden tasarruf edebilirim? Farkettiğim bir şey var sanırsam facebook uygulaması sürekli bildirimler için internet bağlantısı kullanmaya çalışıyor (internet paketim var sorun değil aslında) . Bu batarya performansı için kötü bir durumu? Şebeke göstergesinin üzerinde bir ok beliriyor. Ayarlardan Hücresel veri bölümünden bir ayarı kapattıktan sonra bu ok artık çıkmadı ve facebook bildirimleride durdu. Üzerinde gelen birçok uygulama wifi bağlantısıyla kendini güncelledi. Navigasyon için Türkiye haritası 438MB ve Türkçe dil dosyasınıda indirdim. Yeni teknolojilere uzak biri olarak telefon hoşuma gitti

Hayırlı olsun.

• Teşekkürler
  • quote:

Ok işaretleri o sırada internet alışverişi olduğunu gösteriyor. İnternet açık olduğunda anlık bildirimler gelir normaldir bu. Pil tasarrufuna girip çok kullanmadığınız uygulamaların arka planda çalışmasını durdurursanız iyi olur. Bu arada hayırlı olsun. Sorunuz olursa sorabilirsiniz :)

• eP_362 kullanıcısına yanıt
    Hemen pil tasarrufuna baktım benim için çok yararlı olacak cevabın için teşekkür ederim
    Peki şöyle bişey soracağım. Müzik, takvim, fm radyo gibi uygulamalar için bunu yaptığımda ana menüye çıkarsam bunlar çalışmayı durdurup kapanacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdalTanyeri -- 5 Aralık 2014; 21:23:56 >
  • quote:

Hemen pil tasarrufuna baktım benim için çok yararlı olacak cevabın için teşekkür ederim
    Peki şöyle bişey soracağım. Müzik, takvim, fm radyo gibi uygulamalar için bunu yaptığımda ana menüye çıkarsam bunlar çalışmayı durdurup kapanacak mı?

Mantık o değil. Arka planda açık olan uygulamaları görmek için geri tuşuna uzun basıp kapatın. Benim dediğim şey daha çok bildirim filan için.
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla uygulama bildirim yada kendini güncellemek için internet kullanmak istiyor. Bunları kapatabiliyoruz.
  • mydonose2 M kullanıcısına yanıt
    Fotoğraflardan anladığım kadarıyla kutudan kulaklık çıkmıyor. Bende de çıkmadı.
  • Çıkmıyor dostum ve her kulaklıkta uymuyor yine lumianın 525e verdiği kulaklık uyuyor yani wh 108 bilgin olsun telle ilgili bir sıkıntın olursa bildiğim kadarıyla yazarım hayırlı olsun telin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydonose2

Çıkmıyor dostum ve her kulaklıkta uymuyor yine lumianın 525e verdiği kulaklık uyuyor yani wh 108 bilgin olsun telle ilgili bir sıkıntın olursa bildiğim kadarıyla yazarım hayırlı olsun telin

Nasıl yani. Standart kulaklık girişi yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

quote:

Orijinalden alıntı: mydonose2

Çıkmıyor dostum ve her kulaklıkta uymuyor yine lumianın 525e verdiği kulaklık uyuyor yani wh 108 bilgin olsun telle ilgili bir sıkıntın olursa bildiğim kadarıyla yazarım hayırlı olsun telin

Nasıl yani. Standart kulaklık girişi yok mu ?

Standart 3,5 mm jak uyuyor bende çalıştı . İlk takışımda tam oturmuyor gibi oldu. Biraz sert davranmak gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdalTanyeri -- 6 Aralık 2014; 10:42:25 >
  • ornapsen kullanıcısına yanıt
    kulaklık standart 3,5 mm ama standardı 4 pin. mikrofonlu kulaklık kullanabilmek için bildiğim kadarıyla 4 pin gerekmekte idi ancak mydonose2 arkadaşımızın belirttiğine göre 3 pin ile de çalışabilmekte..
    samsung un mikrofonlu kulaklıkları 4 pin ve lumialarda çok güzel çalışıyor, ben kullanıyorum.
    syg.

edit : mydonose2 arkadaşımızın belirttiği özellikten dolayı, diğer kullanıcılara yanlış bilgi vermemek için mesaj düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinar -- 6 Aralık 2014; 20:01:46 >
  • quote:

kulaklık standart 3,5 mm ama standardı 4 pin. mikrofonlu kulaklık kullanabilmek için bildiğim kadarıyla 4 pin gerekmekte idi ancak mydonose2 arkadaşımızın belirttiğine göre 3 pin ile de çalışabilmekte..
    samsung un mikrofonlu kulaklıkları 4 pin ve lumialarda çok güzel çalışıyor, ben kullanıyorum.
    syg.

edit : mydonose2 arkadaşımızın belirttiği özellikten dolayı, diğer kullanıcılara yanlış bilgi vermemek için mesaj düzeltildi.
    Kullananlar batarya süresi nasıl ?
  • seckinar kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar 3pinli kulaklığı denedim çalışıyor sıkıntı yok tel konuşmasıda yaptım kulaklıklar g3ün
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.