Şimdi Ara

Nokia Lumia 735 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.948
Cevap
26
Favori
95.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunlarda iyi performans verir mi bu cihaz
    Adreno 305 var ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWindows

Oyunlarda iyi performans verir mi bu cihaz
    Adreno 305 var ama

Bazı telefonlara göre daha kötü görünür kalite ama kasmadan oynarsın.
  • n11 fiyatı 949 tl. 111+30 +13 yapılırsa 800'ün altına düşüyor. Yine de alternatiflerine göre hala pahalı.
  • Cihazın fiyatı gereğinden fazla pahalı
    Microsoft telefonu sattırmak istiyorsa bu telefon 700 TL olmalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burada pek çok arkadaşla beraber yazdık, söyledik yanlış fiyat bandında çıkıyor diye. hiçbir android ya da ios kullanıcısı gidip de Lumia 735'e 1000.tl vermez.. o fiyat bandında çok dişli, güçlü, tanınmış ve kemikleşmiş kullanıcısı olan cihazlar var..

Lumia 735 tanıtımıyla ilgili başlıkta bir sürü yorum var pahalı diye, hiç mi bir Microsoft çalışanı açıp okumaz ? biz kendi kendimize mi konuşuyoruz burada ?

şurada hiç "Oo, çok güzel telefon, androidi bırakıyorum..." ya da "..fiyat süper, yarın siparişi veriyorum.." diyen var mı, yoksa biz mi göremedik ?

bizler bile fiyatın düşmesini beklerken sen bu fiyatla bu cihazla nasıl pazar payını arttıracakmışsın ?

kızmamak elde değil, satış pazarlama işini kim yapıyorsa biraz zahmet edip de forumları, yorumları okumalı; hiç bilemediyse büyük mağazalardaki satış oranlarına, segmentlere ve modellere bakmalı..

syg.

• Sanki 926 daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdi bey,nokia müdürü ile röportajında fiyatla ilgili çekincelerini cesurca ifade etti ama nokia müdürü "Biz satılacağın o kadar eminiz ki pazara getirdik.Lumia deneyimi çok farklı bir kere yaşasınlar parayı hak ettiğini anlayacaklar gibilerinden laf etti."
    Kimse almazsa fiyatları düşeceğine inanıyorum.
  • Pahalı girmiş ayrıca Adreno 305 olmamış bu fiyatla satmaz muhtemelen, ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım hadi bunda kullandın niye 830 Da aynı CPU, GPU var?

• bence 830 çıkınca fiyatı düşecek ozamn almaka daha mantıklı
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    keşke.. ama 4-5 ay boyunca fiyatta indirime gideceklerini sanmıyorum. sanki bir "..satış hezimeti yaşayalım.." amacındalar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seckinar

keşke.. ama 4-5 ay boyunca fiyatta indirime gideceklerini sanmıyorum. sanki bir "..satış hezimeti yaşayalım.." amacındalar ?

830 çıktıktan 1 hafta sonra buraya yaz tekrar fiyatı :)
  • fotoğrafta nesne silme,odak değiştirme,hareketli(drama)fotoğraf özellikleri var mı lumia 735te kullanımı oluyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerli1965

fotoğrafta nesne silme,odak değiştirme,hareketli(drama)fotoğraf özellikleri var mı lumia 735te kullanımı oluyor mu

Bu uygulamayı diyorsunuz galiba. Olmayan Lumia yok.
    http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/lumia-creative-studio/a8ddc8f6-c12c-44e6-b22e-52e2f0905f3e
  • Peki lumia 735te hafızanın GBı kullanılabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerli1965

Peki lumia 735te hafızanın GBı kullanılabilir?

5 GB falan. SD desteği var zaten sıkıntı edilmeyecek bir şey.
  • Turkcell cihazlar kısmına koymuş. Yakında kontratla faturaya ilave satışı başlayacak..

• quote:

Orijinalden alıntı: seckinar

Turkcell cihazlar kısmına koymuş. Yakında kontratla faturaya ilave satışı başlayacak..

Teklifler belli olmuş.http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/akilli-telefonlar/nokia-lumia-735?place=device_category
  • Bu mu yoksa g3 beat mi?

• aynı fiyata s4 de düşünülebilir.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.