Bildirim
Nokia Lumia 735 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyunlarda iyi performans verir mi bu cihaz
Adreno 305 var ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MegaWindows
Oyunlarda iyi performans verir mi bu cihaz
Adreno 305 var ama
Bazı telefonlara göre daha kötü görünür kalite ama kasmadan oynarsın. -
n11 fiyatı 949 tl. 111+30 +13 yapılırsa 800'ün altına düşüyor. Yine de alternatiflerine göre hala pahalı. -
Cihazın fiyatı gereğinden fazla pahalı
Microsoft telefonu sattırmak istiyorsa bu telefon 700 TL olmalı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
burada pek çok arkadaşla beraber yazdık, söyledik yanlış fiyat bandında çıkıyor diye. hiçbir android ya da ios kullanıcısı gidip de Lumia 735'e 1000.tl vermez.. o fiyat bandında çok dişli, güçlü, tanınmış ve kemikleşmiş kullanıcısı olan cihazlar var..
Lumia 735 tanıtımıyla ilgili başlıkta bir sürü yorum var pahalı diye, hiç mi bir Microsoft çalışanı açıp okumaz ? biz kendi kendimize mi konuşuyoruz burada ?
şurada hiç "Oo, çok güzel telefon, androidi bırakıyorum..." ya da "..fiyat süper, yarın siparişi veriyorum.." diyen var mı, yoksa biz mi göremedik ?
bizler bile fiyatın düşmesini beklerken sen bu fiyatla bu cihazla nasıl pazar payını arttıracakmışsın ?
kızmamak elde değil, satış pazarlama işini kim yapıyorsa biraz zahmet edip de forumları, yorumları okumalı; hiç bilemediyse büyük mağazalardaki satış oranlarına, segmentlere ve modellere bakmalı..
syg.
-
Sanki 926 daha iyi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Erdi bey,nokia müdürü ile röportajında fiyatla ilgili çekincelerini cesurca ifade etti ama nokia müdürü "Biz satılacağın o kadar eminiz ki pazara getirdik.Lumia deneyimi çok farklı bir kere yaşasınlar parayı hak ettiğini anlayacaklar gibilerinden laf etti."
Kimse almazsa fiyatları düşeceğine inanıyorum. -
Pahalı girmiş ayrıca Adreno 305 olmamış bu fiyatla satmaz muhtemelen, ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım hadi bunda kullandın niye 830 Da aynı CPU, GPU var?
bence 830 çıkınca fiyatı düşecek ozamn almaka daha mantıklı -
keşke.. ama 4-5 ay boyunca fiyatta indirime gideceklerini sanmıyorum. sanki bir "..satış hezimeti yaşayalım.." amacındalar ? -
quote:
Orijinalden alıntı: seckinar
keşke.. ama 4-5 ay boyunca fiyatta indirime gideceklerini sanmıyorum. sanki bir "..satış hezimeti yaşayalım.." amacındalar ?
830 çıktıktan 1 hafta sonra buraya yaz tekrar fiyatı :) -
fotoğrafta nesne silme,odak değiştirme,hareketli(drama)fotoğraf özellikleri var mı lumia 735te kullanımı oluyor mu
quote:
Orijinalden alıntı: fenerli1965
fotoğrafta nesne silme,odak değiştirme,hareketli(drama)fotoğraf özellikleri var mı lumia 735te kullanımı oluyor mu
Bu uygulamayı diyorsunuz galiba. Olmayan Lumia yok.
http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/lumia-creative-studio/a8ddc8f6-c12c-44e6-b22e-52e2f0905f3e -
Peki lumia 735te hafızanın GBı kullanılabilir?
quote:
Orijinalden alıntı: fenerli1965
Peki lumia 735te hafızanın GBı kullanılabilir?
5 GB falan. SD desteği var zaten sıkıntı edilmeyecek bir şey. -
Turkcell cihazlar kısmına koymuş. Yakında kontratla faturaya ilave satışı başlayacak..
quote:
Orijinalden alıntı: seckinar
Turkcell cihazlar kısmına koymuş. Yakında kontratla faturaya ilave satışı başlayacak..
Teklifler belli olmuş.http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/akilli-telefonlar/nokia-lumia-735?place=device_category -
Bu mu yoksa g3 beat mi?
aynı fiyata s4 de düşünülebilir.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X