Şimdi Ara

Nokia Lumia 820 MTP Aygıt Yüklenemedi hatası..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aynı Sorun Nokia c6-01 varken de başıma gelmişti..birkaç uğraştan sonra kendiliğinden düzelmişti..bende üzerinde durmamıştım :) ancak 820 ile bugün aynı hatayı bir kere daha yaşadım.. windows 8 64 bit kullanıyorum..telefonu bilgisayara bağlamıştım şarja..bilgisayar kapalıydı usbden şarj yapıyordum..sonra telefonu çıkarmadan pcyi açtım ve telefon normal şekilde telefon ve sd kartı gösterdi..birkaç müzik atıp çıkardım ve kapadım bilgisayarı..bu sabah bilgisayarı açıp telefonu bağladığımda cihazı mtp usb aygıt olarak gösteriyordu..şarj yapıyor ama dosya yöneticisini göremiyordum..farklı cihazlarla farklı işletim sistemleriyle bu sorunu yaşayan binlerce kişi var ve malesef tutarlı bir çözüm bulunamamış..ben de hala sorunu çözemedim..bir de siz yardımcı olun lütfen..napalım? :)

• güncel oğlu güncel
  • telefona res at. sd'yi biçimlendir.

anladığım kadarıyla bunlar çözüm olabilir heralde.
  • Aygıt yöneticisinde bulunan cihaza ait driverları silin her iki cihazı da yeniden başlatıp telefonu öyle bağlayın, bu şekilde birçok kişi sorunu çözebilmekte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu kapalı şekilde bağladım tekrardan yükledi aygıtları ve işlem tamam..anlamadığım pekçok kişi bu sorunu yaşıyor..demekki windows 7 ve 8 de bir problem var.
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    İşletim sisteminden ziyade cihazla ilgili bir problem olması daha muhtemel. Cihazı bilgisayara bağlıyorsunuz sadece 2 dakikalığına çıkarıp tekrar takıyorsunuz malum sorun yaşanabiliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar kişinin telefonunda mı sorun var yani? :) olmaz değil tabi ama bana pc nin usb girişlerinde olan bir hatadan dolayı gibi geliyor.sorun çözüldü zaten,telefonu kapalı şekilde tekrar bağladım sürücüleri yükledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 19 Şubat 2014; 21:36:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nokia 1520 var ve evde xp sp3 kullanıyorum bir türlü bağlanamadım mtp sorunu nasıl çözerim bu sorunu dosya transferi için lazım
  • Aynı hata bende de vardı ne yaptıysam düzelmedi, en sonunda bilgisayarı değiştirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu hortlamış..telefonu satalı yıl oldu :) kimbilir kimin elinde şimdi :)

yukarıda çözümü yazmıştım öyle deneyin düzelmesi ihtimaldir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.