Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 820 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.3' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 1080p | NFC ] (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.231
Cevap
42
Favori
242.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar L820'de İnternete girmeme rağmen Facebook da akış yenilemedi uyarısı alıyorum sebebi ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freedom058 kullanıcısına yanıt
    gerçekten sıfırsa iyi fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: StickyGreen

quote:

Orijinalden alıntı: vwag

quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

Arkadaşlar ürün kliksa da 509 tl + 50 tl world puan var. Ailemdeki bir büyüğün kullanması için alacağım. Benim takıldığım bazı noktalar var. Şimdi bu ürün 2013 yılında çıktı. Rafta kalan bir telefonda batarya sorun çıkarabilir mi ?

Bir diğer konuda orjinal olarak yedek bataryayı nereden temin edebilirim.

Herhangi bir sorun çıkmaz teşhir cihazı almıcaksınız sonuçta ürün kapalı kutu olarak alcaksınız. Fakat 1 sene sonra batarya düşüş yaşanıyor onu söyliyim. Yedek batarya ise N11,Gg Gibi sitelerden bakıp alabilirsiniz.

Cevap için teşekkür ederim. Bir sorum daha olacaktı. Bazı lumialarda zamanla ekranda ikonların gölgeleri kalmaya başlıyormuş. Bu modelde bu sorun var mı ?

hocam o sizin dediğiniz en son plazma tvlerde oluyordu o işler biteli çok oldu

bunu daha önce de duydum.bir kullanıcı yazmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: parmen

hocam fıyat asagıdakı lınkte bakabılırsınız 100 tl banka puanı var 360 tl cıvarına gelıyor bılemedım napsam alsammı acaba
    820 modelı wındowsun yenı versıyonlarını desteklermı bırde foto cekımı nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

quote:

Orijinalden alıntı: parmen

hocam fıyat asagıdakı lınkte bakabılırsınız 100 tl banka puanı var 360 tl cıvarına gelıyor bılemedım napsam alsammı acaba
    820 modelı wındowsun yenı versıyonlarını desteklermı bırde foto cekımı nasıl ?

o zaman süper miş. alabileceğin en mantıklı telefon olur ben 480 e aldım :) w10 destekleyecek miş. fotoğraf hiç çekmedim bilmiyorum :) çeksem de beğenmem çünkü dslr kullanıyorum ;) link nerede göremedim.ben android den geçtim w10u sevdim.nokia nın müzik ve navigasyonu gayet iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parmen -- 1 Mart 2015; 23:07:37 >
  • Herkese merhaba, bende 820 alarak aranıza katıldım.

Telefonu kutusundan çıkartıp wi-fi'ye bağlayınca otomatik güncelleme yapacakmı? ben bunu istemiyorum?
    Çünkü bir kez başım yandı iphone 4s'i ios 6 dan ios 7 ve 8 e güncelleyerek, telefon inanılmaz yavaşladı, istemediğim bir sürü gereksiz özellik telefonu yavaşlattı.

Telefonu kutusundan çıktığı sürüm ile mi kullanayım yoksa son güncellemesine yükleyeyimmi? Telefonun yavaşlamasından korktuğum kadar hiçbirşey yok, ve üreticiler bunu bilerek yapıyor, daha fazla özellik veriyoruz ayağına telefonu eskitip yenisini almaya yönlendiriyorlar.

Son güncellemede telefonun hızı nasıl? İlk aldığınız hızdan düşme varmı?

Teşekkürler.
  • forumlarda daha kimsenin wp hakkında yavaşlamadan şikayet ettiğini okumadım keza benimkinde de yavaşlama olmadı.
    sadece son güncelleme şarjı biraz kastırıyor başka sıkıntısı yok benim için.
  • 820 için denim güncellemesi diğer ülkelerde yayınlanmaya başlamış. Bize de yakında gelir sanırım.
  • dün lumia 820 aldim. fakat internette video izlerken tam ekran modunda sorun var bunu nasil cozebilirim. tam ekran yaptigimda goruntu buyumuyor.
  • Lumia 820 mi 625 mi sizce

• mousekiller kullanıcısına yanıt
    Ram ve kameradan dolayı benim tercihim 820 olurdu.

• Rahatlıkla yükleyin. 8.0'ın 8.1'e göre bir avantajı yok. Herhangi bir yavaşlama vs. olmaz.

• ALARM!
    HER SABAH 07.00 DA 3 KEZ ALARM KURULMUŞ OLUYOR, ÇALIYOR.
    İPTAL EDİYORUM, ERTESİ GÜN YİNE AYNI.
    BİR KAÇ GÜN İPTAL ETMESEM, 6-9 TANE ALARM KURULMUŞ OLUYOR SABAH 7 DE.
    NE YAPMAMIZ LAZIM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StickyGreen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

Arkadaşlar ürün kliksa da 509 tl + 50 tl world puan var. Ailemdeki bir büyüğün kullanması için alacağım. Benim takıldığım bazı noktalar var. Şimdi bu ürün 2013 yılında çıktı. Rafta kalan bir telefonda batarya sorun çıkarabilir mi ?

Bir diğer konuda orjinal olarak yedek bataryayı nereden temin edebilirim.

Herhangi bir sorun çıkmaz teşhir cihazı almıcaksınız sonuçta ürün kapalı kutu olarak alcaksınız. Fakat 1 sene sonra batarya düşüş yaşanıyor onu söyliyim. Yedek batarya ise N11,Gg Gibi sitelerden bakıp alabilirsiniz.

Cevap için teşekkür ederim. Bir sorum daha olacaktı. Bazı lumialarda zamanla ekranda ikonların gölgeleri kalmaya başlıyormuş. Bu modelde bu sorun var mı ?

hocam o sizin dediğiniz en son plazma tvlerde oluyordu o işler biteli çok oldu

LUMİA 620 GİBİ TFT LCD EKRANLI MODELLERDE Mİ OLUYOR ACEBA.

• Bu telefonu alayım diyorum ama sar değeri çok yüksek gibi geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: RobZombie92

Bu telefonu alayım diyorum ama sar değeri çok yüksek gibi geldi.

0.79 W/KG
    BİRAZ YÜKSEK AMA KESİNLİKLE ÇOK YÜKSEK DEĞİL.
    http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_820-4968.php
  • daha yuksek mah batarya bulabilirmiyiz
    ve 630 ile karsılastırırsak hangisi alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mousekiller -- 4 Mart 2015; 17:48:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakalll

hayır sadece senin eklediğin numaraları engelliyor

mesaj engelleme numara gibi olmuyor.bütün bilinmeyen numaraların mesajlarını engelliyor.internet bankası kullanıyorsan banka mesajı da gelmiyor
  • interneti açtığımda ,internet kapalı iken whatsapp dan mesaj aldıysan onun uyarısı gelmiyor.programı açmam lazım,benim bir ayarım mı eksik?
  • 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.