Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 820 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.3' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 1080p | NFC ] (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.231
Cevap
42
Favori
242.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayarlar/Pil kullanımı/kullanım ekranından Whatsapp'ı bul. arka planda çalışamasına izin ver. Pil tasarrufu açıkken bile bu uygulamanın çalışmasına izin ver.
  • Video izlerken, Oyun oynarken şak diye giriş bölümüne atıyor. Böyle sorun yaşayan var mı?
  • Arkadaşlar bu telefonu ilk aldığımda şarji sıfırdı. Ambalaji ilk ben açtım. Bu normal bir durum mu ?
  • vwag V kullanıcısına yanıt
    Kac yillik telefon bitmistir heralde deneyerek bakcaksiniz bende siparis verdim yarin heralde gelir.kullanmaya basladinizmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: derrreci

Kac yillik telefon bitmistir heralde deneyerek bakcaksiniz bende siparis verdim yarin heralde gelir.kullanmaya basladinizmi?

Şarja taktım %4' de idi. Güncellemeleri yapıyorum şuan. =). Telefon daha sonra sahibine teslim edilecek.
    Kendinize almadiniz heralde

hayır değil. büyük ihtimal ile denenmiştir yada teşhirdir.bana da ilk aldığım telefon böyle geldi. arayıp bildirdim hepsiburada dan değiştirdiler.
  • fatihist_sf kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • parmen P kullanıcısına yanıt
    Hocam kutunun sıfır olduğuna eminim. Genpa garanti bandını ve dışındaki genpa poşedini falan ben açtım. Ancak bir soruna rastladım. ekranın içinde bir leke gördüm. Ölü piksel değil telefon kapalıykende gözüküyor. Kullanacak kişi böyle bir şeyi umursamaz ama Geri versem mi ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vwag -- 6 Mart 2015; 0:29:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vwag

Hocam kutunun sıfır olduğuna eminim. Genpa garanti bandını ve dışındaki genpa poşedini falan ben açtım. Ancak bir soruna rastladım. ekranın içinde bir leke gördüm. Ölü piksel değil telefon kapalıykende gözüküyor. Kullanacak kişi böyle bir şeyi umursamaz ama Geri versem mi ki ?

hocam o bantları yeniden yapmak zor değil.hemen yapılıyor. hatta bende denemek için iade ettiğim ürünü sildim batı da güzelce yapıştırdım,anlaşılmıyor.açıkça belli ki ekran bozuk, anladığım kadarı ile piksel sürekli yanık kalıyor. o yüzden iade edilmiştir. asıl kullanacak kişi öyle birşeyi umursar.milletin bozuk malına ben olsam para vermem. zaten 90 dolarlık telefon alıyoruz onu da bozuk almayalşım değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: parmen

quote:

Orijinalden alıntı: vwag

hocam o bantları yeniden yapmak zor değil.hemen yapılıyor. hatta bende denemek için iade ettiğim ürünü sildim batı da güzelce yapıştırdım,anlaşılmıyor.açıkça belli ki ekran bozuk, anladığım kadarı ile piksel sürekli yanık kalıyor. o yüzden iade edilmiştir. asıl kullanacak kişi öyle birşeyi umursar.milletin bozuk malına ben olsam para vermem. zaten 90 dolarlık telefon alıyoruz onu da bozuk almayalşım değil mi?

Leke ölü piksel değil. Telefon kapalı durumda da belli oluyor. Ekran camının altında pembe bir leke. Satıcıyla görüştüm değişim yapacak.

• Arkadaşlar bu uygulamaya basıpta yükleniyor diyip ana ekrana dönme saçmalığı hangi sebepten oluyor ? Whatsapp ve Müziği açarken her seferinde aynı sorunla karşılaşıyorum. 20-25 dk müziği, whatsappı açamadığım oluyor sebebini bilen varmı ?

• CassiusClay54 C kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ağzınıza sağlık. 1 aydır bunu yazıyorum ne destek çıkan ne de karşı çıkan oldu. Aynısı bana da oluyor. Acil bişey olsa sap gibi kalacağız. Uzun zamandır olmuyor ama bi aralar sık oluyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya abi mesaj geliyor, 20 dk cevap atamıyorum böyle birşey yok ya. Müzik dinleyeceğim 20 dk giremiyorum. Wp'yi sonuna kadar savunanlardanım ama canıma tak etti bu durum, nefret etmeye başladım artık :@. Android kasıyor felan 30-40 saniyede giriyor diye laf yapardım, 20 dkda bir uygulama açılmazmı ya...

• quote:

Orijinalden alıntı: cannycvs

Aynen hocam ağzınıza sağlık. 1 aydır bunu yazıyorum ne destek çıkan ne de karşı çıkan oldu. Aynısı bana da oluyor. Acil bişey olsa sap gibi kalacağız. Uzun zamandır olmuyor ama bi aralar sık oluyordu

ilk ne zaman başladı?fabrika ayarlarına döndürmeyi denediniz mi? ben bir aydır kullanıyorum memnunum.sırladıktan sonra da aynı şey oluyorsa servise yollayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Herkese merhaba, bende 820 alarak aranıza katıldım.

Telefonu kutusundan çıkartıp wi-fi'ye bağlayınca otomatik güncelleme yapacakmı? ben bunu istemiyorum?
    Çünkü bir kez başım yandı iphone 4s'i ios 6 dan ios 7 ve 8 e güncelleyerek, telefon inanılmaz yavaşladı, istemediğim bir sürü gereksiz özellik telefonu yavaşlattı.

Telefonu kutusundan çıktığı sürüm ile mi kullanayım yoksa son güncellemesine yükleyeyimmi? Telefonun yavaşlamasından korktuğum kadar hiçbirşey yok, ve üreticiler bunu bilerek yapıyor, daha fazla özellik veriyoruz ayağına telefonu eskitip yenisini almaya yönlendiriyorlar.

Son güncellemede telefonun hızı nasıl? İlk aldığınız hızdan düşme varmı?

Teşekkürler.

güncelleme işi söyle ;telefon un aldığı güncellmeleri teker teker yüklüyorsun.birinci bitiyor kontrol et deyip ikinci sonra üçüncü şeklinde. hız konusunda endişen olmasın etki eden bir güncelleme yok.bunun yanında güncellemeler ile performans iyileştirmeleri ve ek özellikler geliyor.

• CassiusClay54 C kullanıcısına yanıt
    Her işletim sisteminin bir sorunu var Wp'ninde bunlar bazen öyle şeyler oluyorki bazı programlardan çıkınca donuyor anasayfadaki ikonlara tıklayamıyorsun donup kalıyor illaki kapatman lazım veya bataryayı çıkartcaksın. Wp şu anda stabil olmasının tek sebebi hafif bir işeltim sistemine sahip olması zamanla buda hantallaşıcak tabi Microsoft bu şekilde yapmaya doğru giderse.
  • yakında ki marketler otobüs durakları metro istasyonları alışveriş merkezleri okullar gibi önemli yerleri görebileceğim navigasyon önerisi alabilir miyim? daha önce igo navigasyon kullanıyordum. onda sadece yakındaki migros,yakındaki a101 veya metro marketleri görebiliyordum.
  • quote:

yakında ki marketler otobüs durakları metro istasyonları alışveriş merkezleri okullar gibi önemli yerleri görebileceğim navigasyon önerisi alabilir miyim? daha önce igo navigasyon kullanıyordum. onda sadece yakındaki migros,yakındaki a101 veya metro marketleri görebiliyordum.

Here City Lens

• quote:

Orijinalden alıntı: Ön Libero

quote:

yakında ki marketler otobüs durakları metro istasyonları alışveriş merkezleri okullar gibi önemli yerleri görebileceğim navigasyon önerisi alabilir miyim? daha önce igo navigasyon kullanıyordum. onda sadece yakındaki migros,yakındaki a101 veya metro marketleri görebiliyordum.

Here City Lens

onu internet olmadan kullanamıyoruz diye biliyorum. internet olmadan da kullanabileceğim bir program arıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.