Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 820 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.3' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 1080p | NFC ] (294. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.231
Cevap
42
Favori
242.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: derrreci

quote:

Orijinalden alıntı: tlhGS

quote:

Ustatalar n11 de 820 modeli 470tl bwn android kullanicisiyim bu urunu tavsiye edermisiniz windows 10 geldiginde bu urun ne tepki verir sizce donma kasma gibi sorunlar varmi veya yeni guncellemeyle olurmu uzun vade karim icin alacagim zaten fazla bir uygulama yuklemiyecek bilindik uygulamalar oyun yuklemiyecek cevabiniz icin simdiden tesekkur ederim

1 GM RAM olduğu için Windows 10 kasmaz diye düşünüyorum. Telefonun şarj sıkıntısı var, 1650 mAh yetmiyor. Bir de eşiniz selfie çekiyorsa ön kamerası yeterli değil.

Esim tlf nu cok kullanan birisi degil ama net aksama kadar acik kalir.yinede sarj sikintisi oluyormu?oyun oynamaz arada bir face ve candy cras oynar ne dersiniz?s3 mini mi alsam yok bu cihazimi alyim

S3 mini çok eski ve android 4.1 den daha öteye gidemedi. O telefonun işlemcisinin üreticisi Samsung bile değil ve battı. Bu saatten sonra o telefon kesinlikle alınmaz. Lumia 820 ise daha 1 yıl daha güncelleme alacak. Şöyle bir durum da var 1-2 yıl içinde s3 miniye çoğu uygulamaları indiremeyeceksiniz bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: The dark lord

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tlhGS

quote:

Ustatalar n11 de 820 modeli 470tl bwn android kullanicisiyim bu urunu tavsiye edermisiniz windows 10 geldiginde bu urun ne tepki verir sizce donma kasma gibi sorunlar varmi veya yeni guncellemeyle olurmu uzun vade karim icin alacagim zaten fazla bir uygulama yuklemiyecek bilindik uygulamalar oyun yuklemiyecek cevabiniz icin simdiden tesekkur ederim

1 GM RAM olduğu için Windows 10 kasmaz diye düşünüyorum. Telefonun şarj sıkıntısı var, 1650 mAh yetmiyor. Bir de eşiniz selfie çekiyorsa ön kamerası yeterli değil.

Esim tlf nu cok kullanan birisi degil ama net aksama kadar acik kalir.yinede sarj sikintisi oluyormu?oyun oynamaz arada bir face ve candy cras oynar ne dersiniz?s3 mini mi alsam yok bu cihazimi alyim

S3 mini çok eski ve android 4.1 den daha öteye gidemedi. O telefonun işlemcisinin üreticisi Samsung bile değil ve battı. Bu saatten sonra o telefon kesinlikle alınmaz. Lumia 820 ise daha 1 yıl daha güncelleme alacak. Şöyle bir durum da var 1-2 yıl içinde s3 miniye çoğu uygulamaları indiremeyeceksiniz bile.

Samsungun bir ust modeli veya lg nin modellerine bakayim lumia sarz sorunu olan bir cihaz heralde herkes bataryasindan sikayetci cevabiniz icin cok sagolun

• Benim telefonun pili çok hızlı gitmeye başladı acaba batarya tökezlemeyemi başladı nedir akşam şarja koysam 2 saat sonra doluyor hiç dokunmayınca bile 1 gün anca yetmeye başladı. Acaba bataryamı öldü nedir nerdeyse 1.5 sene oldu.
  • Denim bir kaç gün sonra yayınlanabilir. Bazı avrupa ülkelerinde yayınlanmaya başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: The dark lord

Denim bir kaç gün sonra yayınlanabilir. Bazı avrupa ülkelerinde yayınlanmaya başladı

Bazı Avrupa ülkeleri yerini bir çok Avrupa Ülkesi aldı Türkiye kaldı olarak değiştirelim😊

• Bu gun teknosaya gittim nokia 820 sordum satici abi ne yapacaksin nokia yi nokia bitti artik dedi, hatta teshir urunu bir nokia 720 modelini gorebilirmiyim dedim baktim sarzi yok menusunu bile goremedim.Nokiadan vazgectim artik baska modellere bakacagim.kimse kullanmiyor tango uygulamasini bile yukluyemuyorsun.Android modellere bakacagim artik

• Hayir niye eksi veriyorsunuz anlamadim ben basimdan geceni anlattim bana cevap verseniz daha mantikli olurdu

• Ordaki dangalak amcam der tabi sen ona ne bakıyorun net onunde burasıda var oku ogren Turkiyenin derdi her konuda okumadan arastırmadan konusmak ve karsısındakine bunu sanki cok biliyormus gibi anlatmak.Eger paran yeterli degilse al guzel cihazdır yada 4 çekirdekli olanlardan (daha gunceller zira) bak ama seni daha iki sene goturur bu cihaz en az.
  • Arkadaşlar ürün kliksa da 509 tl + 50 tl world puan var. Ailemdeki bir büyüğün kullanması için alacağım. Benim takıldığım bazı noktalar var. Şimdi bu ürün 2013 yılında çıktı. Rafta kalan bir telefonda batarya sorun çıkarabilir mi ?

Bir diğer konuda orjinal olarak yedek bataryayı nereden temin edebilirim.
  • Nette hangisine inanayim birisi cok guzel diyor digeri cöp diyor bende sasirdim

• Bataryası servistende alınır dısardanda getirtiler ben kendim kullanıyorum oyunla aram pek yoktu puzzle turu seyler severim her temel uygulama yuklu tavsiye ederim.Nfc den bluetooth kadar herseyi kullanıyorum.Pili cabuk biter diyenler icinde adamlar bosuna cıkarılabilir pil yapmamıs yedek alırsın durur gerekince takarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vwag

Arkadaşlar ürün kliksa da 509 tl + 50 tl world puan var. Ailemdeki bir büyüğün kullanması için alacağım. Benim takıldığım bazı noktalar var. Şimdi bu ürün 2013 yılında çıktı. Rafta kalan bir telefonda batarya sorun çıkarabilir mi ?

Herhangi bir sorun çıkmaz teşhir cihazı almıcaksınız sonuçta ürün kapalı kutu olarak alcaksınız. Fakat 1 sene sonra batarya düşüş yaşanıyor onu söyliyim. Yedek batarya ise N11,Gg Gibi sitelerden bakıp alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

Arkadaşlar ürün kliksa da 509 tl + 50 tl world puan var. Ailemdeki bir büyüğün kullanması için alacağım. Benim takıldığım bazı noktalar var. Şimdi bu ürün 2013 yılında çıktı. Rafta kalan bir telefonda batarya sorun çıkarabilir mi ?

Herhangi bir sorun çıkmaz teşhir cihazı almıcaksınız sonuçta ürün kapalı kutu olarak alcaksınız. Fakat 1 sene sonra batarya düşüş yaşanıyor onu söyliyim. Yedek batarya ise N11,Gg Gibi sitelerden bakıp alabilirsiniz.

Cevap için teşekkür ederim. Bir sorum daha olacaktı. Bazı lumialarda zamanla ekranda ikonların gölgeleri kalmaya başlıyormuş. Bu modelde bu sorun var mı ?

• vwag V kullanıcısına yanıt
    2 yıldır olmadı öyle bir şey.

• vwag V kullanıcısına yanıt
    Olmadı öyle bir şey bende.
  • magazada uygulaması var sorun olursa indirip çalıştırırsın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

Cevap için teşekkür ederim. Bir sorum daha olacaktı. Bazı lumialarda zamanla ekranda ikonların gölgeleri kalmaya başlıyormuş. Bu modelde bu sorun var mı ?

hocam o sizin dediğiniz en son plazma tvlerde oluyordu o işler biteli çok oldu

• Hocam sizce fiyat nasıl ? 509 tl + 50 hediye çeki + 10 tl avantajix ?
  • quote:

Hocam sizce fiyat nasıl ? 509 tl + 50 hediye çeki + 10 tl avantajix ?

Fiyat iyi zaten genel olarak o fiyattan satılıyor.
  • n11 de sar 820 469 tlye nasil fiyat arkadaslar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.