Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 820 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.3' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 1080p | NFC ] (292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.231
Cevap
42
Favori
242.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kasma takılma yok ama şarj sorunu var. 1650 mAh batarya bu telefona yetmiyor.
    Skype biraz kullandım, pek iyi değildi. Ön kamerası vasat diyebilirim, 0.3 mp sanırım. 1 mp koysalar ölecekler sanki. Selfie falan iğrenç olur.
    Microsoft'un 2017'ye kadar güncelleme desteği var fakat şu an 5 yıl kullanmak için alınacak bir telefon değil, daha yeni modellere bakmanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 11 Şubat 2015; 19:47:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parmen

merhaba

lumia 820 düşünüyorum. telefonu mesajlaşma,konuşma,skyp için kullanacağım.telefonda donma takılma ısınma gibi kronik sorunlar var mı.ön kamerası nasıl?skyp görüşmesi yada selfie çektiğinizde nasıl duruyor.güncelleme olayı nasıl olacak kaç yıl destek veriliyor? bu hariç başka hangi lumia tavsiye edersiniz? 5 yıl kullanmayı düşünüyorum.

Ön kamerası selfie ve skype için yetersiz. Ancak kasma, donma olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlhGS

Kasma takılma yok ama şarj sorunu var. 1650 mAh batarya bu telefona yetmiyor.
    Skype biraz kullandım, pek iyi değildi. Ön kamerası vasat diyebilirim, 0.3 mp sanırım. 1 mp koysalar ölecekler sanki. Selfie falan iğrenç olur.
    Microsoft'un 2017'ye kadar güncelleme desteği var fakat şu an 5 yıl kullanmak için alınacak bir telefon değil, daha yeni modellere bakmanızı öneririm.

0.3 ne yaa :D hiç koyma yani zahmet etmişsin. kamerası düzgün olan 720 di sanırım onda da 512 rem var diye kıllanıyorum.ileride bir güncelleme çıkar,kasar donar falan.
  • parmen P kullanıcısına yanıt
    820, 720 vs. 2012-13 model telefonlar. Dediğim gibi daha yeni modellere yönelin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 11 Şubat 2015; 19:58:04 >
  • mesela
  • parmen P kullanıcısına yanıt
    735, 830, 930, 1020, 1520 mesela.

• quote:

tavsiye için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parmen -- 12 Şubat 2015; 14:35:14 >
  • telefonda performans düşüren bir güncelleme falan var mı?aldığımız gibi en güncel hale getirelim mi? windows platformunda sistem yedeği alabiliyormuyuz? ilk şarj olayı nasıl yapılmalı artık şehir efsanesi oldu bu iş. birde şu kapaklardan nerede bulabilirim?
     [ Nokia Lumia 820 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.3' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 1080p | NFC ]

• quote:

1020 ile 1520'de o zaman diliminde çıkmadımı? Aslında ikiside haladaha güncel telefonlar biri kamera odakli diğeri işlemci ve batarya olarak eskide olsa uzun yıllar götürebilir.
  • Donanımlarından dolayı onları da listeye kattım, 1520 ile 820'yi aynı kefeye koymak anlamsız olur.
  • quote:

Donanımlarından dolayı onları da listeye kattım, 1520 ile 820'yi aynı kefeye koymak anlamsız olur.

Ben 1020 ile 1520 için söyledim 820 hiç aklımda yoktu senin önerine göre devam ettim anlıaycağın.
  • Arkadaşlar telefonunuzda hangi navigasyon programı kullanıyorsunuz ?

İgo---Amigo --Primo bizde çalışmıyor değimi?
  • telefonu bugün aldım.genel olarak güzel telefon, wp uygulamaları bence yeterli seviyede. ama ahize den gelen ses boğuk geliyor bunu düzeltmenin yolu nedir?
  • benim de sesim karşı tarafa boğuk gidiyormuş. neden acaba?
  • Genel bir problem bu durum tüm 820lerde var bazıları düzelmiş diyorlar bazıları ise düzelmedi aynı sorun bendede var sesim karşı tarafa az gidiyor hoporlarden ise genel olarak boğuk gidiyor bu sorunu servise verip çözende var çözemeyende var. Servis işin kolayına kaçıyor yazılım atıp geri gönderiyor şimdi şu var telefonun yan taraflarını iyi bir şekilde silin toz falan en altta küçük bir delik gibi bir yer var telefonu kulağınıza dayayın fakat bastırmayın alt taraf açık kalsın.

Bu şekilde konuşma yaparsanız iyi olabilir.
  • Bende hic bu tip sorun olmadi,yanaginiza iyice yaklastirin konusrken

• quote:

Orijinalden alıntı: farti

Genel bir problem bu durum tüm 820lerde var bazıları düzelmiş diyorlar bazıları ise düzelmedi aynı sorun bendede var sesim karşı tarafa az gidiyor hoporlarden ise genel olarak boğuk gidiyor bu sorunu servise verip çözende var çözemeyende var. Servis işin kolayına kaçıyor yazılım atıp geri gönderiyor şimdi şu var telefonun yan taraflarını iyi bir şekilde silin toz falan en altta küçük bir delik gibi bir yer var telefonu kulağınıza dayayın fakat bastırmayın alt taraf açık kalsın.

Bu şekilde konuşma yaparsanız iyi olabilir.

sesim karşı tarafa iyi gidiyor ama karşı tarafın sesi bana boğuk geliyor.bu yazılımsal mı donanımsal mı? telefon 24 saatlik bile değil toz olayı olamaz sanırım.
  • 720'ye Denim geldi bize hâlâ yok.

• quote:

720'ye Denim geldi bize hâlâ yok.

zamanı belli mi
  • Şarj kapağı kullanan var mı ? Merak ettiğim birkaç soru vardı da?

• 
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.