Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 820 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.3' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 1080p | NFC ] (291. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.231
Cevap
42
Favori
242.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: excitee

quote:

Orijinalden alıntı: Mangal Yürek Darius

quote:

Orijinalden alıntı: excitee

Günaydın hayırlı sabahlar herkese.ustadlar benim sizlere dsnışmak istediğim bir konu var.L820 hakkında bilgi almak istiyordum eşimin elinde L720 var eğerki sizler olur derseniz takas yolu ile L820 almayı düşünüyorum.sizler ne dersiniz yada takas için önerebileceğiniz bir cihaz varmı NOKIA olmak kaydı ile 😊

Ben olsam 720'ye karşılık 820 vermem

Hocam zaten fark vereceğim üzerine söylemeyi unuttum.bu konuyu hallettiğimize göre şimdi ne dersiniz iyi olurmu şarjı ile ilgili bir kaç şey okudum ama normal gibi geldi neticede 0 (sıfır) almayacağım bataryası değiştiği için aşabilirim böyle bir sıkıntıyı.

Batarya sıkıntı olur diyorsanız 535 var 600 liraya hem yeni cihaz güncelleme desteği de var ona da bir bakın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 535 alın bence.
  • Arkadaşlar 500 tl ye wp telefon bakıyorum.
    L525 - 390 TL
    L630 - 450 TL
    L820 - 500 TL

Kafam çok karıştı l820 nin eski telefon olması düşündürüyor ama donanım olarakta 630 dan daha iyi birde 1 gb ramli 525 var 390 lira baya uygun bir fiyat wp kullanıcıları yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Popcorn Playa

Arkadaşlar 500 tl ye wp telefon bakıyorum.
    L525 - 390 TL
    L630 - 450 TL
    L820 - 500 TL

Kafam çok karıştı l820 nin eski telefon olması düşündürüyor ama donanım olarakta 630 dan daha iyi birde 1 gb ramli 525 var 390 lira baya uygun bir fiyat wp kullanıcıları yardımcı olursa sevinirim.

O üçü arasında 820 açık ara önde fakat 600 liraya 535 düşündürüyor...

• quote:

quote:

L525 - 390 TL
    L630 - 450 TL
    L820 - 500 TL

Eski seriden olması dezavantaj değilmi sence ayrıca sarjı problemli diyorlar
  • quote:

quote:

quote:

L525 - 390 TL
    L630 - 450 TL
    L820 - 500 TL

Eski seriden olması dezavantaj değilmi sence ayrıca sarjı problemli diyorlar

Şarjı problemli ama 1 günü rahat çıkarıyor ve 500 liraya gerek performans gerek kamera bakımından daha iyi bir seçenek yok bence

• TELEFONU SATILIK OLAN VAR MI

• Sıfırı 500 tl zaten riske girmen gereksiz.

• fatihist_sf kullanıcısına yanıt
    Hocam limit 300

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginç telefon umarım wp 10 çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piskopatzencefil

İlginç telefon umarım wp 10 çıkar.

Su Ana kadarki tüm kaynaklarda 820 yok o yüzden eğer bunlara bakarsak biraz zor Wp10 alması fakat belli olmaz.

Microsoft tüm Lamia cihazları alıcak demişti en azından alıt diye tahmin ediyorum. Birde 1gb ramin altı almayacak kesin olarak bu yönde nde avantajı var.

• Nerenden sallıyorsun bunları gece iyi uyumadın sanırım :) hepsi alıcak W10 hele 820 en basta alıcak , alt profildekiler aynı denim gibi bazı donanım farklarından kısıtlı alıcak o kadar.
  • Arkadaşlar telefonu yeni edindim. Güncellemeden önce videoları şu şekilde izliyordum:

Ancak 8.1 ile birlikte videolar bu şekilde açılmıyor. Mesela Dizipub adlı siteden video izlemeye çalışırken sitenin kendi oynatıcısını kullanıyor.
    Nasıl hallederiz bu sorunu ?
  • Arkadaşlar bende L820 almayı düşünüyorum. Yalnız bazı çekincelerim var.
    1 - Elimde şu an İ4 var ve artık yeni sürümleri desteklemiyor : okuduğuma göre Win10 geliyormuş L810 bu sürümü desteklermi.
    2 - Sıfırları Win 8 ile geliyor. Win 8.1 e güncellediğimizde sorunlar çıkıyormu.
    3- En önemli sorum bu bende 2 küçük canavar veslet var ve bende çok iyi bir kullanıcı sayılmam. İ4 sağlamlık konusnda mükemmel L820 de ekran gorilla glass değilmiş çok orun olur mu?
  • Cama koruyucular var artık bıcak bile cizemiyor,w10 alıcak cocuk ,odası var ama elinden duserse veletlerin ona karısmam :) w8.1 illaki yukle gercek degerini gorursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Nerenden sallıyorsun bunları gece iyi uyumadın sanırım :) hepsi alıcak W10 hele 820 en basta alıcak , alt profildekiler aynı denim gibi bazı donanım farklarından kısıtlı alıcak o kadar.

Ne diye sallıcam bu zamana kadar hep salladımmı sen bence yazdıklarıma iyi bak ben alır diyorum fakat tüm Lumia cihazları alıcaktı normalde ben onu desteklemiyorum tabiki bir şüphe var. Donanım haberdede söylendi zaten mobilite programında burda en önemlisi ram vede dahili bellek olayı bunda Chris Webberin dediği şey bu.

Bir kere ne en başta alıcak 2gb ramli cihazlar varken bizimkisi nasıl en başta alıyor 1520,930 gibi vs cihazlar baştan alırlar.
  • Sen bence biraz daha oku öğren sonra başkalarının dediklerini yorumlarsın.Evet hepsi alıcak dert etme sen almazsa yazarsın yine burda, sadece bazı özellikler donanım kısıtlarından dolayı olmayacak o kadar ram falan sorun degil optimize ediliyor, oyunlar nasıl oluyorsa merak etme sen oraları daha dune kadar elmada 512 ile gidiyordu sen robot ile karıştırma bu cihazları.
  • 2 senedir l820 kullanıyorum telefondan memnunum ama bi kaç haftadır kendi kendine kapanıp açılmaya başladı. Yere düşmelerden dolayı arka kapakta köşelerde kırılmalar mevcut. Belki bundan dolayıdır dedim bataryanın üstüne kağıt sıkıştırdım garantiye alıyım dedim bide siyah bantla yapıştırdım bataryayı kasaya. Yinede sıkıntı devam ediyo var mı böyle bi sorunla karşılaşan?

• sekoman92 S kullanıcısına yanıt
    2 sene boyunca ikinci telefon olarak ama aktif bir şekilde 820 kullandım. Hor kullanmama dayanamayıp 2 sene bittiği hafta ekranı kırdım:) Yani demem o ki 2 sene kullandıysanız güzel bir süre. Şahsen ekranı kırılmasa en az bir sene daha kullanmayı planlıyordum. Siz de bir süre daha kullanmak isterseniz bence resmi yetkili servisine bir götürün. Belki az masrafla kurtulur.Belki garantisi bile vardır. 820 güzel cihaz zira.
  • merhaba

lumia 820 düşünüyorum. telefonu mesajlaşma,konuşma,skyp için kullanacağım.telefonda donma takılma ısınma gibi kronik sorunlar var mı.ön kamerası nasıl?skyp görüşmesi yada selfie çektiğinizde nasıl duruyor.güncelleme olayı nasıl olacak kaç yıl destek veriliyor? bu hariç başka hangi lumia tavsiye edersiniz? 5 yıl kullanmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parmen -- 11 Şubat 2015; 19:38:32 >
  • 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.