Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 820 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.3' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 1080p | NFC ] (289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.231
Cevap
42
Favori
242.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: geryeon

3g ya da 2g full açık 2.5 saat ekran süresi alabilir miyim?
    quote:

Orijinalden alinti: geryeon

3g ya da 2g full açik 2.5 saat ekran süresi alabilir miyim?

Bunda ekran süresi diye bir olay yok kullanym var oda zaten Pil tasarrufunda yazyyor ama normal ne kadar kullandy?yn de?il. Ama bir kronometre ile kullanymda bunu yapabilirsiniz ben 2g hiç kullanmadym çünkü i?kence oluyor ben hemen bir ?eye bakycaksam bakyp hemen çykyyorum.

3g'de yo?un bir kullanymda ama 2. saati görüyor. Tabi %100'den aldy?yn bu sürede kullanymda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

Bunda ekran süresi diye bir olay yok kullanym var oda zaten Pil tasarrufunda yazyyor ama normal ne kadar kullandy?yn de?il. Ama bir kronometre ile kullanymda bunu yapabilirsiniz ben 2g hiç kullanmadym çünkü i?kence oluyor ben hemen bir ?eye bakycaksam bakyp hemen çykyyorum.

3g'de yo?un bir kullanymda ama 2. saati görüyor. Tabi %100'den aldy?yn bu sürede kullanymda.

tesekkur cevap icin. su an optimus g kullaniyorum 2100 mah batarya var. sabahtan aksama kadar 3g acik idare ediyorum. cok para vermeden yeni bir telefona ihtiyacim var. sadece watsup kullanip fotumda geziyorum. lumia 820 yi cok begendim sadece pilden yana cekincem var. hala arastiriyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

tesekkur cevap icin. su an optimus g kullaniyorum 2100 mah batarya var. sabahtan aksama kadar 3g acik idare ediyorum. cok para vermeden yeni bir telefona ihtiyacim var. sadece watsup kullanip fotumda geziyorum. lumia 820 yi cok begendim sadece pilden yana cekincem var. hala arastiriyorum.

Pil sıkıntı olabilir ayrıca Internet Explorer'da çok şarj götürüyor batarya konusunda 1320 başarılı bir modeldir

• hepsiburada'da 499 TL şuanda telefon. Bir kaç gün içinde iki adet almayı düşünüyorum. Telefonda moda, güncel takıntımız yok. Konuşma, mesaj ve çok nadiren whatsapp... Andorid'den fena halde sıkıldım ve soğudum. Başlıkta tam iki sene önceki mesajlara baktım, telefonun fiyatı 1200TL'miş. Fiyat şuan çok uygun görünüyor. En basit tuşlu, kendi işletim sistemi olan dandik telefonlar bile 350'den başlıyor artık. Sizce bu telefon bu fiyata alınır mı? Batarya büyük sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mangal Yürek Darius

quote:

quote:

quote:

Pil sıkıntı olabilir ayrıca Internet Explorer'da çok şarj götürüyor batarya konusunda 1320 başarılı bir modeldir

teşekkürler hocam en fazla 4.7 ekran kullanabiliyorum yoksa şu an 1320 den yazardım mesajı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sred

hepsiburada'da 499 TL şuanda telefon. Bir kaç gün içinde iki adet almayı düşünüyorum. Telefonda moda, güncel takıntımız yok. Konuşma, mesaj ve çok nadiren whatsapp... Andorid'den fena halde sıkıldım ve soğudum. Başlıkta tam iki sene önceki mesajlara baktım, telefonun fiyatı 1200TL'miş. Fiyat şuan çok uygun görünüyor. En basit tuşlu, kendi işletim sistemi olan dandik telefonlar bile 350'den başlıyor artık. Sizce bu telefon bu fiyata alınır mı? Batarya büyük sorun olur mu?

Bu fiyata daha iyi bir cihaz alamazsın hocam söylediklerini hayli hayli yapar.

• quote:

hepsiburada'da 499 TL şuanda telefon. Bir kaç gün içinde iki adet almayı düşünüyorum. Telefonda moda, güncel takıntımız yok. Konuşma, mesaj ve çok nadiren whatsapp... Andorid'den fena halde sıkıldım ve soğudum. Başlıkta tam iki sene önceki mesajlara baktım, telefonun fiyatı 1200TL'miş. Fiyat şuan çok uygun görünüyor. En basit tuşlu, kendi işletim sistemi olan dandik telefonlar bile 350'den başlıyor artık. Sizce bu telefon bu fiyata alınır mı? Batarya büyük sorun olur mu?

Mutlaka alın, değeri 500 TL olan bir cihaz kesinlikle değil.
  • Arkadaşlar telefonuma 8.1 güncellemesi yaptıktan sonra alttaki dokunmatik tuşların ışıklandırması gitti artık hiç yanmıyor. Pil tasarruf modunda olmamasına rağmen çalışmıyor. Varmı bir çözüm yada çaresi.
  • carl zeiss kısmında kılcal çizikler oluştu. masaya koymamak lazım
  • S. A. Arkadaşlar lumia serisinden sırasıyla 620,520,925 kullandım.çok sık değiştiren birisi Olduğum için(yılda 20 kadar)biraz deneyip iOS veya Android e geçtim.dolayasıyla çöl fazla fikir sahibi değilim.fakat kullandığım zaman ihtiyacım uygulamaların hepsini bulmama rağmen özellikle Facebook uygulamasının İngilizce olması ve bildirimlerden haberdar olmak için uygulamayı açmak zorunda kalmam rahatsız etmişti Windows yazılımı konusunda olumsuz düşünmeme sebep olmuştu.şimdi eşimin telefonu bozulunca yeni telefon arayışına girdim ve 500 lira civarı daki bütçemizle 820 dikkatimizi çekti.bu Sıkıntılar Windows platformunda halen devam ediyor mu yoksa 8.1 güncellemesinden sonra gelişme oldu mu Kullanım kolaylığı bakımından.eşimin kullandığı telefon lg optimus vu .androidlerin genelindeki iki ay kullanınca şişme takılma ve donmaları Sıkça yaşıyor ve nesi var bu telefonun yine sorusuyla sık sık muhattap oluyorum:)çok seri kullanmak istiyor ve bende androidlerin sıkıştırmaya gelmeyeceğini anlatamıyorum:)Windows telefonların stabillik konusunda iosla yarışacak kadar iyi olduğunu düşünüyorum.beni düşündüren konu Facebook vb.uygulamalardaki bildirim sorunu rahatsızlık veririm ve androidlerin uygulamalarının büyün Özellikleri Windows uygulamalarındada kırpılmadan sunuluyor mu?özellikle uzun süre kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.

• Teşekkür ederim cevaplar için. Dün ödemesini yaptım. şuan kargoda iki adet 820. Here Drive ve Here Maps uygulamalarını inceledim biraz. Henüz kullanma şansım olmaddı ama çok hoşuma gitti gördüğüm kadarıyla. Symbian zamanlarıda n73 ve n79 telefonlarımda garmin yazılımını kullanırdım. Onlardan çok daha pratik ve kapsamlı görünüyor.
  • quote:

Teşekkür ederim cevaplar için. Dün ödemesini yaptım. şuan kargoda iki adet 820. Here Drive ve Here Maps uygulamalarını inceledim biraz. Henüz kullanma şansım olmaddı ama çok hoşuma gitti gördüğüm kadarıyla. Symbian zamanlarıda n73 ve n79 telefonlarımda garmin yazılımını kullanırdım. Onlardan çok daha pratik ve kapsamlı görünüyor.

İki uygulamada çok güzel ben çok faydasını gördüm, güle güle kullanın.
  • Kuseyr kullanıcısına yanıt
    1.5 yıldır kullanıyorum. Pil eskidiği için artık 1 günü tamamlayamadığı oluyor. Wp 8.1 güncellemesi sonrası internet explorer daha fazla şarj yiyor (tabi ki 3g nin payı var). Telefon wifide ise tamamlar merak etmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu telefonun lumia 720 den artıları eksileri nelerdir? Ram ve işlemci daha kötü ama bir lumia 520 kullanıcısı olarak bunların çok önemli olmadığını biliyorum.

• Almak isteyeneler düşünmeden alsınlar bu fiyata bundan daha iyisi yok.W10 ilede son noktaya gelicek telefon, parasının değerini bilen ve yuksek performans isteyenler kaçırmasın.Bildirim sorunlarıda yok.
  • Bizim telefonların sar değerleri kaçtı bu arada tam olarak.? Genel olarak her yerde farklı yazabiliyor.

• quote:

Bizim telefonların sar değerleri kaçtı bu arada tam olarak.? Genel olarak her yerde farklı yazabiliyor.

499 TL ye gönül rahatlığı ile bulabilir alabilir ve kullanabilirsiniz. N11 örnek
  • quote:

Orijinalden alıntı: aderinkaya

quote:

Bizim telefonların sar değerleri kaçtı bu arada tam olarak.? Genel olarak her yerde farklı yazabiliyor.

499 TL ye gönül rahatlığı ile bulabilir alabilir ve kullanabilirsiniz. N11 örnek

Yanlış yazdın herhalde mevcut olan telefonu neden tekrardan alıyım.

• Denim gelmedi hala

• quote:

Orijinalden alıntı: mkaandngz

Denim gelmedi hala

1 yıl sonra gelir herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.