Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 820 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.3' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 1080p | NFC ] (288. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.231
Cevap
42
Favori
242.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iMonster

Nokia Lumia 830 modeli 930'dan bariz daha iyi bir model.

Nasıl daha iyi bir model tasarım olarakmı? Donanım olarak dersen zaten arada fark var çünkü kameradada 930 bariz önde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

Orijinalden alıntı: iMonster

Nokia Lumia 830 modeli 930'dan bariz daha iyi bir model.

Nasıl daha iyi bir model tasarım olarakmı? Donanım olarak dersen zaten arada fark var çünkü kameradada 930 bariz önde.

Hafıza olarak iyi hocam.
  • İnsanlar bir takım sıkıntılardan bahsetmiş. Ben tam olarak 2 yıl afedersiniz eşşek gibi kullandım cihazı. İlk zamanlar işletim sistemi biraz sıkıntıydı ancak tamamen stabil hale getirildi. benim ya bir ya iki kere sıkıntım olmuştur. O da dönüp baktığım zaman hata genelde bende olmuştur. İnsanlar halen alınır mı diye soruyor. Evet alınır arkadaşlar. Alınmaz diyen insanlar 500 liraya ne alacaklar merak ediyorum. Bazıları güncelleme gelir mi diyor. Microsoft söz verdi gelecek. Ortada bir yalan varsa ben onların yalancısıyım.Zaten donanım olarak gelmemesi için bir neden yok.Ancak Windows 10 gelmesi 1 yılı bulur. Windows 10 un update 1 i bir yılı bulur. Yani 2 yıl kullanırsınız. Ama 2 yıla kim öle kim kala.:) Zaten çoktan yeni telefon almış olursunuz. Almak isteyene tavsiye ederim. Camı gorilla değil ama bence gorilla dan daha iyi. 2 sene boyunca 100 kere düştü elimden en sonunda kırıldı ve emekli ettim ürünü. Ben ekrana naylon bile çekmem. Nefret ediyorum öyle şeylerden. Şarj ömrü konusunda bekleme ömrü çok iyi onu diyebilirim. Ancak ister istemez kullanımda 1 gün. Ben interneti fazla açmadığım az bir kullanım senaryosunda 2 tam günü çıkarıyordum. Ancak interneti müziği navigasyonu tam kullanıyım derseniz hemen hemen bütün rakipleri size 1 günlük kullanım sağlar. Bu fiyata daha uzun ömür veren yoktur varsa bile ya bir ya iki tanedir:)

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

İnsanlar bir takım sıkıntılardan bahsetmiş. Ben tam olarak 2 yıl afedersiniz eşşek gibi kullandım cihazı. İlk zamanlar işletim sistemi biraz sıkıntıydı ancak tamamen stabil hale getirildi. benim ya bir ya iki kere sıkıntım olmuştur. O da dönüp baktığım zaman hata genelde bende olmuştur. İnsanlar halen alınır mı diye soruyor. Evet alınır arkadaşlar. Alınmaz diyen insanlar 500 liraya ne alacaklar merak ediyorum. Bazıları güncelleme gelir mi diyor. Microsoft söz verdi gelecek. Ortada bir yalan varsa ben onların yalancısıyım.Zaten donanım olarak gelmemesi için bir neden yok.Ancak Windows 10 gelmesi 1 yılı bulur. Windows 10 un update 1 i bir yılı bulur. Yani 2 yıl kullanırsınız. Ama 2 yıla kim öle kim kala.:) Zaten çoktan yeni telefon almış olursunuz. Almak isteyene tavsiye ederim. Camı gorilla değil ama bence gorilla dan daha iyi. 2 sene boyunca 100 kere düştü elimden en sonunda kırıldı ve emekli ettim ürünü. Ben ekrana naylon bile çekmem. Nefret ediyorum öyle şeylerden. Şarj ömrü konusunda bekleme ömrü çok iyi onu diyebilirim. Ancak ister istemez kullanımda 1 gün. Ben interneti fazla açmadığım az bir kullanım senaryosunda 2 tam günü çıkarıyordum. Ancak interneti müziği navigasyonu tam kullanıyım derseniz hemen hemen bütün rakipleri size 1 günlük kullanım sağlar. Bu fiyata daha uzun ömür veren yoktur varsa bile ya bir ya iki tanedir:)

O kadar da değil bence pil ömrü :) tamam çokta kötü değil... ama şu var arkadaşlar unutmayalım ki kesinlikle wp androidi döver. şimdiye kadar android kullanan ve wp'ye laf edenlere direk al kardeş 2 gün kullan gel dedim... Ve %90'ı oha bu ne lan canavar mı bu ne oluyor dediler alınır mı? kesinlikle... ben telefonu düşüre düşüre bi hal ettim daha kapanıpta bi defa açılmadı... android gibi donma kasma yapmadı... iphone gibi her boka para vermedim/eğilmedi/şekli şuklu yerinde :) bataryası tamam günü zor kurtarıyor ama 3G daima açık bol bol internet ve müzik dinliyorum( müzik olayı internetten zaten) günün %75lik kısmında benimle

• poseydonsss kullanıcısına yanıt
    Bu cihazının şarjı berbattır. 2,5 senedir kullanıyorum. Diğer özelliklerini seviyorum sıkıntım yok ama şarj konusu berbat. Öğrenciyim, whatsapp, twitter ve müzik uygulamalarını sık kullanıyorum. Günde 2 şarj yapıyorum. 8.1den önce şarj yine iyi idare ediyordu ama bu güncelleme mahvetti şarjı. Umarım şarj denim ile düzelir. Bir de şu surduruluyor,yükleniyor yazısı... Başka da,bişey istemem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseydonsss

quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

İnsanlar bir takım sıkıntılardan bahsetmiş. Ben tam olarak 2 yıl afedersiniz eşşek gibi kullandım cihazı. İlk zamanlar işletim sistemi biraz sıkıntıydı ancak tamamen stabil hale getirildi. benim ya bir ya iki kere sıkıntım olmuştur. O da dönüp baktığım zaman hata genelde bende olmuştur. İnsanlar halen alınır mı diye soruyor. Evet alınır arkadaşlar. Alınmaz diyen insanlar 500 liraya ne alacaklar merak ediyorum. Bazıları güncelleme gelir mi diyor. Microsoft söz verdi gelecek. Ortada bir yalan varsa ben onların yalancısıyım.Zaten donanım olarak gelmemesi için bir neden yok.Ancak Windows 10 gelmesi 1 yılı bulur. Windows 10 un update 1 i bir yılı bulur. Yani 2 yıl kullanırsınız. Ama 2 yıla kim öle kim kala.:) Zaten çoktan yeni telefon almış olursunuz. Almak isteyene tavsiye ederim. Camı gorilla değil ama bence gorilla dan daha iyi. 2 sene boyunca 100 kere düştü elimden en sonunda kırıldı ve emekli ettim ürünü. Ben ekrana naylon bile çekmem. Nefret ediyorum öyle şeylerden. Şarj ömrü konusunda bekleme ömrü çok iyi onu diyebilirim. Ancak ister istemez kullanımda 1 gün. Ben interneti fazla açmadığım az bir kullanım senaryosunda 2 tam günü çıkarıyordum. Ancak interneti müziği navigasyonu tam kullanıyım derseniz hemen hemen bütün rakipleri size 1 günlük kullanım sağlar. Bu fiyata daha uzun ömür veren yoktur varsa bile ya bir ya iki tanedir:)

O kadar da değil bence pil ömrü :) tamam çokta kötü değil... ama şu var arkadaşlar unutmayalım ki kesinlikle wp androidi döver. şimdiye kadar android kullanan ve wp'ye laf edenlere direk al kardeş 2 gün kullan gel dedim... Ve %90'ı oha bu ne lan canavar mı bu ne oluyor dediler alınır mı? kesinlikle... ben telefonu düşüre düşüre bi hal ettim daha kapanıpta bi defa açılmadı... android gibi donma kasma yapmadı... iphone gibi her boka para vermedim/eğilmedi/şekli şuklu yerinde :) bataryası tamam günü zor kurtarıyor ama 3G daima açık bol bol internet ve müzik dinliyorum( müzik olayı internetten zaten) günün %75lik kısmında benimle

Telefonun bekleme süresi ne bir şey demem fakat normalde bu telefonun şarjı gerçekten kötü önceden yine idare ediyordu şimdi artık oda yok her güncellemede daha sıkıntılı oluyor.

Bana göre diğer özellikleri yönünde iyi olabilir fakat şarj konusunda gerçekten kötü. Sesin karşı tarafa az gitmesi tarzı bir sorunda var bu açıkcası bir sıkıntı fazla önemli olmasa bile. Tabi artık alıştık bu duruma.

• bizim piller de öldü farkındaysanız, windows un versiyonuyla bu kadar alakalı olduğunu sanmıyorum pil ömrünün. ne de olsa herkes neredeyse 2 senedir kullanıyor pil mi dayanır
  • hızlıal'dan, BKM ekspress indirimi ile 444 liraya aldım, yarın elimde olur inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

bizim piller de öldü farkındaysanız, windows un versiyonuyla bu kadar alakalı olduğunu sanmıyorum pil ömrünün. ne de olsa herkes neredeyse 2 senedir kullanıyor pil mi dayanır

Sistem ile kesinlikle alakası var, 8.1'den sonra şarj performansı iyice düştü. Özellikle IE feci şekilde şarj yiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlhGS

quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

bizim piller de öldü farkındaysanız, windows un versiyonuyla bu kadar alakalı olduğunu sanmıyorum pil ömrünün. ne de olsa herkes neredeyse 2 senedir kullanıyor pil mi dayanır

Sistem ile kesinlikle alakası var, 8.1'den sonra şarj performansı iyice düştü. Özellikle IE feci şekilde şarj yiyor.

benimki durduğu yerde de yiyor artık. hergün şarj etmiş olsak gene bi 500 şarj yemiştir belki daha fazla. pil performansı düşmesi normal
  • Odysseus348 O kullanıcısına yanıt
    O açıdan bakarsak haklısın. Benimki de geceleri bekleme halindeyken en az %10 yiyor. Bazen 20'yi buluyor.
  • bu telefonu 1 yıldan fazla süredir kullanan var mı?

1 yıllık kullanım sonunda telefonun şarjı rahat bir şekilde 1 günü çıkarıyormu ve telefonda kasmalar donmalar oluyormu onu merak ediyorum.

• Kuseyr kullanıcısına yanıt
    15 aydır kullanıyorum. Kasma falan yok da aktif kullanımda iki bataryayla bir gün rahat götürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 7 Ocak 2015; 15:58:47 >
  • 2 batarya derken hocam?

• Kuseyr kullanıcısına yanıt
    Yanımda yedek batarya taşıyorum.

• istanbul bayrampaşadaki ent nokia servisi nasıldır bilen var mı? dün oraya verdim benim 820 yi ahizesi cızırdıyordu
  • Anladım hocam. Teşekkürler cevap için

• N11 Den Bende 1 adet Siyah Sipariş verdim . Sorularim olacak Kulaklik Sesi nasil Guzel net cikiyormu ?
  • FurkanKizil kullanıcısına yanıt
    bass ağırlıklı müzikler seviyorsan basslar beklenmedik derecede şahane. ama jazz olsun, klasik müzik olsun, hafif müzikler dinlenmez.
  • 3g ya da 2g full açık 2.5 saat ekran süresi alabilir miyim?

• 
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.