Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 820 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.3' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 1080p | NFC ] (290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.231
Cevap
42
Favori
242.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: farti

quote:

Orijinalden alıntı: mkaandngz

Denim gelmedi hala

1 yıl sonra gelir herhalde.

yaw bi git
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decomplier

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mkaandngz

Denim gelmedi hala

1 yıl sonra gelir herhalde.

yaw bi git

Denim gelene kadar W10 önizleme sürümu gelcek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Babama aldım inşallah memnun kalır. Bu telefon için önerebileceğiniz deri bir kılıf var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

Babama aldım inşallah memnun kalır. Bu telefon için önerebileceğiniz deri bir kılıf var mı?

Klasik kapaklı kılıflar var internetten bakın fazla da kılıf seçeneği yok zaten

• quote:

Bizim telefonların sar değerleri kaçtı bu arada tam olarak.? Genel olarak her yerde farklı yazabiliyor.

Cevabı resimdedir

• Teşekkürler sağolasın. Bende bunu arıyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: The dark lord

quote:

Bizim telefonların sar değerleri kaçtı bu arada tam olarak.? Genel olarak her yerde farklı yazabiliyor.

Cevabı resimdedir

http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_820-4968.php

Gsmarenada 1.37 gibi absürd bir rakam var. Bunun yüzünden bir an değiştirmeyi bile düşünmüştüm.

Bu arada telefonumu garantiye verdim rekor gibi bir sürede tam "1" gün içinde geri aldım Ekranın sol üstü beyazlaşmıştı. Doraas garantisi olanlara İzmir Çankaya Teleservice'i önerebilirim.

• İE baya şarj yiyor arkadaşlar. UC Browser kullanıyorum uzun zamandır. Fark büyük. Tabi UC'nin en büyük eksisi forumlardaki yazılarda sapıtıyor. Türkçe karakteri desteklemiyor.
  • Nokia Lumia 820'ye uygun yüksek amperli pil kullanan var mı? İnternetten güvenli, nitelikli patlama, çatlama riski olmayan bir pil bulabilir miyiz, bir de, alınacak pilin amper sınırı en çok ne kadar olmalı?
  • arkadaslar en uygun lcd ekran nerden temin edebilirim bi bilgisi olan varsa bana yardimci olabilirmi?
    iyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonu babama aldım ama şarjı çok kotu. Adam internet kullanmıyor,işyerinde wifi de yok, sadece konuşmuş ve hiç bir multimedya aracını kullanmamış. Bir gün geçmiş tam ve eve geldiğinde %38 kalmış. Bir problem mi var? Edgede bile problem çıkar internetsiz boyleyse. İade etmeyi düşünüyorum, sizden haber bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmg02 -- 22 Ocak 2015; 19:48:59 >

• Yeni telde normal ayrıca arka plan uygulamaları kapa birde cekmeyen yerde kaldı ise tel su gibi gider pili.Hattın avea ise sorunlu zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Yeni telde normal ayrıca arka plan uygulamaları kapa birde cekmeyen yerde kaldı ise tel su gibi gider pili.Hattın avea ise sorunlu zaten.

Hat vodafone arka planda uygulama yoktu hiç, uygulama açmamış çünkü. Pil korumayı kapattım bide öyle deneyeceğim

• arka plan renginiz beyaz, onu siyaha çevirin. amoled ekranlarda pil farkeder
  • Arkadaşlar bi açıklama yapılmış galiba her cihaz win 10 u alamayabilirmiş yada bazı özellikleri desteklemeye bilirmiş, bunların arasında bizim cihazın olabileceğini duşundum.
    Kaynak: Webtekno

• arkadaslar lumia 820 ekranim yere dusunce patladi ucuz ekran nerden temin edebilirim bana yardimci olabilirmisiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın hayırlı sabahlar herkese.ustadlar benim sizlere dsnışmak istediÄŸim bir konu var.L820 hakkında bilgi almak istiyordum eÅŸimin elinde L720 var eÄŸerki sizler olur derseniz takas yolu ile L820 almayı düşünüyorum.sizler ne dersiniz yada takas için önerebileceÄŸiniz bir cihaz varmı NOKIA olmak kaydı ile 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: excitee

Günaydın hayırlı sabahlar herkese.ustadlar benim sizlere dsnışmak istediğim bir konu var.L820 hakkında bilgi almak istiyordum eşimin elinde L720 var eğerki sizler olur derseniz takas yolu ile L820 almayı düşünüyorum.sizler ne dersiniz yada takas için önerebileceğiniz bir cihaz varmı NOKIA olmak kaydı ile 😊

Ben olsam 720'ye karşılık 820 vermem

• quote:

Orijinalden alıntı: Mangal Yürek Darius

quote:

Orijinalden alıntı: excitee

Günaydın hayırlı sabahlar herkese.ustadlar benim sizlere dsnışmak istediğim bir konu var.L820 hakkında bilgi almak istiyordum eşimin elinde L720 var eğerki sizler olur derseniz takas yolu ile L820 almayı düşünüyorum.sizler ne dersiniz yada takas için önerebileceğiniz bir cihaz varmı NOKIA olmak kaydı ile 😊

Ben olsam 720'ye karşılık 820 vermem

Hocam zaten fark vereceğim üzerine söylemeyi unuttum.bu konuyu hallettiğimize göre şimdi ne dersiniz iyi olurmu şarjı ile ilgili bir kaç şey okudum ama normal gibi geldi neticede 0 (sıfır) almayacağım bataryası değiştiği için aşabilirim böyle bir sıkıntıyı.

• 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.