Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 820 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.3' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 1080p | NFC ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.231
Cevap
42
Favori
242.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihaz sahiplerinden bende örnek photo ve kullanılabilirlik hakkında bilgiler bekliyorum.
  • 820' yalan oldu herhalde

• bakalım alan olsada sorularımızı cevaplasa

• Yurt dışında telofunu alan bir kişiden izlenimleri bekliyoruz.
  • bekleyenlere müjde , birkaç sitede 1211TL olarak satışa sunulmuş az önce gördüm
  • 21 aralik kesin cikis tarihi bakalim 920 gibi bol bol satar insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy1907

bekleyenlere müjde , birkaç sitede 1211TL olarak satışa sunulmuş az önce gördüm

O siteler hangisi,garanti varmı ve yinemi 920 gibi sadece Turkcell satacak,bari bu sefer Avea girsin devreye diyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: deren05

quote:

Orijinalden alıntı: muzzy1907

bekleyenlere müjde , birkaç sitede 1211TL olarak satışa sunulmuş az önce gördüm

O siteler hangisi,garanti varmı ve yinemi 920 gibi sadece Turkcell satacak,bari bu sefer Avea girsin devreye diyorum..

Arkadaşın bahsettiği siteleri bende merak ettim açıkçası ama sanmıyorum o fiyattan çıkacağını. Ayrıca L820 Turkcell veya diğer operatörlerin tekelinde olmayacak. Vatan, electroworld, bimeks gibi teknoloji mağazalarında ön sipariş alınmaya başladı ve 25 aralıkta stoklara girecek. Lansman tarihi 21 aralıkta olmasına karşın cihaza 25 aralıkta sahip olacağız yani..
  • 820 şu anda Vatan internette 1135 TL'den indirimli ön siparişte. benim gibi 920 almaktan vaz geçenler düşünebilir.
  • Arkadaslar telefona baktigimizda 920den farkli az bir seyler goruyoruz. Ama inceledikce hakkaten 920 cok funksionel ve dayanikli. Gorilla Glass-da buyuk farklardan bir tanesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ios_apple

Arkadaslar telefona baktigimizda 920den farkli az bir seyler goruyoruz. Ama inceledikce hakkaten 920 cok funksionel ve dayanikli. Gorilla Glass-da buyuk farklardan bir tanesi.

vatanın sitesinde yok öyle bir ilan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinqSaber

quote:

Arkadaslar telefona baktigimizda 920den farkli az bir seyler goruyoruz. Ama inceledikce hakkaten 920 cok funksionel ve dayanikli. Gorilla Glass-da buyuk farklardan bir tanesi.

ne ilan ? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cosica

820 şu anda Vatan internette 1135 TL'den indirimli ön siparişte. benim gibi 920 almaktan vaz geçenler düşünebilir.

hani ner de yok öyle bişey?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WinqSaber

quote:

ne ilan ? :)

yanlış alıntı yapmışım ya pardon afyonumuz patlamadan adam direk 1135 TL den L820 deyince şuurum döndü..

• Avea ile satışta:http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/NokiaLumia820

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 21 Aralık 2012; 16:06:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drsphex

quote:

Orijinalden alıntı: cosica

820 şu anda Vatan internette 1135 TL'den indirimli ön siparişte. benim gibi 920 almaktan vaz geçenler düşünebilir.

hani ner de yok öyle bişey?

şimdi ben de tekrar baktım kaldırmışlar ilanı. sabah iş yerinde arkadaşlarla bakmıştık.
  • aveada 1250tlye çıktı ilk 1000kişiye kablosuz şarj adaptörü ve kılıfıda hediye:) 3ay 250mb internette hediye tabiki
  • Avea bayilerinde yok, haberleri bile yok çoğu benden öğrendi... Ankara cepa nokia shopa geldi, 22 aralıkta satışta... Avea beklenir çünkü verdiği hediye 200 tl... Dt 900 140 tl en iyi haliyle bile... Kablosuz şarj kapağı da 60-70 tl desek bayağı iyi fiyat avea... 2 günlüğüne ankaraya gelmiştim keşke aveadan alabilsem...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.