Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 820 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.3' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 1080p | NFC ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.231
Cevap
42
Favori
242.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi geceler Lumia 820'yi şu an için test eden bir site ve ya video varmı (türkçe olarak)ve yakından gören arkadaşların izlenimleri nelerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deren05

İyi geceler Lumia 820'yi şu an için test eden bir site ve ya video varmı (türkçe olarak)ve yakından gören arkadaşların izlenimleri nelerdir.

Ben 10-12 dk inceledim, ekranı 217 ppidan daha iyi gibi görüntü veriyor, gorilla glass sanırım yoktu, yani o konuda 920 daha iyi... Ama telefonu elinize alınca orta sınıftan ziyade premium bir telefon almışsınız hissi veriyor, arka kapak ve batarya çıkarılabilir olduğu için telefonu sallayınca ses geliyor ama günlük kullanımda kimse manyak gibi telefonu sallamaz :)

Telefonun hatları muhteşem ayarlanmış, 4,3 inçler içerisinde belki de en klasıdır ergonomi açısından...

Avea kampanyası çok cazip gerçekten...

Kamerayı denemedim ama pureview yok onu herkes biliyordur :)

Ekran renkleri çok güzeldi ama 920yle yan yana koyup karşılaştırma yapmadım
    Ekran dokunmatik hassasiyeti de tam kıvamında (iphone kullanan birisi olarak yadırgayacak bir olay yaşamadım) ama lumia 920de olan ekstra hassasiyet var mı bilmiyorum ( şu kar eldiveniyle bile çalışan olay)

Değiştirlebilir kapak kesinlikle avantaj

Telefonu alınca takoz kullanıyor hissi kesinlikle yok... 920 bu konuda rezil...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• htc 8x düşünmüştüm mhl desteği yok diye vazgeçtim,lumia'larda mhl desteği var mı?
  • Telefonum yeni geldi bu mesaji 820 den yaziyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbagci

Telefonum yeni geldi bu mesaji 820 den yaziyorum

Hayırlı olsun ;) ben çok kararsız kaldım ya nokia shopta 1250 tl ve hali hazırda alınabilir stok, aveada dt 900 ve kablosuz şarj özellikli kapakla 1250 tl ama ne zaman geleceğini kimse bilmiyor, 2 günlüğüne ankaraya geldim ve pazar akşamı saat 20:00a kadar zamanım var, aynı zamanda da turkcell bayisinde lumia 920 + dt 900 için 1740 tl fiyat aldım... Sizce ne yapayım? Cumartesiyi lumiasız geçirsem de olur fakat pazar illa ki telefonu alıp ayrılmalıyım bu şehirden :P

Lumia 920 + dt 900 = 1740
    Lumia 820 = 1250 (Nokia shop aradı telefon sabah satışta dedi)
    Lumia 820 + dt 900 + kapak = 1250 (avea bayisine ne zaman gelir bilmiyorum, ankarada birkaç şubeden çalışanları eğitime almışlar ve net tarih olmamakla birlikte cihazlar btk onayında denmiş, cepa nokia shop stoklara girdi diye beni aradığında saat 20:30 gibiydi ve düşünceme göre cuma gününün son dakikalarında onların da cihazları btk onayından geçtiyse aveaya da yarın sürpriz şekilde gelebilir şeklinde bir düşünce oluştu kafamda bu mesajı yazarken :))

• quote:

Orijinalden alıntı: furky86

quote:

Orijinalden alıntı: xbagci

Telefonum yeni geldi bu mesaji 820 den yaziyorum

Hayırlı olsun ;) ben çok kararsız kaldım ya nokia shopta 1250 tl ve hali hazırda alınabilir stok, aveada dt 900 ve kablosuz şarj özellikli kapakla 1250 tl ama ne zaman geleceğini kimse bilmiyor, 2 günlüğüne ankaraya geldim ve pazar akşamı saat 20:00a kadar zamanım var, aynı zamanda da turkcell bayisinde lumia 920 + dt 900 için 1740 tl fiyat aldım... Sizce ne yapayım? Cumartesiyi lumiasız geçirsem de olur fakat pazar illa ki telefonu alıp ayrılmalıyım bu şehirden :P

Lumia 920 + dt 900 = 1740
    Lumia 820 = 1250 (Nokia shop aradı telefon sabah satışta dedi)
    Lumia 820 + dt 900 + kapak = 1250 (avea bayisine ne zaman gelir bilmiyorum, ankarada birkaç şubeden çalışanları eğitime almışlar ve net tarih olmamakla birlikte cihazlar btk onayında denmiş, cepa nokia shop stoklara girdi diye beni aradığında saat 20:30 gibiydi ve düşünceme göre cuma gününün son dakikalarında onların da cihazları btk onayından geçtiyse aveaya da yarın sürpriz şekilde gelebilir şeklinde bir düşünce oluştu kafamda bu mesajı yazarken :))

canlı varsa hiç düşünme L920 al ama yok diyorsan avea ile görüştüm ben (ankamall mağazı ile) 1 haftayı bulur gelmesi dedi.. nokia hopta 2 gün filan sürer gelmesi dedi.. olay bu babacan :D

• Arkadaşlar cihazı satın alan birisi bize yapabilirse video incelemesi yapamazsa hem cihaz hem wp8 ile ilgili incelemelerini yazabilirmi?

Ben bir telefon almayı düşünüyorum ancak kararsız kaldım size sorim yardım eden çıkar belki:D
    1. düşündüğüm cihaz lumia 820 neden düşünüyorum tasarımı harika zaten nokia yenilikçi şeyler yapmış gerçekten wp8 arayüzü gerçekten hoş cihazın donanımıda güzel, kamerası da 920 kadar olmasada güzelmiş:D
    2.düşündüğüm lg optimus 4x hd neden düşünüyorum uygulama bolluğu, donanımı biraz daha iyi, android artık kendisini kanıtlamış bir platform.

lumia 820'yi neden istemiyorum ppi değeri ve çözünürlüğü düşük, uygulama sayısı cok az bildigim kadarıyla wp8 storedan baktım da hic düzgün oyun yok 1-2tane klasik oyun var onlarda paralı zaten.
    lg optimus 4x'i neden istemiyorum tasarımını pek beğenmiyorum, kamerasını pek beğenmiyorum, normal bir telefon yenilikci hicbir şeyi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: parsons

Arkadaşlar cihazı satın alan birisi bize yapabilirse video incelemesi yapamazsa hem cihaz hem wp8 ile ilgili incelemelerini yazabilirmi?

Ben bir telefon almayı düşünüyorum ancak kararsız kaldım size sorim yardım eden çıkar belki:D
    1. düşündüğüm cihaz lumia 820 neden düşünüyorum tasarımı harika zaten nokia yenilikçi şeyler yapmış gerçekten wp8 arayüzü gerçekten hoş cihazın donanımıda güzel, kamerası da 920 kadar olmasada güzelmiş:D
    2.düşündüğüm lg optimus 4x hd neden düşünüyorum uygulama bolluğu, donanımı biraz daha iyi, android artık kendisini kanıtlamış bir platform.

lumia 820'yi neden istemiyorum ppi değeri ve çözünürlüğü düşük, uygulama sayısı cok az bildigim kadarıyla wp8 storedan baktım da hic düzgün oyun yok 1-2tane klasik oyun var onlarda paralı zaten.
    lg optimus 4x'i neden istemiyorum tasarımını pek beğenmiyorum, kamerasını pek beğenmiyorum, normal bir telefon yenilikci hicbir şeyi yok.

kardeşim nabıcan lg'yi allahını seversen.. bırak lg filan.. L820 al yoluna bak bence.. herşeyi ile yeni, piyasa telefonu değil sonuçta..herkesin elinde cart cart göremiosun.. sonra diyelim ki satmaya kalktın, hemen satabilirsin bana göre.. ikinci eli kuvvetli..var olana değil yeni olana yönelmek her zaman iyidir.merak edersin, keşfedersin..bu da seni mutlu etmeye yeter bana göre.. ayrıca kamerası ekranı şuan da piyasada ki yüksek model telefonların hangisinden kötü?L920 deme sakı, o ayrı zaten.. onun benzeri yok kamera ve ekran bakımından.. sen L820 al, 2 tanede kapak al..değiştir değiştir kullan işte :D bende bekliyorum L820'yi bakalım ne zaman düşecek stoklara..

• Dostum haklısın evet nokia yenilikci tamam bu yüzden istiyorum bu telefonu kimsede görememde cevremde yolda felan:D ancak gel görki uygulama olmayınca telefonda hiçbir işime yaramıyacak sadece whatsapp ve facebookdan ibaret değilki telefon:(
  • mesela neden ibaret ? tüm sosyal medyayı kullanabiliosun instagram dışında.. ayrıca harita özelliğini zaten kullanabiliyorsun..maksadın oyun oynamaksa zaten xbox gibi bir dev bunun üzerine çalışıyor şuanda..yakın bi zamanda orginal sana özgü oyunlar çıkacak zaten.. yani androide alışkınsan git adroid al bence..sonuçta uygulama olmadan yaşayamıyoruz artık :D
  • NOKİA SHOP/ CEPA AVM' de öğlen saatlerinde L820 satışta millet ayık olun :D
  • Bazı sitelerde lumia 820de wifi hot spot yok yazıyor arkadaşlar bu konuda net bilgisi olan var mı? Eğer durum böyleyse diğer kriterlere bakmadan iptal edeceğim 820 olayını...

• quote:

Bazı sitelerde lumia 820de wifi hot spot yok yazıyor arkadaşlar bu konuda net bilgisi olan var mı? Eğer durum böyleyse diğer kriterlere bakmadan iptal edeceğim 820 olayını...

Tüm WP8 telefonlarda hotspot var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Bazı sitelerde lumia 820de wifi hot spot yok yazıyor arkadaşlar bu konuda net bilgisi olan var mı? Eğer durum böyleyse diğer kriterlere bakmadan iptal edeceğim 820 olayını...

Tüm WP8 telefonlarda hotspot var.

Ben de şaşırdım zaten aynı donanımda bunda neden yok diye, okuduğum yer de herkesin kullandığı kıyasla.com...

Teşekkürler, kafa karışıklığına devam o zaman :))

• wifi hot spot var.. zaten donanımsal değil yazılımsal bir olay diye biliyorum..
  • Peki htc wp 8x 1400 tlye nasıl arkadaşlar? Siz olsanız neyi seçerdiniz?

Htc 8x = 1400 tl
    Nokia lumia 820 = 1250 tl
    Nokia lumia 920 = 1600 tl

• 920 için 350-400 lira vermeye değer mi? bu telefonu almayı düşünüyorum ama 920 ile 820 arasında kaldım, bir de eldivenle kullanma özelliği 820 de var mı benim için çok önemli bu özelliğin olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

920 için 350-400 lira vermeye değer mi? bu telefonu almayı düşünüyorum ama 920 ile 820 arasında kaldım, bir de eldivenle kullanma özelliği 820 de var mı benim için çok önemli bu özelliğin olması

http://www.youtube.com/watch?v=xgRTOJHbZjY
    evet eldiven ile kullanabiliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

920 için 350-400 lira vermeye değer mi? bu telefonu almayı düşünüyorum ama 920 ile 820 arasında kaldım, bir de eldivenle kullanma özelliği 820 de var mı benim için çok önemli bu özelliğin olması

Avea kampanyasıyla alınca fark 500tlye çıkıyor :s kablosuz şarj farkı ortadan kalkınca da geriye herhalde ppi değeri, çözünürlük, gorilla glass 2 ve kamera farkı kalıyor... 500 tl de az değil ki :) 200-300 daha koy ipad mini veya ipod touch 5 al :)

• furky tam benim gibi düşünmüşsün be bro:D 820 alıp üstüne az daha koyup ipod touch 5g alma konusunda:D demekki mantıklı düşünmüşüm karar verdim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.