Şimdi Ara

Nokia Lumia 920 değişim onayı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim 3 günlük cihaz üretim hatasından kaynakı değişim onaylandı ancak bana verilen bilgi kvk tarafından sadece cihaz deniliyor . Batarya ve kutudakiler değişmicekmiş . Benim eski Batarya servisde aşırı kullanımdan ne haldedir bilmiyorum ve bu beni şüphelendiriyor. Ve kasaya mudahale olmasını istemiyordum kasa açılmadan batarya değiştirilmiyor sizce 0 cihazdan kastı bu normal bir durum mu ? Anakart + kasa deniliyor

• merak ettiğim birşeyde bunlar işlem görmüş eski cihazı fln bana kakalamazlar dimi çunku stok beklerken ben çok arayınca elimizde varmış dediler . İmei işlem görsede silmiş olabilirler sonuçda
  • Anakartları Nokia veriyor KVK'ya,KVK kendisi üretmiyor
    Piline de birşey olcağını sanmıyorum.
  • Üretiyor demedim o anlam çıktıysa bilmiyorum :D ben değişim için onay verdim kvkda anakart ve kasa değişim yapıcağını söylediler . Kutu ve batarya hariç cihaz değişcek dendi bugun yollucaz dediler hatta kargoya teslim edildi dendi kvk destek hattından ama cihaz takipde hala son testde gözüküyor . Merak ettiğim şey acaba ellerinde olan o lumia acaba önceden işlem görmül ve yazılımsal sorunu olup mağazada değişim olan bir cihazmıdır onu merak ediyorum . Sonuçda işlem görse bile anlamak zor dışardan veya imeiden , işlem bilgilerini silebilirler .
  • İşlem görmüş bir anakart koyamazlar.Bu konuda rahat ol.
  • Oncelikle rahat olun hocam bana kalirsa boyle birseyi yapicaklarini pek sanmiyorum. Esas merak ettigim konu bende bu telefonu almayi dusunuyorum. Oncellikle memnun musunuz ? Ve uretim hatasi dediginiz sorun neydi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz bugun teslim aldım çok şükür şuan için bir sorun yok . Ancak imei kayıt dışı gözüküyor BTK ile görüştüm anakart değişimi gözküyor ancak bildirim yok dediler kvkyı ve nokia ile görüşün dediler iilk olarak bende yarın arıcam mecbur . Bu nasıl bir iştir ya cihaz 0 olarak gelmesi lazım imei numaram kayıtlı gözükmüyor . İnşallah hallederler internetde okduğuma göre pek takmıyorlarmış normal deyip kapatıyorlarmıs konularıda . Elimde belge var gerekirse sahte belge düzenlemeden bile dava açıcam .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biri fikir versin yani 1 günlük cihaz kayıtlanmamış nokia ve kvk tarafından ve bana 0 cihaz adı altında değişim veriliyor . Elimde belgede imei değiştirildiği yazıyor BTK da bildirim gözükmüyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bywallace

Biri fikir versin yani 1 günlük cihaz kayıtlanmamış nokia ve kvk tarafından ve bana 0 cihaz adı altında değişim veriliyor . Elimde belgede imei değiştirildiği yazıyor BTK da bildirim gözükmüyor .

Türkiyede devlet yavaş işler canınızı sıkmayın
  • aynı problem sanırım bendede olacak
    bugün telefon servisdeydi. ana kartı ddeğiişmiş akşam kargoyaverdiler. birkaç güne ulaşır. sen bu sorunları nasıl aştın anlatırsan sevinirim
  • :Sorunlar kendiliğinden çözülüyor en fazla 2-3 gün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.