Şimdi Ara

Nokia Lumia 920 Fabrika ayarlarında dönme sürecinde hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Fabrika ayarlarına dönmek istedim. Telefonda bir süre sonra dönen iki adet çark çıktı ve sabahtan beri çarklar dönüyor ama sadece dönüyor 8-)..Telefonu açmak mümkin olmadı. Soft reset attım ama nafile telefon Nokia yazısı ile açıldıktan bir süre sonra dönen çarklar ekranına geri döndü.https://store.donanimhaber.com/97/f1/84/97f184ee2e93961085a4ded3b38391cc.jpg
    Daha önce de bir kez fabrika ayarlarına dönmüştüm ama bu şekilde bir sorun olmamıştı.
    Daha önce bu şekilde sorun yaşayan ve servise telefonu göndermeden sorunu çözen arkadaşlar çözümlerini paylaşırlarsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: RDMZDN

Merhaba,
    Fabrika ayarlarına dönmek istedim. Telefonda bir süre sonra dönen iki adet çark çıktı ve sabahtan beri çarklar dönüyor ama sadece dönüyor 8-)..Telefonu açmak mümkin olmadı. Soft reset attım ama nafile telefon Nokia yazısı ile açıldıktan bir süre sonra dönen çarklar ekranına geri döndü.https://store.donanimhaber.com/97/f1/84/97f184ee2e93961085a4ded3b38391cc.jpg
    Daha önce de bir kez fabrika ayarlarına dönmüştüm ama bu şekilde bir sorun olmamıştı.
    Daha önce bu şekilde sorun yaşayan ve servise telefonu göndermeden sorunu çözen arkadaşlar çözümlerini paylaşırlarsa sevinirim.

Hard reset atmayı denedin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,
    Telefon hiç bir şekilde açılmıyor. Anladiğim kadarıyla servis almak durumunda. Henüz garantisi bitmiş değil bu sebeple farklı bir işlem yapmak istemiyorum.
    Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: RDMZDN

Merhaba,
    Telefon hiç bir şekilde açılmıyor. Anladiğim kadarıyla servis almak durumunda. Henüz garantisi bitmiş değil bu sebeple farklı bir işlem yapmak istemiyorum.
    Teşekkür ederim

Eğer carkalar donuyorsa devamlı iki işlemi deneyin.

ses kısma ve power tuşuna basınız. Telefon titreyince bırakın 5kez deneyin.
    ikinci yolda ses kısma kamera ve power tuşu.

bu da olmazsa peşinden ses kısma ve power tuşu ile hemen deneyin teliniz mutlaka cevap verecektir. Şarjda olsun teliniz.

• Maalesef cıhazı ne yaptıysam da açılmadı. Garanti kapsamında servise gitti ve yeni yükleme yapıldı. Bundan sonra fabrika ayarlarına geri almayı bir kere daha düşünürüm.

• Şu an aynı sorunla karşı karşıyayım 6 saattir çarklar dönüyor başım döndü :)
  • NSU 4.0.1'i kurup telefonu bilgisayara bağlamayı dener misiniz? Sanırım bununla alakalı bir çözüm getirmişti Nokia.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: megablaster

Şu an aynı sorunla karşı karşıyayım 6 saattir çarklar dönüyor başım döndü :)

Bende de olmuştu sorun servise verdim bir gün sonra geri aldım telefonu geçmiş olsun umarım düzelir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dogu-E

quote:

Orijinalden alıntı: megablaster

Şu an aynı sorunla karşı karşıyayım 6 saattir çarklar dönüyor başım döndü :)

Bende de olmuştu sorun servise verdim bir gün sonra geri aldım telefonu geçmiş olsun umarım düzelir...

Flash atıcam nokia care suite iniyor şu an :)

çok gıcık bir durum olduğunun farkındayım :) teşekkürler ilgin için :) bu yöntemi denedim olmuyo :)

• arkadaşlar deli olucam fabrika ayarlarına döndüm 2 saattir dönüyo tel arkadaşımın bi salaklık yaptım karıştırdım. ses kısma tuşuna basıp güç acma tuşuna basıyom ve tel kapanıo nokya yazısı çıkıo sonra çarklar tekrar çıkıyo ne yapıcam bunu 5 kere denedim :S
  • aynı sorunu yaşadım, tuş kombinasyonlarını uyguladığımda nokia yazısı çıkıyor ve saniye sonrasında yeniden çarklar dönmeye başlıyor, yani ünlem işaretine falan rastlamadım.
    ancak sorunu Nokia Software Updater for Retail 4.3.2 ile çözdüm. bu yazılımı bilgisayarınıza kurun.
    telefonun çarkı dönerken bağladığınızda bilgisayar telefonu algılayamayacak, telefonun şarjı bitip kapandığında veya bahsedilen tuş kombinasyonlarını uyguladıktan sonra Nokia yazısını gördüğünüz an bağlayabilirsiniz.
    yaklaşık 1,50 GB software indirecek programımız, indirme işlemi devam ederken telefon nokia yazısıyla kalacaktır. eğer kalmaz ise, çarklar dönmeye başlar ise indirme işleminin bitmesini bekleyin, çarklar dönmeye devam ederse zaten indirme işleminden sonra Install adımında hata verecek. burada telefona tuş kombinasyonlarını uygulayarak çarkların yerini nokia yazısının almasını sağlıyoruz ve telefonu bilgisayara tekrar bağlıyoruz.
    işlem devam edecek, telefon sorunsuz bir biçimde açıldığında bilgisayarda new software bilmemne çıkacak, ister yüklersiniz onu da ister yüklemezsiniz, ben şahsen yüklemedim ve sıkıntı yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.