Şimdi Ara

Nokia lumia 920 sar değeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben bu telefonu almaya karar vermiştim fakat sar değeri yüksek gibi birşey duydum hiçte anlamam bu işlerden acaba bilen varmı çokmu yüksekmiş nede olsa sağlık herşeyden önemli bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.Telefonun camınıda çok sevmiştim kolay kırılmazmış helikopter camından yapılmış demişlerdi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kskjustin1 -- 26 Ağustos 2013; 7:08:30 >

• 0,80
    http://www.chip.com.tr/makale/en-populer-cepler-ve-sar-degerleri_42008.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 26 Ağustos 2013; 9:23:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl yüksekmi kötümü iyimi nokia lumia 920 nin 0,70 w/kg sen max 80 olmalımı diyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kskjustin1 -- 26 Ağustos 2013; 12:41:07 >
  • avrupa standartı değer aralığı içinde
  • 925in ne kadar acaba ?
  • 1,00'a kadar normal gözüyle bakılmakta 1,00 üzerisi risklidir

lm 920'nin sar değeri bildiğim kadarı ile 0,80... çok iyi olmamakla beraber normal bir değer rahat olun
  • 925 aldım onuda 1 den düşük diye biliyorum neyse Allah sonumuzu hayır etsin :) mağazadan ilk alan olduğum için baya indirdiler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 808 PureView Beyaz
    11 yıl önce açıldı
    Nokia lumia 1020 windows 10
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kskjustin1

925 aldım onuda 1 den düşük diye biliyorum neyse Allah sonumuzu hayır etsin :) mağazadan ilk alan olduğum için baya indirdiler

Kaça aldınız? Nereden aldınız? Hangi renk aldınız?

• Android den kanser olacağıma sar dan kanser olurum daha iyi.

• quote:

Merhaba arkadaşlar, ben bu telefonu almaya karar vermiştim fakat sar değeri yüksek gibi birşey duydum hiçte anlamam bu işlerden acaba bilen varmı çokmu yüksekmiş nede olsa sağlık herşeyden önemli bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.Telefonun camınıda çok sevmiştim kolay kırılmazmış helikopter camından yapılmış demişlerdi:)

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=78511547&p=1

• quote:

Merhaba arkadaşlar, ben bu telefonu almaya karar vermiştim fakat sar değeri yüksek gibi birşey duydum hiçte anlamam bu işlerden acaba bilen varmı çokmu yüksekmiş nede olsa sağlık herşeyden önemli bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.Telefonun camınıda çok sevmiştim kolay kırılmazmış helikopter camından yapılmış demişlerdi:)

Kullandığın aletlerde 10 kat daha fazla radyasyon var iş telefona gelince niye böyle titiz oluyorsunuz anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaPasam

quote:

Kullandığın aletlerde 10 kat daha fazla radyasyon var iş telefona gelince niye böyle titiz oluyorsunuz anlamıyorum

Bazılarının başı ağırıyormuş. Bence bu insanlarda ruh hastalığı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

Android den kanser olacağıma sar dan kanser olurum daha iyi.

+999999.....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1299 tlye aldım karşıyaka çarşıdan daha doğrusu bugün 1 saat sonra elime geçmiş olucak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.