Şimdi Ara

NOKİA LUMİA 920 ''Şebeke Yok'' Sorunu ve ''Anten Arızası''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
8.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 ay önce Teknosa'dan Lumia 920 almıştım düne kadar hiç bir sorun olmadan kullanıyordum. Dün telefonu cebimden çıkarttığımda servis yok ibaresi ile karşılaştım.. 2G-3G ve 4G arasında geçiş yaptım değişen bir şey olmadı uzun uğraşlar sonucunda formatlamaya karar verdim fakat sonuç yine değişmedi şebeke hala yok.. Kapalı bir alana girdiğimde hiç çekmiyor dışarıda ya da vericiye yakın olduğunu bildiğim mekanlarda ise en fazla 2 çizgi çekiyor.. Aynı hatlı telefonlarla karşılaştırdığımda onlarda full çeken yerde bende şebeke yok diyor.. Bugün Teknosa'ya gittim ve sorunumu dile getirdim teknik servis kendi sim kartını taktı denedi sorun yine devam etti.. Antenden kaynaklanan bir sorun olduğunu söyledi.. Garantiye göndermek gerekiyor dedi ve gönderdik.. Ayrıca şimdiye kadar telefonu hiç bir yere çarpmadım veya yere düşürmedim nasıl böyle bir sorun oluştu anlamıyorum. Teknik servisten gelmesi 2-3 haftayı bulacak sanırım..

Aranızda böyle bir şeyle karşılaşan var mıdır acaba?

• Black güncellemesinden sonra yaşadım ama kapatıp açınca yapmadı bir daha. 2 defa oldu. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de aynı sorunu lumia 925 aldığım zaman yaşadım. Telefonu aldığımdan beri şebeke en fazla iki çekiyordu. O da sadece açık alanlarda gerçekleşiyordu. Benim hat aveaydı önce sorunu ondan sandım ve Turkcell denedim onda da hat çekmedi. Daha sonra telefonu götürdüğümde sorunun antenden olduğunu söylediler. Telefonu garantiye yolladım ve telefonu yenisiyle değiştirdiler. Ondan sonra da bir sorun kalmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimkisi de daha 2 aylık telefon anten arızası dendi.. Bu arızazadan dolayı telefon değişirse çok iyi olur.. Parça değişimi olmasını hiç istemiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfur48

Arkadaşlar 2 ay önce Teknosa'dan Lumia 920 almıştım düne kadar hiç bir sorun olmadan kullanıyordum. Dün telefonu cebimden çıkarttığımda servis yok ibaresi ile karşılaştım.. 2G-3G ve 4G arasında geçiş yaptım değişen bir şey olmadı uzun uğraşlar sonucunda formatlamaya karar verdim fakat sonuç yine değişmedi şebeke hala yok.. Kapalı bir alana girdiğimde hiç çekmiyor dışarıda ya da vericiye yakın olduğunu bildiğim mekanlarda ise en fazla 2 çizgi çekiyor.. Aynı hatlı telefonlarla karşılaştırdığımda onlarda full çeken yerde bende şebeke yok diyor.. Bugün Teknosa'ya gittim ve sorunumu dile getirdim teknik servis kendi sim kartını taktı denedi sorun yine devam etti.. Antenden kaynaklanan bir sorun olduğunu söyledi.. Garantiye göndermek gerekiyor dedi ve gönderdik.. Ayrıca şimdiye kadar telefonu hiç bir yere çarpmadım veya yere düşürmedim nasıl böyle bir sorun oluştu anlamıyorum. Teknik servisten gelmesi 2-3 haftayı bulacak sanırım..

Aranızda böyle bir şeyle karşılaşan var mıdır acaba?

Aynı sorun bende de vardı fakat ben baya yüksekten yere düşürdüm. Garantiyle hiç uğraşmak istemediğimden direk mahalle arası servise verdim 80 lira tuttu şimdi efsane çekiyor. Eğer servise verseydim 1 ay bekletip ondan sonra kullanıcı hatası diye geri yollarlardı. Dediğim gibi 80 liraya çözdüm ben

• 2Shakur kullanıcısına yanıt
    Anladım dediğiniz gibi servisten kullanıcı hatası diye telefonu geri gelen çok kişi ile karşılaştım forumda.. Ama garantisinin bitmesi söz konusu bu durumda.. Yenisini talep edip gönderildiğinde yenisi gönderiyorlar diye biliyorum. Sonuçta içindeki bi parçada sorun var telefon daha 2 aylık..
  • marfur48 M kullanıcısına yanıt
    Hocam anten telefonda sol üst taraftadır. Siz sanırım telefonu düşürdünüz ama farkında olmamış olabilirsiniz. Tavsiyem sağlam bir yerden flip cover almanızdır. Kılıf sevmem derseniz darbe emici Full telefonu koruyan jelatinler var. Onlardan temin edebilirsiniz. Bir problem olursa pm den yazabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim hep 2 değilde dışarda bazen bakınca 2-3 arası gidip geliyor evde bazen 5 oynatınca 4 falan oluyor sorun varmıdır ? l925
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfur48

Anladım dediğiniz gibi servisten kullanıcı hatası diye telefonu geri gelen çok kişi ile karşılaştım forumda.. Ama garantisinin bitmesi söz konusu bu durumda.. Yenisini talep edip gönderildiğinde yenisi gönderiyorlar diye biliyorum. Sonuçta içindeki bi parçada sorun var telefon daha 2 aylık..

Tabikide ama benim telefonum kvk garantiliydi kvk da garantisi gözükmüyordu bende uğraşmak istemediğimden bu yolu seçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecan21

Hocam anten telefonda sol üst taraftadır. Siz sanırım telefonu düşürdünüz ama farkında olmamış olabilirsiniz. Tavsiyem sağlam bir yerden flip cover almanızdır. Kılıf sevmem derseniz darbe emici Full telefonu koruyan jelatinler var. Onlardan temin edebilirsiniz. Bir problem olursa pm den yazabilirsiniz

Bunları biliyorum.. Zaten telefonda silikon kılıf ve koruyucu jelatin var en son aldığımda taktım hiçte çıkarmadım kılıfı ve şimdiye kadar hiç düşmedi telefon..
  • 925lerde sorun var galiba.evimin her yerinde l620 ile konusabiliyordum. 925 ile bazı odalarda konuşamıyorum. Vodafone hat aldığımda ilk başlarda 3g ile tek kademe bağlıydı. Sonra bişiler oldu şimdi 2-3 kademe bağlı. L925lerde anten sorunu var.

• marfur48 M kullanıcısına yanıt
    Ben 1 yıldır hiç söylediğiniz gibi bir problem olmadı. Ya siz uyurken vs. ya da bir başkası telefonu kurcalarken olabilir. Başka turlu olma ihtimali de vardır elbet ama en kuvvetli ihtimal bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: v€rgil

Hocam ben de aynı sorunu lumia 925 aldığım zaman yaşadım. Telefonu aldığımdan beri şebeke en fazla iki çekiyordu. O da sadece açık alanlarda gerçekleşiyordu. Benim hat aveaydı önce sorunu ondan sandım ve Turkcell denedim onda da hat çekmedi. Daha sonra telefonu götürdüğümde sorunun antenden olduğunu söylediler. Telefonu garantiye yolladım ve telefonu yenisiyle değiştirdiler. Ondan sonra da bir sorun kalmadı.

hocam nokıa 525 ALdım aynı sorun ben de de var kullanmya fırsat olmadı gönderdim servise değişim yaparlar umarım
  • 2Shakur kullanıcısına yanıt
    Lumia 920 anteni 16 lira 80 liraya altın mı kaplattın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sykolata

Lumia 920 anteni 16 lira 80 liraya altın mı kaplattın.

Dostum yazdığım tarihe bak 920 den eser mi kaldı şuan. İyi geceler
  • Mesajı yazdıktan sonra farkettim düzeltmedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.