Şimdi Ara

Nokia Lumia 925 mi Avea İnTouch 4 mü ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta olduğu gibi bu iki telefon arasından hangisi ?? Arada fiyat farkı demeyin 925 i 659 tl gibi ucuz bir fiyatla buldum. Wp veya android farketmiyo ama Wp ye hep bi sempatim var ios gibi stabil olduğu için. :) Az daha koy Zenfone 5 al demeyin çünkü annemde var ve şarj sorunu gerçekten rahatsız ediyor beni.. Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlarr

• 925 in şarjı iyimi gidiyor sanıyorsun sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size sordum işte söyleyebilirsiniz bunları telefon hakkında bi bilgim yok çünküü
  • İnTouch 4 den ekranı daha küçük ve ikisinkide 2000 mah ve wp nin çok şarj tüketmediğini düşünürsek İnTouch tan iyi gidiyodur heralde ?
  • 735 veya zenfone 6 bakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 735 de çok hoşuma gidiyo fakat bütçemi aşıyor 700 TL yi geçemem Zenfone 6 da güzel telefon fakat benim için fazla büyük taşıyamam. Siz 935 i önermezmisiniz artı ve eksilerini yazarsanız çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuhoglu55

Hocam 735 de çok hoşuma gidiyo fakat bütçemi aşıyor 700 TL yi geçemem Zenfone 6 da güzel telefon fakat benim için fazla büyük taşıyamam. Siz 935 i önermezmisiniz artı ve eksilerini yazarsanız çok sevinirim

925 genel anlamda güzel bir cihaz.

+'ları

-Ekranı gayet güzel
    -Kamerası iyidir (Şu an kötü lakin önümüzdeki güncellemelerde düzelebilir)
    -Akıcı bir telefon
    -Fiyatına göre çok çok tatminkar
    -1-2 yıl daha güncellenecek

- yönleri

-Isınma sorunu mevcut
    -Şarj kısa sürede bitiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkür ederim abi piyasasının çok altında bulduğum için Allah nasip ederse almayı düşünüyorum.
  • nuhoglu55 kullanıcısına yanıt
    Amacınız telefondan beklentiniz önemli sadece nete girer sürf yaparım whatsap facebook takılırım derseniz hele bunları 3g ile yapıcaksanız 925 su gibi içiyor sarjı. Ama okula gidiyorum 5-6 saat dışardayım zaten topu topu ders arası vs takılırım oyun oynamam derseniz 925 çok iyi olur. Telefon genel olarak stabil, ofis vs uygulamaları genel olarak sorunsuz üniversitede pek çok dersi telefondan takip ediyorum. Temelarda beyaz rengi az kullanıp siyah renk odağıyla giderseniz hele sarj inanılmaz iyi oluyor. ( Zaten internette yükleme ara ekranları siyah olsaydı internette dolaşmakta sıkıntılı olmazdı ) Denim ile beraber bence en büyük eksiği olan hızlı erişim tuşlarında hücresel veriyi açma kapama geldi ( 32gb lıklara gelmedi daha denim gerçi ). Kamera performansı fena değil biraz beyazlarda sıkıntı çekiyor. Onunla ilgili herhalde 1-2 ince ayar vardır çok kurcalamadım. Kısaca temel programları cebinde taşımak istiyorum şık ince hafif bir telefon olsun derseniz 925 çok iyi seçim. Yok oyun oynarım sürf yaparım kılıf değiştiririm vs gibi amacınız varsa hiç bulaşmayın.
    Ek olarak kullanmanız %100 gerekli olan programlar siteler vs varsa onları araştırın olmaya bilir veya programı çok ilkel olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: nuhoglu55

Çok teşekkür ederim abi piyasasının çok altında bulduğum için Allah nasip ederse almayı düşünüyorum.

Genel anlamda 700 Tl ve altında çok çok iyi bir cihaz.

Şimdiden hayırlı olsun.

• Gerçekten çok teşekkür ederim cevaplarınız için 925 işimi fazlasıyla görür oyun delisi değilim genellikle sosyal ağda takılırım
  • Abartmadan kullanacaksanız ve batarya süresi sıradan bir kullanımda 1 gün iyidir derseniz, 925 i ben de çok severim. Ama ben paso oyun oynıyacam ekran hayatta kapanmaz derseniz çabuk pilin bitmesine ve rahatsız etmeyecek kadar bir ısınmaya hazır olun. Sürekli 3g mobil internet kullanımda pil çabuk bitiyor. Wifi de sıkıntı yok veya 2 g yaparsınız. İnsanların aksine ben ısınma olayını çok rahatsız edici bulmuyorum. Hatta metal çerçeveden dolayı çabuk soğuduğuna şahit oldum. ama his meselesi. Bana öyle geldi yani. Bu arada yaptığım denemelerde zenfone 5 in falan da batarya ömrünü pek parlak bulmadım. Avea nın telefonunu incelemedim. Ancak güzel bir ürün ve uygun fiyat olduğu ortada. Ben her şeye rağmen amoled ekranı ve kamerası için 925 i tercih ederdim zira androide gıcığım var. Ama android seven biri avea nın telefonu sevebilir. Avea ya da acayip gıcığım zaten:)
  • Kararımı 925 den yana kıldım ama şuanda bi baktım gittigidiyora stokta 2 adet kalmış babamın ticari karttan almam lazım o da 1-2 gün sonra gelecek inşallah tükenmez tükenirse bu fiyata bulma şansım hiç yok (Fiyatı 659 TL şuanda gittigidiyorda)
    Keşke yazmasaydın yerini ilgileri çektin. Kalmaz sana
    Şaka bir yana umarım kaçırmazsın. Güle güle kullan şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darn1907 -- 20 Şubat 2015; 21:06:20 >
  • Eyw abicim inşallah
  • lumia 925 i avea nın telefonu ile kıyaslamak yazıktır ayıptır.biri resmen OEM telefon diğeri marka telefon...

yazık ya..vallaha yazık...

okadar yazıyoruz konuşuyoruz ve anlatıyoruz...

forumu okumuyorsunuz gençler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OyunaGelenAdam -- 21 Şubat 2015; 13:45:28 >
  • Operatör cihazı alınmaz. T50 alma hatasında bulunmuş biri olarak söylüyorum.

• 925'in şarjı da çok iyi gitmiyor haberin olsun bence aveanın cihazını boşver Zenfone 5 ile L925 arasında bir seçim yap.

• Operatör cihazlarinin eksileri neler??

sar değeri yüksek, kalitesiz, kamera problem, güncelleme desteği yok, operatör yazılımıyla gelmesi ve programların silinememesi dolayısıyla hafızanın düşük olması büyük sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 21 Şubat 2015; 19:30:51 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.