Şimdi Ara

♦[ NOKIA LUMIA 930 ALMAYI PLANLAYANLAR KULÜBÜ ]♦ --ŞİMDİDEN YERİNİ AL-- [İMZA EKLENDİ , KONU GÜNCEL] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
2
Favori
23.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hank Rearden

Bende androidden biktim ki nokiaya geliyorum. Ayrica rom gelistirmis diye surekli yaziyosum ama sen rom gelistiremezsin. Yaptigin bir kac modu degisik sekilde ekleyip adina rom demen.

Yani bir salondaki oturma girubunun dizaynini degistirip yeni ev yaptigini iddia etmek gibi birsey.

Rom gelistirecek yada yazilim yapipta yapilmis emekleri asagilamak ortusmuyor zaten.

Arkadasin sorularina verdigin yanitlar fanboy yanitlari. Vede yanlis.

8 mp camera kotu ama 1,2 sana cok ideal demek kadar komiksin. Ha gm deki 8 den banane. Oda yetersiz buda yetersiz.

Ama o arkadas bu telefona 1,800 odeyecek. Sen bu telefona 5,000 ver cok sev karisan yok ama baskalarinida yaniltma hakkin da yok.

Iki sene sonra cikacak oyunlari oynatir mi sorusuna cevap vermek icin oyun piyasasini takop eden baya bilgili olmak lazim. Hangi iskembeden sallayip boyle garanti verebiliyorsunuz? Konusmak bedava. Forum bedava.

Ulan şu yazdıklarını nereden salladın be daha lafını etmedediğim 100 tane şey yazmışsın . Rom konusunda konuşmayacaım senin ile biraz önce isteseydin xda üyeliğimi gösteriridim ancak sen onada laf bulursun gerek yok istersen ararsın bulursun. Bu arada oyunlar ile bâya yakında ilgilenirim BF4 te 190 saat gameplay yapmış adamım ben kimse bana laf atamaz oyun konusunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Kusura bakmada çok boş beleş adamsın.

İki sene sonraki oyunları oynatmaz demek ile oynatır demek aynı şey. Sonuçta ikimizde bilmiyoruz ne olacağını. Fakat ben 1yıllık wp kullanıcısı olarak az çok tahmin edebiliyorum.

Iki sene once cikipta piyasadaki butun oyunlari oynatan model var mi?

Yok.

Hadi git isine simdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Bende androidden biktim ki nokiaya geliyorum. Ayrica rom gelistirmis diye surekli yaziyosum ama sen rom gelistiremezsin. Yaptigin bir kac modu degisik sekilde ekleyip adina rom demen.

Yani bir salondaki oturma girubunun dizaynini degistirip yeni ev yaptigini iddia etmek gibi birsey.

Rom gelistirecek yada yazilim yapipta yapilmis emekleri asagilamak ortusmuyor zaten.

8 mp camera kotu ama 1,2 sana cok ideal demek kadar komiksin. Ha gm deki 8 den banane. Oda yetersiz buda yetersiz.

Ama o arkadas bu telefona 1,800 odeyecek. Sen bu telefona 5,000 ver cok sev karisan yok ama baskalarinida yaniltma hakkin da yok.

Iki sene sonra cikacak oyunlari oynatir mi sorusuna cevap vermek icin oyun piyasasini takop eden baya bilgili olmak lazim. Hangi iskembeden sallayip boyle garanti verebiliyorsunuz? Konusmak bedava. Forum bedava.

Ulan şu yazdıklarını nereden salladın be daha lafını etmedediğim 100 tane şey yazmışsın . Rom konusunda konuşmayacaım senin ile biraz önce isteseydin xda üyeliğimi gösteriridim ancak sen onada laf bulursun gerek yok istersen ararsın bulursun. Bu arada oyunlar ile bâya yakında ilgilenirim BF4 te 190 saat gameplay yapmış adamım ben kimse bana laf atamaz oyun konusunda

Sen rom gelistiremezsin. Cunku rom gelistiren adamlar o yetenekleri ile forumda her yazilana destan yaza yaza cevap verecek zamani olmaz. Mutlaka bir isleri olur.

Tekrar yazayim. Senin yaptigin bilgisayardaki duvar kagidini temyi sesleri ve bir kac ozelligi daha degistirip yeni bir isletim sistemi yaptim diyenle ayni.

Donanim haberde takilip ta rom yazan yok. Sadece sen degil herkes icin soyluyorum. Varsa romun cikar yazdigin romu. Bitir olayi.

Uzatmaya gerek yok. Nokia 930 guzel telefon ama sadece bir telefon.

• troll kadrolarında eksik vardı, yeni atama yaptık beğendiniz mi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Kusura bakmada çok boş beleş adamsın.

İki sene sonraki oyunları oynatmaz demek ile oynatır demek aynı şey. Sonuçta ikimizde bilmiyoruz ne olacağını. Fakat ben 1yıllık wp kullanıcısı olarak az çok tahmin edebiliyorum.

Iki sene once cikipta piyasadaki butun oyunlari oynatan model var mi?

Yok.

Hadi git isine simdi.

Lumia 920 6 sonra 2 yıllık telefon olacak ve çıkan her oyunu da oynatıyor. İphone 4s de oynatıyor. İki android telefon kullanıpta burada tafra yapmayınız cahilliğiniz ortaya çıkmasın.

Size ayrılan sürenin sonuna geldik. Cevap vermezseniz teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

Sen rom gelistiremezsin. Cunku rom gelistiren adamlar o yetenekleri ile forumda her yazilana destan yaza yaza cevap verecek zamani olmaz. Mutlaka bir isleri olur.

Tekrar yazayim. Senin yaptigin bilgisayardaki duvar kagidini temyi sesleri ve bir kac ozelligi daha degistirip yeni bir isletim sistemi yaptim diyenle ayni.

Donanim haberde takilip ta rom yazan yok. Sadece sen degil herkes icin soyluyorum. Varsa romun cikar yazdigin romu. Bitir olayi.

Tamam kardeş sen öyle san . ulan bunları seçip seçip yolluyolar

Blok

• quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

%43,21 ihtimalle alıcam bende aslıında siyah düşünüyorum ama bi çılgınlık yapıp turuncuda alabilirim

40ı anladık, hadi 43 ü anladık!

Peki 0.21 i nasıl hesapladın hocam ?

4.8 inçlik 1020 bile elimde fazlasıyla büyükken 5" herhalde hiçbir şekilde sığmayacak.
    Bozar bizi bu tip işler...

Nokia akıllılık edip de cihazlarını upgrade edilebilir üretseydi sattığı telefondan fazlasını yedek parçadan götürürdü.
    Düşünebiliyormusunuz?
    1020 ye S800 takacam 300 TL ye ??
    ardından da daha büyük pil takma olanağı olsa??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtrip -- 9 Mayıs 2014; 22:39:59 >

• badtrip kullanıcısına yanıt
    İşte o rakamlar kafamın karışıklığını simgeliyo aslında

Bu arada 930, 1020 den azıcık daha küçük bi cihaz genişlik olarak.

930: ‎ 9,8 x 137 x 71 mm
    1020:‎ 10,4 x 130,4 x 71,4 mm

Bana öyle geliyo ki modüler telefonlar çıktığında çok daha fazla sömürecekler cebimizi, bakalım nokia da yakında duyurur öyle bi proje

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 9 Mayıs 2014; 22:50:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: badtrip

quote:

%43,21 ihtimalle alıcam bende aslıında siyah düşünüyorum ama bi çılgınlık yapıp turuncuda alabilirim

40ı anladık, hadi 43 ü anladık!

Peki 0.21 i nasıl hesapladın hocam ?

4.8 inçlik 1020 bile elimde fazlasıyla büyükken 5" herhalde hiçbir şekilde sığmayacak.
    Bozar bizi bu tip işler...

Nokia akıllılık edip de cihazlarını upgrade edilebilir üretseydi sattığı telefondan fazlasını yedek parçadan götürürdü.
    Düşünebiliyormusunuz?
    1020 ye S800 takacam 300 TL ye ??
    ardından da daha büyük pil takma olanağı olsa??

Google öyle bir şey yapmayı düşünüyor ama ben pek bir işe yarayacağını sanmıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam kardeş sen öyle san . ulan bunları seçip seçip yolluyolar

Blok

Aman bloklama. Bubarada hangi romu yazdin ya. Rom yazdim diyosun ya. Sana saygi duymamiz ve dedigin herseyi motomot kabul etmemiz icin. Yazdigin rom ne.??

• Bak söylediğin hem doğru hem yanlış!

Eğer romun dosyaları hazırda elinde mevcutsa, istediği programları rom gömerek temayı da değiştirerek, mutfakta pişirerek ROM yazabilir.
    Rom yazmanın anlamı zaten budur.

Ancak hepimizin bildiği o ünlü gruplar engin programlama bilgilerini kullanarak romu bir başka yapıyorlar..
  • quote:

İşte o rakamlar kafamın karışıklığını simgeliyo aslında

Bu arada 930, 1020 den azıcık daha küçük bi cihaz genişlik olarak.

930: ‎ 9,8 x 137 x 71 mm
    1020:‎ 10,4 x 130,4 x 71,4 mm

Bana öyle geliyo ki modüler telefonlar çıktığında çok daha fazla sömürecekler cebimizi, bakalım nokia da yakında duyurur öyle bi proje

Harbiden öyle mi?
    Müthiş demek.

Kamera farkı olmasa almaya değer gibi..
  • badtrip kullanıcısına yanıt
    evet, çerçeveyi daha ince tuttuğundan 5 inç olmasına rağmen hemen hemen aynı boyuta getirmiş.
  • quote:

Bak söylediğin hem doğru hem yanlış!

Eğer romun dosyaları hazırda elinde mevcutsa, istediği programları rom gömerek temayı da değiştirerek, mutfakta pişirerek ROM yazabilir.

Ancak hepimizin bildiği o ünlü gruplar engin programlama bilgilerini kullanarak romu bir başka yapıyorlar..

Elinde legolar var ve isdegin sekli yaparsin. Forumda bir cok kisi bunu yapabiliyor.

Ve yuzlerce insan rom yazdim bak o oyle degil soyle seklonde cumleler kuruyor.

Hernyese bunlar rom yaziyorsa gokhan moral yada aosp yazan mesela ne yapmis oluyor??
    Onlarla bu ayni sey mi??

Ben rom yazdim deyip nokia konusunda sacmalamana onay beklemekle bende iyi sesim var guzel sarki soyleyip onay beklemem ayni sey.

Birde bu elindeki telefonu herkese aldirmaya calisan tipler var. Telefonu her yerde overler gir telefonun anakonusuna aboo agliyolar.

Camasir makineleri konusu acilsa yine bole mi olur acaba. Alet sonucta bu. Buraya ogrenmee gelen insanlara yalan konusmak komedi. Para sanki cebine girecek.

• quote:

quote:

Bak söylediğin hem doğru hem yanlış!

Elinde legolar var ve isdegin sekli yaparsin. Forumda bir cok kisi bunu yapabiliyor.

Ve yuzlerce insan rom yazdim bak o oyle degil soyle seklonde cumleler kuruyor.

Hernyese bunlar rom yaziyorsa gokhan moral yada aosp yazan mesela ne yapmis oluyor??
    Onlarla bu ayni sey mi??

Ben rom yazdim deyip nokia konusunda sacmalamana onay beklemekle bende iyi sesim var guzel sarki soyleyip onay beklemem ayni sey.

Birde bu elindeki telefonu herkese aldirmaya calisan tipler var. Telefonu her yerde overler gir telefonun anakonusuna aboo agliyolar.

Camasir makineleri konusu acilsa yine bole mi olur acaba. Alet sonucta bu. Buraya ogrenmee gelen insanlara yalan konusmak komedi. Para sanki cebine girecek.

Düşüncene katılıuyorum fanboyluğun hiçbir alemi yok!
    Kaldı ki bu tavır öğrenmek isteyene de yaramaz!

neyse ben o arkadaşın "rom yazmak" demekle sıfırdan işletim sistemi yazmayı kastetmediğini, sadece "rom pişirmek" ve paketleyip kurulabilir hale dediğinden son derece eminim.
    Zaten rom yazma olayını dünyada kaç firma yazıyor?
    Hiç bir insan kendi başına bir rom yazamaz. Bu yüzlerce kişilik ekiplerin işidir.
    Custom Rom firmaları da kendi programlama bilgileri dahilinde yazılmış olan bir rom üzerinde aslında minimal değişiklikler yaparlar.

Bu arada programlama dünyasının en ama en çatlak insanları bu kütüphaneleri yazan insanlardır.
    Programlama konusunda saydığınız kişilere saygım sonsuzdur ancak onlar ne mi yapyorlar?
    Runtime la gelen hazır kütüphanelerden yararlanarak hazır yoldan objeler oluşturuyorlar..
    Biz böyle bir dünyada yaşıyoruz.. ama kütüphane yazarları en büyük işi yapıyor.
    Rom pişirme, program yazma işin basit tarafı!
    Rom yazma, kütüphane yazma ise zor tarafı..

• Yeşilinden 1adet

• Androidden wp ye geçmek için iyi bir seçenek ama bildirim ışığı canımı sıktı.

• Bu telefona bayıldım ben siyah olanı tercih ediyorum

• Arkadaşlar konu editlenmiyor bu yüzden ekleyemiyorum kimseyi , forum destek ile görüşme içindeyim konu da bug oldu ne yazıkki

• Bu telefona amiral gemi diyorlar fakat bence deil 1520 yinede üstün hiç düşünmez 6 ınch olmasa onu alırdım fakat büyük ekran bana göre deil. Bu telefonda ise Oled ekran oluşu ve batarya düşüklüğü hafıza kartı sorunu yüzünden kararsız durumdayım hali hazırda 820 kullanırken
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.