Şimdi Ara

♦[ NOKIA LUMIA 930 ALMAYI PLANLAYANLAR KULÜBÜ ]♦ --ŞİMDİDEN YERİNİ AL-- [İMZA EKLENDİ , KONU GÜNCEL] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
2
Favori
23.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onur7

bu arada ben hala telefonun 1520 den pahalı geleceğini düşünüyorum.

ilk çıkardıklarında 1520 ne kadardan piyasaya girmişti, 930 için tahmini fiyatla karşılaştırıp oranalayacak, hatırlayan var mı?

2200 TL'den girdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basteryus kullanıcısına yanıt
    sanırım eksik yazmışım :)
    dolar olarak yurtdışı fiyatı neydi 1520 nin duyurulduğunda demek istemiştim.

930 için 600$ dan çıkacak deniyor, 1520 duyurulduğunda 750$ yazılmış, bu hesaba göre lumia 930'da 2000 liradan girecektir piyasaya diye düşünüyorum.
    ve "ohannesburger" demek istiyorum, değeri bu değil demiyorum ama, gerçekten çok yüksek fiyatlar yahu, laptop parası :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur7 -- 18 Nisan 2014; 17:40:55 >
  • quote:

930 için 600$ dan çıkacak deniyor, 1520 duyurulduğunda 750$ yazılmış, bu hesaba göre lumia 930'da 2000 liradan girecektir piyasaya diye düşünüyorum.
    ve "ohannesburger" demek istiyorum, değeri bu değil demiyorum ama, gerçekten çok yüksek fiyatlar yahu, laptop parası :d

valla pil, ekran gibi eksikler olmasaydı 2000 TL'yi gözden çıkarmıştım ama şu haliyle biraz düşündürüyo açıkcası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabirsizlikla bekliyorum yaz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

quote:

valla pil, ekran gibi eksikler olmasaydı 2000 TL'yi gözden çıkarmıştım ama şu haliyle biraz düşündürüyo açıkcası

Gddr1 ve Gddr2 ile (8.1 için) pil ömründe geliştirmeler yapılacakmış.

Kaynak: Windowsphonehaber.

• ideal fiyat 1599 TL bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unduli

920 den 930 a geçmek mantıklı olabilirdi ama IPS varken ve fiyatı da düşerse 1520 daha mantıklı gibi.

ips olmayınca ne oluyor peki. yeni ekran kötü mü?
  • O fiyattan cikmasi zor 600 dolardan satisa cikacak amerikada. Buda biuzde 2200 demek. 1520 ile ayni fiyat yani. Ama buyuk tel istemeyenler bu cihazi bekliyorlar, 1520nin ucuzlamasini isteyenler de ayni sekilde bu cihazi bekliyor. 6 inch tam sinirda bir buyukluk. Ama cepte tasinmasi 930 kadar rahat olmayacak. O yuzden 1520nin kaderini 930un fiyati belirleyecek.
    Ycon amerikada 600 dolardan satilmakta. Ozellikleri 930 ile ayni. 1520, orada 100 dolar daha ucuza satiliyor. Aynisi bizim ulkemiz icin de gecerli olacaktir.
    Yani 930u 2200 ve 1520yi de 1900 liradan aliriz gibi geliyor. Su anda grey harici her yerde 2200, sadece gittigidiyor gibi sitelerde 2.000e bulmak mumkun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 20 Nisan 2014; 1:50:47 >
  • Yaz Hacy TURUNCU
  • Siyah lütfen,
    Bu arada RAW format foto çekiyordur umarım. Bilen?
  • Siyah lütfen,
    Bu arada RAW format foto çekiyordur umarym. Bilen?
  • Siyah lütfen,
    Bu arada RAW format foto çekiyordur umarım. Bilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

O fiyattan cikmasi zor 600 dolardan satisa cikacak amerikada. Buda biuzde 2200 demek. 1520 ile ayni fiyat yani. Ama buyuk tel istemeyenler bu cihazi bekliyorlar, 1520nin ucuzlamasini isteyenler de ayni sekilde bu cihazi bekliyor. 6 inch tam sinirda bir buyukluk. Ama cepte tasinmasi 930 kadar rahat olmayacak. O yuzden 1520nin kaderini 930un fiyati belirleyecek.
    Ycon amerikada 600 dolardan satilmakta. Ozellikleri 930 ile ayni. 1520, orada 100 dolar daha ucuza satiliyor. Aynisi bizim ulkemiz icin de gecerli olacaktir.
    Yani 930u 2200 ve 1520yi de 1900 liradan aliriz gibi geliyor. Su anda grey harici her yerde 2200, sadece gittigidiyor gibi sitelerde 2.000e bulmak mumkun.

yalnız şunu atladınız sanırım lumia 1520 amerikada ilk 800 dolardan satışa sunulmuştu. ve 1520 lerde indirime gitmişler. şu an 500 dolar civarında satılıyor. şu anda 300 dolarlık kısma tekabül eden indirim bizim ülkemize yansımadı. 600 dolarlık bir ürün bence 1400 ila 1800 tl arası satışa sunulacaktır.

• quote:

Orijinalden alynty: nightsoldier

O fiyattan cikmasi zor 600 dolardan satisa cikacak amerikada. Buda biuzde 2200 demek. 1520 ile ayni fiyat yani. Ama buyuk tel istemeyenler bu cihazi bekliyorlar, 1520nin ucuzlamasini isteyenler de ayni sekilde bu cihazi bekliyor. 6 inch tam sinirda bir buyukluk. Ama cepte tasinmasi 930 kadar rahat olmayacak. O yuzden 1520nin kaderini 930un fiyati belirleyecek.

lumia 1520 amerikada ilk olarak 800 dolardan satylmy?ty ve ?u an indirimli 500 dolarlyk fiyatlary. yani lumia 930 mutemelen 1500-1800 arasy girecektir

• Umarim dediginiz gibi olur, 1520ye iyice isinmistim ama o kadar buyuk ekrana ihtiyacim yok. Her ne kadar ozellikler muthisse de gercek bir tablet gibi asla olmayacak ve cebinizde oldugunu hissettirecek.
    Bu yuzden 930u bekliyorum. Amerikada icon modeli, cok begenilmis. 930 da icon ile birebir benzer bir yapida oldugundan tasarim ve ergonomi acisindan 1520den onde olacaktir. Pil dusuk olsa da kullanilan ekran ve islemcinin guc tuketiminin dusuk olmasi sayesinde bir gunu rahat cikarir diye dusunuyorum.
    1 ay sonra gelsin, karsilastirma yapip son kararimi verecegim.
  • Aslında iyi bir cihaz fakat sd kart yok birde o ekran oled olmasa vede en kötü olay bataryası beni düşündürüyor şahsen bende şu an 820 var ve şarj sıkıntısı var zaten 1600 mah var bunda o 3000 olsaydı bu dediğim özellikler o zaman o cihaz 2000 lira ederdi ama maalesef zor gibi almam 1520 daha mantıklı onun yerine ama oda 6 inch ele gelmiyor
  • Şuan amerikadan 930 yada ordaki adı icon mu ne onu bulsam 600$'a direkt geçerim G2 den düşünmeden, merak ediyorum iyice wp ları. bide kamera istiyorum artık güzel, g2 kötü.
  • Harpooner kullanıcısına yanıt
    İconla 930 farkli bir model. İc donanim ve tasarim olarak benziyorlar ama tipatip ayni da degiller.
    930un tek kotu yani sd kart yuvasi olmamasi. Kamera telefonu olarak uretilen bir cihwzda bu buyuk kayip. Videolardan baktigim kadariyla sivri cerceveler nedeniyle elde rahatsizlik veriyormus.
    Tasarim olarak cok begendim. Aluminyum govde guzel olmus.
    1520 buyuk, gunun 14 saati surekli yanimda tasiyacagim bir cihaz ve nbu acidan beni korkutuyor. Evet ince,hafif ama tek elle kullNimi olmamasi ve buyuklugu dert. Ustelikbu cihazi tek elle kullanilacak sekilde ozellestirmemis nokia.
    http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia-1520/250141-pictures-video-taken-your-1520-a.html
    Bu linktre 1520 ile cekilmis resimler var, fotograf kalite hakkinda fikir verecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

İconla 930 farkli bir model. İc donanim ve tasarim olarak benziyorlar ama tipatip ayni da degiller.
    930un tek kotu yani sd kart yuvasi olmamasi. Kamera telefonu olarak uretilen bir cihwzda bu buyuk kayip. Videolardan baktigim kadariyla sivri cerceveler nedeniyle elde rahatsizlik veriyormus.
    Tasarim olarak cok begendim. Aluminyum govde guzel olmus.
    1520 buyuk, gunun 14 saati surekli yanimda tasiyacagim bir cihaz ve nbu acidan beni korkutuyor. Evet ince,hafif ama tek elle kullNimi olmamasi ve buyuklugu dert. Ustelikbu cihazi tek elle kullanilacak sekilde ozellestirmemis nokia.
    http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia-1520/250141-pictures-video-taken-your-1520-a.html
    Bu linktre 1520 ile cekilmis resimler var, fotograf kalite hakkinda fikir verecektir.

Hocam 1520 devasa, siz görmediniz heralde daha canlı canlı, öyle videolarda "çok da büyük değilmiş" dedirtiyor ama olcak gibi değil, kullananları da ceket falan giymesi lazım, önümüz yaz, kimseye 6" telefon önermem ben. Kardeşime note3 neo aldım 5.5" o da çok büyük, 5" ideal, hatta LG g2 tasarımı giib çerçevesiz, 4.8" falan olsalar gerçekten telefon dedirten boyutta.930 dan ümitliyim. windows phonelarda bokeh efekti nasıl yapılıyor acaba.

• Harpooner kullanıcısına yanıt
    Gordum, hatta ozellikle haftaici olu saatte gittim teknomarketre bol bol kurcalayayim diye.
    Size katiliyorum, cihaz buyuk. Tableti olanlar icin bu buyukluk gereksiz. Hadi tek el icin ozellestirme fwlan olsa kurtarir dersiniz ama o da yok. Bu da kullanimi iskence haline getirecektir. Ozellikle toplutasim araclarinda.
    Ama pil ve sd kart girisi olmasi hasebiyle kopamiyorum.
    930da pil neden oyle secilmis anlamak mumkun degil. Ekran ve islemci az guc tuketiyor, bunu anladim. Ama zeiss optik ve kamera da mi az yiyecek? İnternette mi az yiyecek? Boyle bir dunya yok.
    Nokia onceden de boyle yapardi, bir seyi illa eksik birakirdi, halen o huyundan vazgecememis anlasilan. 930da sd kart ve3.000 mah batarya olsaydi, satis rekorlari kirardi eminim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.