Şimdi Ara

♦[ NOKIA LUMIA 930 ALMAYI PLANLAYANLAR KULÜBÜ ]♦ --ŞİMDİDEN YERİNİ AL-- [İMZA EKLENDİ , KONU GÜNCEL] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
2
Favori
23.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: barobmw

piyasadada doğrü düzgün telefon yok androitler çöp iphone kendiside marketide pahalı bu telefon her yönüyle çekici gerekirse ağustosa kadar beklerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bu telefonu beklesem mi diye düşünüyorum. sizce 925 e göre artısı ne olabilir ? fiyat hakkında tahminler var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Orijinalden alıntı: barobmw

piyasadada doğrü düzgün telefon yok androitler çöp iphone kendiside marketide pahalı bu telefon her yönüyle çekici gerekirse ağustosa kadar beklerim

8.1 de dağıtılma başlanmış 930 tadın yenmicek gibi duruyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

bende bu telefonu beklesem mi diye düşünüyorum. sizce 925 e göre artısı ne olabilir ? fiyat hakkında tahminler var mı?

işlemci ram ekran kamera kasa tasarımı teknik özellik olarak üstün bence görüntü olarakta güzel acil telefona ihityacın yoksa bence bekle sanki bu cihaza daha fazla zaman harcamışlar gibi duruyo bence kararını 930da kullan fiyat aralığıda 1600-1900 arası gibi gözüküyor
    buda karşılaştırılması:http://www.nokia.com/tr-tr/urunler/compare/?action=productcompareaction&products=3453880-2800372

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barobmw -- 14 Nisan 2014; 19:09:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

bende bu telefonu beklesem mi diye düşünüyorum. sizce 925 e göre artısı ne olabilir ? fiyat hakkında tahminler var mı?

BMW yerine Fiat kullanıcaksan alabilirsin 925'i 1600-2000 arası olacak büyük ihtimal ancak 2000 tl üstüne çıkabilir %10 ihtimal fakat bence nokia bizi üzmez
  • şuan hala n97 var yaz benide gari siyah 930 a n97 den sonra nasıl olcak bakalım aldığım telefonu 5-6 sene kullanırım huyum kurusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enternet -- 14 Nisan 2014; 21:26:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enternet

şuan hala n97 var yaz benide gari siyah 930 a n97 den sonra nasıl olcak bakalım aldığım telefonu 5-6 sene kullanırım huyum kurusun

Ekledim hocam

• beni de beyaz 930 a yazın. arkadaşlar telefon çıktığında kesin alacaklar listesi oluştursak ve satış yapılan yerle görüşsek indirim yapmazlar mı ? diyelim 30 kişi alacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinilker

beni de beyaz 930 a yazın. arkadaşlar telefon çıktığında kesin alacaklar listesi oluştursak ve satış yapılan yerle görüşsek indirim yapmazlar mı ? diyelim 30 kişi alacak

Hocam cihaz'ın çıkış tarihi yaklaşsın bakarız . mobilim birazdan eklerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesin haziranda mı çıkıyor. elimdeki telefonu sattım akılsız telefona kaldım:)
    şöyle mayıs başı gibi sürpriz yapmazlar mı. yoksa dayanamayıp yanlış telefonlara sürükleneceğim.
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: sinilker

kesin haziranda mı çıkıyor. elimdeki telefonu sattım akılsız telefona kaldım:)
    şöyle mayıs başı gibi sürpriz yapmazlar mı. yoksa dayanamayıp yanlış telefonlara sürükleneceğim.

Şuan stokta biriktiriyor Nokia bu telefonu wp 8.1 ile eşdenik çıkarmak için , wp 8.1 de mayıs sonu haziran başı gibi çıkacak

• Öğrenci değil de işli güçlü biri olsaydım almayı planlıyordum ben de.
    Umarım 930 çıkınca 925 iyice ucuzlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accepter le progrès -- 15 Nisan 2014; 22:38:29 >
  • bu arada ben hala telefonun 1520 den pahalı geleceğini düşünüyorum.

ilk çıkardıklarında 1520 ne kadardan piyasaya girmişti, 930 için tahmini fiyatla karşılaştırıp oranalayacak, hatırlayan var mı?
  • Benide yaz. S3 ten geliyorum. Androidin cop oldugunu anlamam bir yil surdu.

• 930 Düşünüyodum ama ekran ve batarya çok büyük eksi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Virüsü

930 Düşünüyodum ama ekran ve batarya çok büyük eksi.

Ekran konusunda haklısın ancak batarya yeterli olacaktır

• Vinewood kullanıcısına yanıt
    Bataryayı yine kabulleniriz günü kurtarır ama güzelim cihaza Amoled ekran hiç hoş olmayacak.

Edit : Amoled ekran IPS'ye göre daha az güç tüketiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Virüsü -- 18 Nisan 2014; 15:12:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Virüsü

Bataryayı yine kabulleniriz günü kurtarır ama güzelim cihaza Amoled ekran hiç hoş olmayacak güç tüketimide IPS'ye göre fazla galiba.

Ben amoled kullanıyorum 8xde bence ipsden geri kalır yönü yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgilendirme için sağolun.

Beyazı sarımsı görmeyiz umarım... :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Virüsü -- 18 Nisan 2014; 15:17:24 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.