Şimdi Ara

♦[ NOKIA LUMIA 930 ALMAYI PLANLAYANLAR KULÜBÜ ]♦ --ŞİMDİDEN YERİNİ AL-- [İMZA EKLENDİ , KONU GÜNCEL] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
2
Favori
23.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Gordum, hatta ozellikle haftaici olu saatte gittim teknomarketre bol bol kurcalayayim diye.
    Size katiliyorum, cihaz buyuk. Tableti olanlar icin bu buyukluk gereksiz. Hadi tek el icin ozellestirme fwlan olsa kurtarir dersiniz ama o da yok. Bu da kullanimi iskence haline getirecektir. Ozellikle toplutasim araclarinda.
    Ama pil ve sd kart girisi olmasi hasebiyle kopamiyorum.
    930da pil neden oyle secilmis anlamak mumkun degil. Ekran ve islemci az guc tuketiyor, bunu anladim. Ama zeiss optik ve kamera da mi az yiyecek? İnternette mi az yiyecek? Boyle bir dunya yok.
    Nokia onceden de boyle yapardi, bir seyi illa eksik birakirdi, halen o huyundan vazgecememis anlasilan. 930da sd kart ve3.000 mah batarya olsaydi, satis rekorlari kirardi eminim.

Bide şöyle bir durum var 5" ekrana 3.000 mah koyabilen yok zaten, ben G2 kullanıyorum 5.2" ön kısım tasarım harikası ,arkası sıradan, 3000 mah var buda mucize gibi, ama şöyle bişey var , iphone 5 ten geçtim tamam iphone u günde 2 kere şarj ediyordum buda 1 gün gidiyor anca, wp lar ne kadar şarj tüketiyor bilmiyorum, gerçi buda snapdragon 800, çok abartı kötü olacağını düşünmüyorum 2420 mah pilin, ben genelde web de gezerim, fotoğraf merakım yok ama, çektimmi tam çekeyim istiyorum, 16gb hafıza bana fazla bile geliyor 7gb boş yer var, resimleri aktarırım hep pc'ye telefonda saklamam yani, pc de de gördüğümde keskin olması gerekiyor sırf bu yüzden lumia 1020 mi bile aklımı çeliyor da, eskidi biraz işte. En azından 32gb telefon az buz değil yani. Ama 2700mah civarı beklerdim bende.

• İlk sunulduğu günden beri aç gibi bekliyorum bu telefonu.bu telefonu görünce dedim ki bu Nokia + microsoft telefondan anlıyor adamlar telefon yapıyor 😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harpooner kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz. İpadim 64 gb ve su ana kadar 40 gb veri yukleyebildim. Su anda cihazi hediye etmis olsam da bu kapasiteyi dolduramadim. Dokunanlar driveda, acip bakiyorum, muzik desen spotify var adtik, gblarca muzik yuklemek durumunda degilim.
    Ustelik 32lik hafiza karti(class10 olmak kaydiyla) 55 lira civarina aliniyor. Ama one driveda 50 gb 25$ yani 55 lira. Hepimiz internet kullandigimiz icin cekilen fotigraflar buluta kaydedilir,boylece kapasite her zaman var olur.
    Bu cihaz 600 dolardan satilacak. Bu da fuyatinin 2.000 liranin altinda olmasi gerektigini bize soyluyor. İlkin 2.000dem girse de birkac ay sonra ucuzlayacagini ongorebiliriz.

• Arkadaşlar evimdeki İnternet'te sorun olduğu için konuya bakamıyordum özür dilerim . Birazdan üyeler konuya eklenecektir
  • G2 ve Z1 compact'a denk, yakın bir fiyattan çıkar umarım.

1499 veya 1599 lira arası çıkarsa tutar bu cihaz.

• kesinlikle pil çok üzecek kullananları , şuan 925 kullanıyorum ve beni tek üzen tarafı pil performansı , biraz rahat kullansam günün sonunu getiremiyorumki , 930 için gsmarena testlerinde 925 den daha az gittiği görünüyor
  • alperen_69 kullanıcısına yanıt
    Pilin uzecegini, dunku htc one incelemesinden sonra artik dusunmuyorum.
    Windowsta, ekrani kapattiginizda derin uykuya geciyor ve arayuz, resimli,wigdet olmadigi icin pili yormuyor.
    8.1 final ile su anki durum iyilesecek. Zira su an uygulamalar tam optimize edilmis degiller o nedenle asiri pil tuketimi soz konusu.
    Bir diger yan,kullanilan ekran teknolojisi. Siyah ekranda hic pil tuketmez amoledler.
    1520 gibi 2-3 gun gitmeyecektir ama 1 gunu rahatlikla cikaracaktir.

• benim 925 de de amoled var ama durum anlattığım gibi , 930 da ekran daha büyük ve işlemci daha güçlü
  • alperen_69 kullanıcısına yanıt
    http://blog.gsmarena.com/nokia-lumia-icon-battery-test/
    Burada iconun pil testi var. 930 ile tipatip ayni cihaz ve buradaki degerlere baktigimizda, guncel hicbir cihazla kapisamiyor. Uatelik 5 saat web gezinme suresi, cok dusuk.
    Bu telefonda haritalar var dunyanin her tarafinda kullanilan, gps var, bunlar hep internet isteyen seyler.
    Olmadi 930. Bu bataryamperf. 2.000 verilmez. 1520 alirim daha iyi.
    Haziran gelain, satisaa ciksin ilk incelemeleri goruruz.

• 1400-1500 civarında çıkarmaz mı Nokia bunu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

http://blog.gsmarena.com/nokia-lumia-icon-battery-test/
    Burada iconun pil testi var. 930 ile tipatip ayni cihaz ve buradaki degerlere baktigimizda, guncel hicbir cihazla kapisamiyor. Uatelik 5 saat web gezinme suresi, cok dusuk.
    Bu telefonda haritalar var dunyanin her tarafinda kullanilan, gps var, bunlar hep internet isteyen seyler.
    Olmadi 930. Bu bataryamperf. 2.000 verilmez. 1520 alirim daha iyi.
    Haziran gelain, satisaa ciksin ilk incelemeleri goruruz.

O verilerin yalan olduğu çıktı biraz araştır istersen + 930 ile İcon aynı cihaz değiller arada "azda" olsa fark var

• Vinewood kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen araştırdıysan ve yalanlama bulduysan bizimle lütfen paylaş ,biz boşuna uğraşmayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

Kardeş sen araştırdıysan ve yalanlama bulduysan bizimle lütfen paylaş ,biz boşuna uğraşmayalım

İcon kullananların yorumlara bakarsan anlarsın fazla uğraşmana gerek yok
  • Mesajim gormedin galiba. Yaz beni de alacaklara.

• soyle bırsey buldum oledler için dogru duzgun seyler bulamadım neden oled kullandılar kı bazı sıtelerde de amoled dıye yazıyor ıcon ve 930 ıcın:

"OLED ekranlar her ne kadar daha iyi görüntü verip daha az güç tüketselerde, geleneksel LCD ekranlara göre bazı önemli dezavantajlara da sahipler. OLED ekranların gösterdiği renk derinliğinin ve parlaklığın bir süre sonra azalmaya başladığı belirtiliyor. Düşük ışık güçlerinden dolayı güneş ışığı altında ise neredeyse okunamaz hale gelen OLED ekranlar, dışarıda çoğu zaman sıkıntı yaratıyor.

Ayrıca kullanılan malzemenin yapısından dolayı mavi renkleri diğer renklerden çok daha çabuk oluşturmaları videolar veya oyunlar gibi akıcı görüntülerde renk bozukluklarına yol açabiliyor. Suyun ise organik bileşiğin yapısını bozduğu biliniyor."
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

soyle bırsey buldum oledler için dogru duzgun seyler bulamadım neden oled kullandılar kı bazı sıtelerde de amoled dıye yazıyor ıcon ve 930 ıcın:

"OLED ekranlar her ne kadar daha iyi görüntü verip daha az güç tüketselerde, geleneksel LCD ekranlara göre bazı önemli dezavantajlara da sahipler. OLED ekranların gösterdiği renk derinliğinin ve parlaklığın bir süre sonra azalmaya başladığı belirtiliyor. Düşük ışık güçlerinden dolayı güneş ışığı altında ise neredeyse okunamaz hale gelen OLED ekranlar, dışarıda çoğu zaman sıkıntı yaratıyor.

Ayrıca kullanılan malzemenin yapısından dolayı mavi renkleri diğer renklerden çok daha çabuk oluşturmaları videolar veya oyunlar gibi akıcı görüntülerde renk bozukluklarına yol açabiliyor. Suyun ise organik bileşiğin yapısını bozduğu biliniyor."

http://www.chip.com.tr/haber/led-lcd-oled-ve-plazma-karsi-karsiya_43811.html

Dostum yukarıda TV örneği ile karşılarştırmalar var, OLED, LCD'den üstün görünüyor, hatta ben oled ekran sever olarak, yıllar önce BENQ oled telefon kullandım (dünyada ilk oled ekranlı telefon), Şirketin çatısında güneş altında sigara içerken kullanıyordum, ha nasıldı performasn hiç hatırlamıyorum

Ahanda telefon :D , çift flash led li dikkat moda oldu yine.
    http://www.gsmarena.com/benq_siemens_s88-pictures-1411.php

• Yaz üstadım bir adet beyaz 930
  • Harpooner kullanıcısına yanıt
    Ekran sorunları amoledlerde sıkça gorulsede umarım bu modelde gorulmez :)) n86 da da oled vardı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 23 Nisan 2014; 23:28:12 >
  • Arkadaşlar sizce 930 u mu bekliyim 925 mi alıyım eğer 930 sa fiyatı ortalama kaç lira olur

• coruncak C kullanıcısına yanıt
    almanya çıkış fiyatı 600 euro. yani vergisiz, kayıtsız, garantisiz 1800tl fiyatı.

Benim tahmini türkye çıkış fiyatım 2300-2500tl.

şahsen lumia 930 beklemek yerine, gidip 1520 almak daha cazip geliyor. hem özellikleri aynı, hem micro sd desteği, hem de 3400mah devasa bataryası olduğu için.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.