Şimdi Ara

♦[ NOKIA LUMIA 930 ALMAYI PLANLAYANLAR KULÜBÜ ]♦ --ŞİMDİDEN YERİNİ AL-- [İMZA EKLENDİ , KONU GÜNCEL] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
2
Favori
23.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeşil yada beyaz hocam ikisi arasında gelgitler deyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsaLhsN -- 12 Nisan 2014; 0:21:39 >
  • Yılbaşında geçmeyi düşünüyorum...Renk yeşil yada turuncu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogu-E -- 12 Nisan 2014; 0:32:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla iphone 5'ten G2 ye geçtim takasla, mutluyum ammmaa, şu windows phone lar 8.1 ile olayı bitirdi, yani eksiklikleri acayip giderilmiş, ve android de ki anlık takılma windows ta yok diye biliyorum, ios gibi. umarım uygun fiyatlı girer, de iphone 6'da 5" ekranla çıkmazda bende turuncu 930 alırım yani %5
  • 920 satıp 930 almayı planlıyorum ama seneye bu zamanlara, fiyatlarda düşmüş olur hem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefon 1400 civarı olsa alırım valla.

Neyse boş hayal. Mutlaka 2000-1700 arası olur.
  • yazın benide... beyaz renk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lightning_Warrior

Bu telefon 1400 civarı olsa alırım valla.

Neyse boş hayal. Mutlaka 2000-1700 arası olur.

Renk belirtirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

920 satıp 930 almayı planlıyorum ama seneye bu zamanlara, fiyatlarda düşmüş olur hem

Renk belirtirmisiniz hocam
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    Ekran, kamera falan hepsi olağanüstü fakat birde bildirim ledi olsaydı keşke ..

Ama hiçbir şey bu telefonu almama engel olamaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

Bildirim led'i olmaması can sıkıcı bir durum ancak hiç bir telefon mükemmel olamaz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Bildirim led'i olmaması can sıkıcı bir durum ancak hiç bir telefon mükemmel olamaz hocam

Gülün dikeni diyelim . Veya her güzelin bir kusuru vardır mı desek ?

Bikgisayara geçince imza yapacak bir arkadaş bulup ona bir sorayım bakayım. İmza yapsın bize nasıl olur ?

• quote:

quote:

quote:

Bikgisayara geçince imza yapacak bir arkadaş bulup ona bir sorayım bakayım. İmza yapsın bize nasıl olur ?

Şuan boşum hocam imza ile mi uğraşsam canım sıkılıyor neyse ben bi başlayayım olmazsa bir arkadaştan yardım isteriz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şuan boşum hocam imza ile mi uğraşsam canım sıkılıyor neyse ben bi başlayayım olmazsa bir arkadaştan yardım isteriz

Maksat konu, konu denecek şekilde olsun. Elimden geleni yaparım

• bataryayı gorunce u donuşu yaptım.
  • turuncuya benide yazın bari. bakalım söyledikten ne kadar zaman sonra alacaz :)
  • %43,21 ihtimalle alıcam bende aslıında siyah düşünüyorum ama bi çılgınlık yapıp turuncuda alabilirim
  • Haziran'da çıkacak olmasa benide listeye ekle derdim ama çok var çıkmasına o zaman kadar başka bir telefon alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Haziran'da çıkacak olmasa benide listeye ekle derdim ama çok var çıkmasına o zaman kadar başka bir telefon alırım.

Bekle hocam bu telefonu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

920 satıp 930 almayı planlıyorum ama seneye bu zamanlara, fiyatlarda düşmüş olur hem

Renk belirtirmisiniz hocam

eğer kırmızı rengi pembeye kaçarsa Siyah
    ama kırmızı birazdaha bordoya kaçarsa İşte o zaman abi yapmışlar derim ve Kırmızıyı alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

%43,21 ihtimalle alıcam bende aslıında siyah düşünüyorum ama bi çılgınlık yapıp turuncuda alabilirim

Turuncu demek ha

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.