Şimdi Ara

Nokia Lumia 930 video inceleme 'Nokia'nın en yenisi ne kadar iddialı?' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
2.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nokıa kendi başına iken yazılım olarak kameraya çok yuklendi ve en iyi akmera olmayı başarmıştı ancak microsoft açıklma yapmıştı çok kameraya odaklanmayacagız diye bu yuzden bu teelfon yazılım olarak tam anlamda kamera performansı sunmuyor yakın zamnda düzelecek sorunaları var AYRICA BU TEELEFONUN EKRANI EN CANLI EKRANA SAHİP TELEFON
  • fx57 kullanıcısına yanıt
    abi ben samsung galaxy s4 kullanıyorum 16 gb modeli hafıza akrtıda kullanmıyorum bana yetiyor abim de aynı telefonu+ 8 gb hafıza kartı ile yetiyor yani lumıa 930 yakalşık 28 gb hafızası bence 4k video kaydıda yok bu yuzden yeterli bence şuan telefonunda 30 gb ı dolu biri varmıdır sanmıyorum :)
  • alp0007 A kullanıcısına yanıt
    nesi kötü olmu ş ? tasarım olarak ödülü var lan evet biraz kalında onun dışında harika tasarımı var metal kasalı zaten
  • 32 gb hafıza herkese yeter tsarımı ödüllü bi tasarım 9.8 mm biraz kalın ancak rakipleri htc m8 de 9.4 mm yani

• Harika inceleme olmuş. Lumia 930 cok güzel görünüyor.

• İyi tel ama çok para aga ya

• 1461ERSİN 1 kullanıcısına yanıt
    ULAN bence kötü olmuş. Niye? Zaten fazla uygulama olmayan telefonun pil, video performansı çok iyi değil, ısınıyor, hafıza artırılmıyor. Bana hitap etmiyor, bence kötü ULAN.
  • Fiyatına baktım da gerçekten pahalı telefon. Ama bana sorarsanız oyunu uygulaması vs kişiden kişiye göre değişir tabi de 2000 tl veripde galerisi rehberi kasan s5 e göre kullanıcısını daha fazla mrmnun eder.

• Telefon tasarım anlamında çok güzel bence ama kamera konusunda daha iyi performans göstermesi lazım özellikle videoların 30 fpsde kalması iyi olmamış her ne kadar kamerası ön planda olan bir telefon olsada bunu alacağıma 1020 alırım şahsen S800 pek birşey kazandırmaz bu plartformda tabi bunlar kendi görüşlerim geç ama güzel bir inceleme olmuş teşekkürler emeğinize sağlık
    Bu arada fotoğrafların gösterildiği bölümdeki parçanın yani müziğin adı nedi hoşuma gitti
  • Güzel telefon, tasarım olarak harika..

• Erdi Bey merhaba,
    Tam incelemeyi uzanır bir vaziyette izlerken gözlerim kapandı kapanıyordu ki araç sürdüğünüz sırada çalan müzik beni ayağa kaldırdı. Zira o müzik telefon zil sesim :)) İlk 10 saniye anlayamadım ne olduğunu :) Ofisiniz bizim buralar. Beyazevler durağının orada, Carrefour parkında gözlerim sizi inceleme yaparken arıyor.

Araç sürerken arka planda çalan müzik Person of Interest dizisinde de çalan Judgment isimli müzik.

Güzel bir inceleme teşekkürler.
  • MaFiAMaX M kullanıcısına yanıt
    müzik the xx grubunun intro isimli parçası aslında :) judgment ise o bölümün ismi idi :)
  • W8 telefona o kadar para vereceğiz ama içinden kulaklık çıkmayacak hemde hafıza kart desteği olmayacak

Allahtan 16gb değil deposu...

Üzgünüm Nokia o paraya g3 veya z2 alırım

ama bin lira altında telefon alacak olsam 820 veya 920 alırım,hatta ikinci el bir 920 almayı planlıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergentooo

müzik the xx grubunun intro isimli parçası aslında :) judgment ise o bölümün ismi idi :)

sergentooo, düzeltme için teşekkürler. Mesajımı gönderdikten sonra "dur ya o dizinin bölüm ismiydi" dedim ama ne de olsa bu şekilde bulunur diye değiştirmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp0007

ULAN bence kötü olmuş. Niye? Zaten fazla uygulama olmayan telefonun pil, video performansı çok iyi değil, ısınıyor, hafıza artırılmıyor. Bana hitap etmiyor, bence kötü ULAN.

fazla uygulama yok, evet android'deki içi boş çöp uygulamalar yok, onun dışında senin şu an android veya ios'ta kullandığın her uygulama bu telefonda da var dostum, işkembeden sallamayalım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1461ERSİN

abi ben samsung galaxy s4 kullanıyorum 16 gb modeli hafıza akrtıda kullanmıyorum bana yetiyor abim de aynı telefonu+ 8 gb hafıza kartı ile yetiyor yani lumıa 930 yakalşık 28 gb hafızası bence 4k video kaydıda yok bu yuzden yeterli bence şuan telefonunda 30 gb ı dolu biri varmıdır sanmıyorum :)

Kullanıma bağlı olarak değişir.Bence telefonun 64GB dahili hafızası bile olsa MicroSD desteği olmalı.Özellikle bu fiyat segmentindeki cihazlarda.
  • kullanımı zor gözüken bir yapıya sahip gözüksede aslında diğer işletim sistemlerinden daha akıcı ve kullanışlı bir yapıya sahip. WinMobile'yi 6.1 sürümünden beri kullanırım. Win kullanıcı odaklı işletim sistemi konusunda en iyisi bana göre, mobile sürümü ileride daha iyi bir hale gelecektir. w9'u merakle bekleyenlerdenim.

• İnsanlar windows phone ile diğer işletim sistemlerini karşılaştırırken birebir işletim sistemini değil de daha çok şu uygulama var bu uygulama yok diye karşılaştırma yapıyorlar. Buradan yola çıkarak windows phone işletim sistemi daha kötü diyemeyiz, saf işletim sistemini ele alırsak ios ve android den hiçbir eksikliği olmayan bir işletim sistemidir. Wp 8.0 için işletim sistemi ile ilgili eleştirilere katılsam da 8.1 versiyonu ile yapamadığımız hemen hiçbir şey kalmadı windows phone üzerinde. Burada en önemli olan insanların wp ye olan ön yargısını yenip son duruma bir göz atmasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stradale

quote:

Orijinalden alıntı: alp0007

fazla uygulama yok, evet android'deki içi boş çöp uygulamalar yok, onun dışında senin şu an android veya ios'ta kullandığın her uygulama bu telefonda da var dostum, işkembeden sallamayalım lütfen.

Herkes fanatik olmuş, hatta kör olmuş, tutturmuş bir telefon onu yüceltiyor, sonra bakıyor o telefon iyi değil, nefret etmeye başlıyor, dönemine göre önüne gelene saldırıyor.

Ben lumia 1520 almak istiyordum. Niye? Çünkü benim için büyük ekranda oyun oynamak, internet kullanmak, fotoğraf kalitesi dolayısı ile pil gücü önemli. Ama windows phone uygulamalarında boom beach, top eleven, shadow fight 2, thunder raid gibi oyunlar yok. Bu yüzden almadım. Para da önemli değil 3500 liraya kadar alırım daha fazlası enayilik gibi geliyor, çünkü bir alışta iki tane alıyorum. Note 2 kullanıyorum memnun değilim.

Bence sen işkembeyi geçip alttan sallıyorsun

• Bu telefonu da beğenmiyorsa bir insan cidden sorunları var demektir. Böyle telefon kaç yılda bir çıkıyor? Her telefonun bir suru falsosu varken bu telefon gerçekten ustune dusunulmuş bir cihaz. Yani eğer yeni telefon almak isteyen ve yıllarca kullanayım diyen varsa bu telefon biçilmiş kaftan. Boşuna kotulemeyin paranız yoksa.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.