Şimdi Ara

Nokia Lumia 930 video inceleme 'Nokia'nın en yenisi ne kadar iddialı?' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
2.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fx57

quote:

Orijinalden alıntı: lumiax920

ERdi hocam sen tarafsızsındır şimdi sana bir soru sorayım. Bende lumia 920 var ,şimdiye kadar denediğim ilk nesil wp8 telefonların hepsinde ekranda parmağı sürüklerken kayan yazılarda ve kutucuklarla titreşim oluyordu.Kaydır bırak yapınca oldukça akıcı fakat parmağı kaldırmadan sürüklerken titrek gidiyordu.

S800 işlemcili l930 da bu problem giderilmiş midir ,akıcılık ne durumda ?

Merhaba,

Cihaz son derece akıcı. Yazılarda değil ancak özellikle kutuları kaydırırken çok yakından ve dikkatlice baktığınızda görselde ufak bir titreşim hissediyorsunuz.

Teşekkürler.

TAbi bu ufak titreşimler kaydır bırak hareketini yapınca olmuyor değil mi : )))

Ms nin acilen dokunmatik algoritmasını geliştirmesi gerekiyor. Parmak takibinde sıkıntılar var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İlla wp alacaksanız ve boyut önemli değilse 1520 alın. Wp hala yeterli değil. Tavsiye etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows phone ve nokia en sıkı işi lumia 930'da çıkarmış, androidden usananlara yeni bir soluk...

• İnceleme süper, telefon kötü olmuş.

• NOKIA yine coşmuş tadarım kamera ekran onu numero 6 aya kadar da yazılımsal eksiği kalmayacak Windows Phone 9 geliyor.

• Erdi bey oncelikle incelemeniz icin tesekkur ederim.

Ulkemizde yapilan 930 incelemelerinde hep arka kapagin cikarilamadigindan bahsediliyor. Fakat su videodan da goreceginiz gibi sim kart slotundan ufak bir ittirmeyle cok rahat cikarilabiliyor.
    http://www.youtube.com/watch?v=lbT6lIjO6X4

Ulkemizde renk seceneklerinin kisitli oldugunu dusunursek alacak kisilerin bunu bilmeleri gerekir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: **cyborg**

Erdi bey oncelikle incelemeniz icin tesekkur ederim.

Ulkemizde yapilan 930 incelemelerinde hep arka kapagin cikarilamadigindan bahsediliyor. Fakat su videodan da goreceginiz gibi sim kart slotundan ufak bir ittirmeyle cok rahat cikarilabiliyor.
    http://www.youtube.com/watch?v=lbT6lIjO6X4

Ulkemizde renk seceneklerinin kisitli oldugunu dusunursek alacak kisilerin bunu bilmeleri gerekir bence.

Belki de arka kapağın çıkması, kapağı değiştirip farklı renklerle kullanılması içindir. Veya kablosuz şarj için kapağı başka bir kapakla değiştirmek gerekiyordur. Nokia bir kaç telefonunda kablosuz şarj özelliğini bu şekilde sağlıyordu.

• 1520'nin aldığı "DH tavsiye eder,tasarım,performans" etiketlerinin bunda olmamasına şaşırdım doğrusu özellikle de Tasarım'ın olmamasına şaşırdım.

• onizuka_sensei O kullanıcısına yanıt
    Bu modelde doğrudan kablosuz şarj desteği var. Arka kapağın değişmesi iyi olmuş, garantilik bi durum olmazsa tabi
  • Bildirim sisteminin olmaması büyük bi eksik olmuş bana göre. Şahsen telefonuma uzaktan bakında biri aramışmı, mesaj gelmişmi görmeyi isterdim.

• tasarım güzel ama fiyat önmli

• Erdi hocam telefonda glance olması çok büyük bir eksik. Kesin olmasa da Microsoft un bu glance özelliğini gelecek telefonlarda artık kullanmayacakmış diye duydum. Sizden ricam ifa fuarında nokianın yeni modellerinden 830 ve 730 u incelerseniz bu glance ozelliğinin olup olmadığını da kontrol ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nokia çıkardığı her telefonla müşteri kaybediyor.
    Daha bir telefonu tam anlamıyla tam yapılmadı.
    Özellikle içinden kulaklık çıkmaması gerçekten büyük bir ayıp.
    Onun dışında hala android gibi görsel efekti bol bir işletim sisteminden müşteri çalacak düzeyde menüler yapamadılar. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama menüleri çok itici.

• Tasarımına aşık oldum lan

• Windows Phone 8.1 ile gelen yenilikler çok başarılı diyebilirdim.Yıl 2010 falan olsaydı :P

• İnceleme için teşekkürler. Yalnız orktaş hocamın da dediği gibi özellikle tasarım yönünden DH etiketi almaması düşündürücü. Halbuki cihaz en iyi tasarıma sahip akıllı telefon seçilmişti
  • Cephaber diye isim değişikliğine gitmesi lazım bu kanalın. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: evgireli

İnceleme için teşekkürler. Yalnız orktaş hocamın da dediği gibi özellikle tasarım yönünden DH etiketi almaması düşündürücü. Halbuki cihaz en iyi tasarıma sahip akıllı telefon seçilmişti

Merhaba,

Videoda da söylediğimiz gibi Lumia 930 kesinlikle çok güzel görünen bir cihaz. Ancak kendi kulvarında kalın ve ağır olması ayrıca buna rağmen sd kart desteği sunmaması gibi çeşitli nedenlerden oturu odul vermedik. Lumia 1520'yi ise güzel goruntusune ek olarak makul değerleri, buyuk pili ve sd kart desteğini de dikkate alarak odullendirmiştik.

Teşekkürler.

• Wp Son çırpınışları. Htc yeni bi soluk getirirse ne ala. Ama o da fayda etmezse piyasa İos v Androide kalır.

• uygulama menüsü çok çağdışı liste halişnde olnası çok kötü kutucuklara masaüstü w8 den olsa gerek bir soğukluğum var.

sistem olarak başarılı olsada çok yol katetmesi gerek microsoft un

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.