Şimdi Ara

nokia lumia aile kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
11.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mağazadan lumia ya ibb trafik indirdik karşımıza aile kurulumu öyle bir şey çıktı.bu nedir arkadaşlar windowsphone.com sayfasını ziyaret edin diyor.Bu sorunu aşmak için telefonda oturummu açmak gerekiyor eğer açar isek yükleme sorunu ortadan kalkarmı.

• kimsenin böyle bir sorunu olmadı galiba
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhankara

mağazadan lumia ya ibb trafik indirdik karşımıza aile kurulumu öyle bir şey çıktı.bu nedir arkadaşlar windowsphone.com sayfasını ziyaret edin diyor.Bu sorunu aşmak için telefonda oturummu açmak gerekiyor eğer açar isek yükleme sorunu ortadan kalkarmı.

Aynı sorunu bende yaşadım fabrika ayarlarını uyguladım düzeldi
  • aynı sorun bende de var ben duzeltıyım derken ıyıce karıştırdım telefonu elıme aldıkca buhran geçiriyorum :@

• Arkadaşlar bu sorun girdiğiniz Nokia hesabındaki bilgilerde ki yaş duzeyı ile ilgili. Yaşınız sanırsam 18 yaş altında. Telefonu formatlayıp doğum tarihini 18den büyük olduğu bir hesap girip sorunu halledebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapamayan arkadaşlar için açıklıyorum . Öncelikle 18 yaşından daha büyük bir e-posta adresi açıyoruz daha sonra o oturum ile wp sitesine girip oturum açıyoruz daha sonra keşfetten ailemi seçiyoruz ssonra çıkan ekrandan git e tıklayarak kendi oturumunuzu kaydedip mağazadan istediğiniz her şeyi indirebilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapan birileri yardim edebilir mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.