Bildirim
nokia lumia aile kurulumu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
kimsenin böyle bir sorunu olmadı galiba -
güncel -
quote:
Orijinalden alıntı: ayhankara
mağazadan lumia ya ibb trafik indirdik karşımıza aile kurulumu öyle bir şey çıktı.bu nedir arkadaşlar windowsphone.com sayfasını ziyaret edin diyor.Bu sorunu aşmak için telefonda oturummu açmak gerekiyor eğer açar isek yükleme sorunu ortadan kalkarmı.
Aynı sorunu bende yaşadım fabrika ayarlarını uyguladım düzeldi -
aynı sorun bende de var ben duzeltıyım derken ıyıce karıştırdım telefonu elıme aldıkca buhran geçiriyorum :@
-
Arkadaşlar bu sorun girdiğiniz Nokia hesabındaki bilgilerde ki yaş duzeyı ile ilgili. Yaşınız sanırsam 18 yaş altında. Telefonu formatlayıp doğum tarihini 18den büyük olduğu bir hesap girip sorunu halledebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapamayan arkadaşlar için açıklıyorum . Öncelikle 18 yaşından daha büyük bir e-posta adresi açıyoruz daha sonra o oturum ile wp sitesine girip oturum açıyoruz daha sonra keşfetten ailemi seçiyoruz ssonra çıkan ekrandan git e tıklayarak kendi oturumunuzu kaydedip mağazadan istediğiniz her şeyi indirebilirsiniz
Yapan birileri yardim edebilir mi
Bu videolar işinize yarar.
http://yasaktube.com/results?search_query=lumia+aile
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X