Bildirim
Nokia -> Microsoft Mobile
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Evet 1 aydan fazla oluyor. Nokia ismi ne kadar silinmez dense de (bende diyordum ve inanıyordum Nokia olarak kalacağına) yavaş yavaş Microsoft Mobile oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıkçası telefonumun üstünde Microsoft Mobile yazsaydı almazdım.
Bu şekilde cok müsteri kaybedecek Microsoft -
Nokia gibi bir markayı yokederlerse büyük hata yaparlar. Telefonu nokia ile tanıdı tüm dünya.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
amerikali firmalar genelde aldiklari firmayi iclerine katar ve ismini yokederler, ayrica nokia ismi diger dallarda hala microsoft un haricinde oldugu icin microsoft yavas yavas nokia yi silecektir
Microsoft Nokiayı zaten satın almıştı.Ama microsoft nokia ismini değiştirmez büyük bir hata olur.
'Nokia mixRadio', 'mix Radio' olarak değiştirildi. Yavaş yavaş uygulamalardan ismini silmeye başladılar.
yazılımları hep nokia dan microsofta çevircekler
nokia yazısı sadece telefonların uzerınde yazacak.
belki etikette bataryayı cıkarınca etikette microsoft mobile yazabilir made in usa gibisinden fakat telefonun normal önünde arkasında nokia yazmaya devam edecek. -
Microsoft mobile yazinca almazmis bak bak bak... Sanki Nokia yazinca guk guli gu diyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isaac clarke -- 3 Temmuz 2014; 1:04:44 >
quote:
Orijinalden alıntı: isaac clarke
Microsoft mobile yazinca almazmis bak bak bak... Sanki Nokia yazinca guk guli gu diyor..
Evet, Microsoft mobile yazsa ben de almazdım. Benim için telefonun " guk guli gu" demesi çok önemli. Bir telefonda ilk ona bakarım. Bir de marka imajı, sadakati falan var da "guk guli gu"dan sonra anlatmaya çalışmak manasız göründü birden.
Nokia yazısı telefonda kesinlikle kalmalı, Nokia ulan bu borumu Önde Nokia arka kapakta Microsoft yazar olur biter
-
Microsoft'un renkli pencere logosunu arkaya koyarlarsa güzel olabilir. -
Brişey olmaz alışırsınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X