Şimdi Ara

Nokia N70 mi, Sony Ericsson W810 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ikisi arasinda kararsizim. Birbirlerine gore ustun yanlari nedir?
    Tecrubeli arkadaslardan yorum bekliyorum.

• Fotoğraf,ses,hafıza,şarj,boyut/ağırlık,kaliteli ekran..;W810i
    Video,symbian,büyük ekran..;N70

hangisi önemliyse bunlardan;ona göre karar kıl..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 12 Temmuz 2006; 13:52:42 >
  • Forumda en çok sorulan sorulardan birisi bu

Fotoğraf kalitesi,MP3 kalitesi,tasarım,pil ömrü,4 GB'a kadar artırılabilir hafıza,hız ve ağırlığa önem veriyorsan W810i'yi düşünebilirsin.

Symbian,büyük ekran,daha kaliteli video kaydı,3G,biraz daha kaliteli malzemeye önem veriyorsan N70'i düşünebilirsin.

Ben W810i kullanıcısıyım ve telefonumdan çok memnunum.

W810i ile ilgili merak ettiklerin için topicime bakabilirsin veya direkt telefonla ilgili sorularını bana sorabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_7702622/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 13 Temmuz 2006; 13:23:26 >

• kesinlikle w810i almalısın.... n70in işlemcisinin yavaş olduu ve ekranındaki pikselleri tek tek sayıldığını, ayrıca dış hopallörün mp3 kalitsinin iyi olmadıını unutmamalısn....

ayrıca symbian konusunda da w810i gibi bi alete program yüklesen ne yüklemesen ne
  • +1

Java için de bir çok program mevcut. Ayrıca W810i tam bir multimedya cihazı.

Cep telefonu,fotoğraf makinesi,video kaydedici,video oynatıcı,ses kayıt cihazı,fener,taşınabilir bellek,MP3 çalar,radyo,internet tarayıcısı ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: romantikçck

kesinlikle w810i almalısın.... n70in işlemcisinin yavaş olduu ve ekranındaki pikselleri tek tek sayıldığını, ayrıca dış hopallörün mp3 kalitsinin iyi olmadıını unutmamalısn....

ayrıca symbian konusunda da w810i gibi bi alete program yüklesen ne yüklemesen ne

ŞİMDİ AĞZIMI AÇTIRAKSIN DOSTUM BAK

yani sırf w810i olduğu için müsama gösteriyorum symbiana çamur atmak modası çoğaldı bu ara. java ile symbian karşılaştırılmaz aynı programın dandiğne java denir tıpkı japon-çin malı kıyas gibi.

ama itiraf ediyorum bu w810i ye bitiyorum harbi çok kıyak bir telefon en azında w810i gibi elma k750i gib maket w900i gibi balta değil tam bir beyefendi telefonu çokta karizma.

• Kesinlikle w810 Auto Focus Dünyalara Değer N80 le aynı nerdeyse

2 gb hafıza kartı aldım ki üffff tam walkman telefonu oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    k790 mı w810 mu??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle W810 hatta W800 bile olabilir...
  • Quick Murder ve Knight arkadaşımız çok dogru yorumlar yapmışlar,

yanlız bende bu forumda son zamanlarda Symbian a çamur atıldıgını düşnüüyorum .... bu çok saçma bi düşünce... java ile symbian karşılaştırması hiç dogru diil, çünki ayrı şeyler... Sysmbian ile windows CE yi karşılaştırın ama javayı diil ... neyse .. bunlar farklı dünyalar ...
  • 2 ay n70 kullandım hatta o ekrandaki pkselleri tek tek sayabilirsin benim lafımdı
    n70 ekran kötu galeri açılana kadar mevsimler değişiyo müzik fena değil çizilmeye cok elverişli kasası var
    onun dışında n-gage oyunlarını oynatıyo ses kalitesi o kadarda kötü değil symbian istersenki ben artık istemem o zaman n70 alabilirsin
    yok yaz geldi ben resim cekecem müzik dinlicem dersen hemen w810 al derim gerçi telfon almak için cok yanlış bi zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noob saibot -- 13 Temmuz 2006; 10:40:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: scrtlg

Kesinlikle W810 hatta W800 bile olabilir...

bencede
  • quote:

Orjinalden alıntı: noob saibot

2 ay n70 kullandım hatta o ekrandaki pkselleri tek tek sayabilirsin benim lafımdı
    n70 ekran kötu galeri açılana kadar mevsimler değişiyo müzik fena değil çizilmeye cok elverişli kasası var
    onun dışında n-gage oyunlarını oynatıyo ses kalitesi o kadarda kötü değil symbian istersenki ben artık istemem o zaman n70 alabilirsin
    yok yaz geldi ben resim cekecem müzik dinlicem dersen hemen w810 al derim gerçi telfon almak için cok yanlış bi zaman

ben de 3 ay kullandım ve hala da evde var
    ekranı aslında çokta kötü değil w810'dan kötü ama o kadar kötü değil
    evet galeri açılana kadar telefonu bir yere fırlatmak istiyorum ama işte olmuyo
    ses kalitesi evet fena değil powermp3 programıyla iyi hatta tabi yine w810 kadar olmaz
    radyosu berbat bass/tiz denen bişey yok aynı sl75'in mp3 çalması gibi bunun da radyosu berbat
    kasa çizilmeye çok müsait benim gümüş çerçeve baştan aşağı çiziklerle doluydu
    arka kamera kapağı oynuyo benim hiç hoşuma gitmiyodu ve cepte taşıyosan eğer kamera açılır sürekli
    benim bu telefonla yaşadığım çok sorun vardı mesela telefon çalıyodu 5-10 sefer yes'e basıodum açılmıodu (telefon kitleniyodu) aradabir kendini resetler videosu iyi güzel hoş ama sürekli bir vızzz sesi var videoda acayip sinir bozucu ve zoom'u da tekleye tekleye yapıo
    evet bütün bunlardan sonra sana şunu söylüyorum istersen al n70 ben bişey demiyorum

• Önce N70

AF ve makro şartsa önce K750i sonra w800 veya W810i

(fiat /performans)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 14 Temmuz 2006; 20:26:16 >
  • kesinlikle hatta şiddetel w810i çünkü ses kalitesi, kamera özellikleri, telefonun karizması,ayrıca walkman olması en büyük artıları n70 ise işletim sistemi bence o kadar bi de videosu ben kesin w810i derim sen onu al hem fiyat bakımından aynı gibiler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.